Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Fontos mérföldkőhöz érkezett az új kiegészítő tesztelése, mely ezzel a célegyenesbe fordult.

Az elmúlt két hétben megbeszélésekkel folytatódott az új kiegészítő tesztelése, mely egyben azt is jelenti, hogy immáron a végső szakaszába lép az új lapok próbája. A következő hét folyamán egy alkalmat még rászánunk a további tesztelést igénylő lapokkal történő játékra, melyet egy nyári szünet követ, hogy aztán augusztus végén sor kerüljön a tesztelés utolsó, egy hónapos fázisára.

nagyobb_kivansagMindez azt jelenti, hogy lassan, de biztosan összeáll az új kiegészítő: a szóban forgó megbeszélés alkalmával újból átrágtuk magunkat egyesével az összes lapon, melynek során több kártya is végleges okézásban részesült, emellett pedig kiderült az is, mely lapok kapnak majd helyet a szeptemberi és a novemberi Zén kiegészítőkben. Ennek kapcsán annyit talán elárulhatok, hogy az egyikben a feltámasztani kívánt vízió lapoké lesz a főszerep, a másik pedig sokoldalú, és egy-egy koncepciót izgalmas irányba terelő lényekből fog állni elsősorban.

A lapok nagy része tehát már elnyerte végleges formáját, néhány tucat azonban még akad közöttük, melyek igényelnek még egy kis törődést – a hátralévő nagyjából 5 alkalom során ezekre fogunk fókuszálni. És hogy némi konkrétum is legyen a Szivárgás eheti kiadásában: kigyűjtöttem számotokra néhány olyan lapot, melyeknek a mostani megbeszélések során intettünk búcsút – vagy azért, mert nem láttuk igazán a helyüket, vagy azért, mert túlságosan erősek voltak, és komoly átalakítás nélkül nem lehetett megszerelni őket.

Orgling totemőr
követő

Megszüntetés: 14 ÉP. Orglingjaidra +1 VP reagálni és +2 ÉP-t kapnak. (K): áldozd fel egy orglingod: húzz egy lapot!

Összhang
szabálylap

Ha egy játékos lapot húz a húzási fázisán kívül, vagy VP-t vagy SZK-t kap az előkészítő fázisán kívül (kivéve Összhanggal), minden más játékos is húz annyi lapot ill. kap annyi VP-t ill. SZK-t, amennyit ez a játékos.

12 ZSZ Nagyobb kívánság (új)
Raia, általános, ősmágia

Minden reakció forrás erre a lapra +2 VP. Dobj minden lapot a kezedből a Semmibe. Minden eldobott lapért kapsz 2 VP-t. Rakj minden lapot a gyűjtődből a Semmibe. Minden ilyen lapért gyógyulsz 3 ÉP-t. Ezután húzd fel a teljes paklidat. Áramlás: húzz egy lapot!

0 VP Őshangya (új)
Sheran, szörny, védekezés, háló, 1/1

Kijátszásakor ellenfeled kap a tartalékjába egy passzív Haldokló quwargot. Semmilyen forrással nem lehet VP-t termelni. Sebzése mindig annyival több, ahány quwargja van az ellenfélnek játékban.

1 VP A kos ereje (új)
Raia, bűbáj lényre

Kijátszásakor húzz egy lapot! Célpont lény +3/+3-at kap, és ezt a képességet: ‘(K2), 1 VP: a kör végéig kap +2 sebzést’.

A jövő heti alkalmat követően tehát másfél hónapos pihenőre vonul a tesztelés, és így a Szivárgás rovat is, augusztus második felében azonban visszatérünk majd, minden eddiginél több konkrétummal és izgalmas információval az új kiegészítő kapcsán.

Csető Zsolt

19 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. Az orgling totemőrt miért nem lehetett megszerelni? (azon a tesztelésen nem voltam)

  A másik 4 lap kihagyása abszolút jogos.

 2. Igen az orglingosba még én is láttam volna kraftot.Igazából mindent tudott volna ez a követő amire szükségük lenne bár eltudom képzelni, hogy sokakat zavart hogy orglingok ellen kissé meleg követőt törni,de ezt leszámítva sztem annyira nem lett volna talán para,de tény ezt tesztelés nélkül mondom.

 3. Juhuhuhúú Víziók!!!
  Köszi…….

  Ez az Öszhang csak nekem tűnik olyan lapnak hogy Rúnázol? nyertél.Nem rúnázol -nyertem……..

  Nagyobb kivánság: érdekes lesz az ellenfél arckifejezése mikor létrejön és felhúzod a 140 lapos csata mező paklit…..:)

  Őshangya :ha lehet termelni (lehessen lécci) valamivel (más lappal tókennek) akkor lehetne nagyképes lécci lécci (és persze gyakori legyen ,ne úgy mint Kismassza)

  Amugy köszi az olvasni valót remek cikk!

 4. TÖRTÉNELMI PILLANAT !!!

  Jozsi nevű felhasználónk, pontban 12:00-kor leadott kommentje volt a tízezredik, igen jól látjátok