Nyenyenyenye, mi megyünk!

UPDATE! Legfirssebb információk és tudnivalók a II. HKK táborról.


Mint arról korábban beszámoltunk (https://hkkblog.wordpress.com/2014/04/06/tavaszi-hkk-tabor/), idén is – a tavalyihoz hasonlóan – tábort szervezünk Verőcén, a Csattogó-völgyben. Következzenek most a legfontosabb, legújabb információk a táborral kapcsolatban!

A jelentkezést a táborra lezártuk, ti voltak elég bátrak ahhoz, hogy idén belevágjatok a nagy kalandba: Juhász Ferenc, Kocsis István, Klujber Balázs, Bakos Attila, Erdős Viktor, Csernus Gábor, Csernus Dávid, Magosin Márk, Bartus Gergely, Csető Zsolt és jómagam, Dév bácsi.

Miután jeleztétek többen is, hogy részt vennétek a versenyeinket, viszont nem szándékoztok a táborban aludni, így ezt is lehetővé tettük. A versenyek időpontjáról egy kicsit lejjebb olvashattok, haladjunk időrendben! Először is nem ártana valahogy Verőcére jutni, erre egy jó kis közös indulást is meghirdetünk (természetesen nem muszáj velünk jönni, egyénileg is megoldhatjátok). Ha esetleg mégis csatlakoznátok, találkozó pénteken 15:30-kor a Nyugati pályaudvar bejáratánál (igen, mi is a Dungeonból megyünk majd, egy jó csere még belefér előtte), a vonatunk 16:07-kor indul majd Verőcére. Vonatjegyet lehet érdemes már korábban vásárolnotok, hogy ne a Mari nénikre kelljen ott várogatni majd. Javaslom, hogy ne gurulós bőrönddel gyertek, mint ahogy azt Búza és Bonyi is tették tavaly, mert egy jó fél órás utat azért le kell győzni (aminek a fele földút). Öt óra magasságában elfoglaljuk a szállást, és mivel valószínű, hogy bazi meleg lesz ezért javaslom, hogy a medencét foglaljuk el rögvest, egy jó fürdőgatyát azért csak bepakolnék. Persze ha némi árnyék befigyel, akkor vacsi után a focipályát is koptathatjuk (beton és füves is van, utóbbira voksolnék, a betonon becsoffadt már néhány ember, és Vácra nem túl jó móka rohangálni a kórházba, hogy “Csókolom, fociztunk!”). Este egy kis lazulgatás, rőzsegyűjtés, megrakjuk a tüzet (mégis elaluszik, nincs az a szerelem, ami el nem múlik…RAKD MEG BABÁM RAAAAKD MEEEG, SZOMORÚÚÚ TÜZEDEET). Ha már tábortűz, akkor joggal merülhet fel bennünk a kérdés, eszünk is valamit? ALAP! Este 6 óráig a helyi bevásárló center (ABC) nyitva van, ott mindenki tud vásárolni magának. A tábortűz előtt azért egy jó éjszakai túrát veretnénk majd, kb 10 és 11 között. Érdemes kapucnis pulcsit, hosszúgatyát is hozni (éjszaka nincs túlságosan meleg, na meg senki nem szeretné, hogy kullancs menjen a rudiba). A tábortűz után persze egy jó póker is összehozható, a két Csernus amúgy is fish.

Szombat. Reméljük, hogy a hittan táborosok nem keltenek fel minket HÉT órakor, így magunktól is fel tudunk kelni nyolc körül (muszáj, különben nincs reggeli, infinite menzateával). A szombati nap Juniorból fogunk draftolni, melyre a nevezési díj 1500 ft (nem táborozónak 2000 ft), kezdés 11 óra. Természetesen kezdésig mi feltankoljuk étel és ITALKÉSZLETEINKET. Kérjük, ha szeretnél külsősként csatlakozni, akkor azt feltétlenül jelezd e-mailen legkésőbb június 15-ig! Miután kidraftoltuk és összeállítottuk a dekkeket utána mi a táborosokkal megebédelünk, majd ebéd után kezdődhet a mészárlás (igény szerint medencézéssel vagy egyéb szabadidős tevékenységgel (foci, hoki) megszakítható). Úgy saccolom, hogy valahol 17 és 18 óra között ér majd véget ez a verseny. Hasonlóan az előző naphoz, ez is vacsorával, tábortűzzel ér véget, azonban ha van kedvetek este egy Nemzeti 2. napot letolhatunk (ezt kérlek jelezzétek itt hozzászólásban, hogy van-e kedvetek).

Vasárnap. Reméljük, hogy mindenki túlélte az első két napot. Ha nem volt még elég, akkor draftra fel, mert az iszonyat! Bizonyára tudjátok, hogy a Nemzeti harmadik napján dupla alappaklis draft lesz, így mi is ezt tartunk (8-9. alapkiadás). Erre a versenyre a nevezési díj 2500 ft (külsősnek 3000 ft), jelentkezési feltételeket fentebb olvashatjátok. A verseny egy kicsivel korábban, 10 órakor kezdődik, hiszen legalább olyan hosszú lesz, mint a Juni-draft, és még haza is kell érni valahogy. Hazafelé (az út veszélyes) a 17:21-es vonattal indulnánk, ami 18:19-re a Nyugatiban is van. Reméljük, hogy Ujj kapitány senkit sem támad be az úton.

Amire mindenképpen szükséged lesz a táborban: hideg-meleg ruha, elemlámpa, bicska (nyársfaragáshoz), iszonyat mennyiségű jókedv. Érdemes lenne megosztoznunk azon, hogy ki mit hoz magával. Amire szükségünk lesz: focilabda, zseton, kártya, kisbalta (guminő, meg biztos van most ami nem jut eszembe, írjátok meg hsz-ben nyugodtan). A zsetont én vállalom, a többire várom a jelentkezőket.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk! A visszaszámlálás megkezdődött!

Dév bácsi

Reklámok

45 thoughts on “Nyenyenyenye, mi megyünk!

 1. Hehe ISZONYAT brigád:) előre látom, hogy csúúnya megborulások lesznek:D:D:D
  Vágdosom a centit:P

 2. Hejhó srácok,

  az merült fel bennem, hogy első este, ha nem lesz vacsora (de ha lesz, akkor is), lenne kedvetek valami bográcsos kaját készíteni és enni? Hozzávalókat lehetne vinni, költséget és munkát szétosztanánk, kaját bezabálnánk. 🙂
  Ez a kaja lehetne lecsó, pörkölt, paprikás krumpli, gulyás, bármi, ami laktat és szívja az alkoholt, amit közben a szervezetbe viszünk. 😛
  A fő kérdés persze a bogrács megléte a táborhelyen, erről remélem Dév bácsinak vannak infói.
  Szóval, vélemények?

 3. A főzés részét vállalom.

  bramwell95: ahogy a SP KFC-s részében az ezredes mondja Eriknek: Velem ne b*szakodj!:)

 4. Majd Kurunki megfőzi a krumplit. a KFC-ben sok hasonló ismeretet sajátított el.

 5. @Milán: +1 XD

  @táborozók: az addig oké, hogy zsetont én viszek, de a többire van jelentkező? Bogrács, focilabda stb?

 6. Sajna én is csak zsetont tudnék ezekből vinni:S,de ott nem lehet a táborban tarrhálni esetleg bográcsot? Focit meg valaki kapja össze magát és guritson lefele…(nekem sajna csak vidéken akad:( )

 7. Srácok, amúgy most beszéltem Verőcével, és állítólag szombaton koncertes rendezvény lesz, szal lesznek egy páran rajtunk kívül (kb 600-an), de így is kényelmesen elleszünk 😀 Focit Zsolti mondta, hogy hoz végül, csak fel kell pumpálni majd. Kártyát hozzatok 😀 JuFe, amúgy ha gondolod hozhatod te a zsetont, nálam lesz 4 display kártya, szal megköszönném 😀

 8. Vasárnapi draft fix már vagy a mai dupla végzeturas dolog már túl késő, hogy módosítani tudjatok?Persze nekem teljesen mind1 csak gondoltam szólok ha véletlen nem láttátok volna és még van sansz…

 9. Zsetont otthon megnézem mekkora és eldöntitek elég-e.Bár úgy rémlik 5-6an tuti játszottunk már belőle,

 10. Laptopot gondolom felesleges vinni?! Pedig valami jó kis véres horror sosem árthat. A kristály-tavi pl. egész ideillő.

 11. Laptop arra jó hogy az első körben amikor sorsolni akarsz ő lesz az első kieső:P

 12. Tegnap rendeltem csak meg a displayeket, úgyhogy dupla Végzeturas draft lesz. 🙂 Viktroll, ha hozol laptopot én megköszönöm (sorsoláshoz sem utolsó). Jufe, akkora zsetonkészlet bőven elég!

 13. Amúgy azt lehet tudni, hogy a közelben vagy a táborban van-e televízió? Csak azért kérdem, mert nincs az a kártyaprogram amiért lemaradnék a VB-ről.

 14. Háát max ha van korrekt mobilnetje.Vagy nemtom, hogy akarsz rá adást varázsolni:P

 15. A vasárnapi draftot illetően is nyilatkozhatnál dave.Mikből vásároltál be?

 16. Meg, hogy jó-e a 300 zsetonos vagy hozod a tiedet a nyugatiig és ott átveszem ha gondolod.

 17. Sikerült nemzetihez igazítani, így dupla VU-s draft lesz a vasárnapi. A 300-as zsetonkészlet bőven elég lesz. 🙂

 18. Ha oda nem is, de akkor kinn a faluban van vmi kocsma ahol nézni lehet. Azért VB>>HKK. Szal a draftokat úgy időzítsük, hogy a meccseket lehessen nézni.

 19. Viszek akkor gépet, bár sajna mobilnetem nincs. A vb meccsek nálam mondjuk nem élveznek proritást, egy-kettőt azért ki lehet hagyni Pit úr :). A falusi kocsmázást viszont adom 🙂

 20. Egy jó kis Frattina nevű Grappával én is beszállhatok, amióta visszajöttem Olaszból itt szomorkodik a múlton… 😦 akarom mondani a pulton.

 21. Valaki tud adni egy működő linket, ahol le lehet tölteni a hkk párosító programot??

 22. Jóóó reggelt karatetábor(na meg kicseszett tűztolvaj néptánc tábor)!!!!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s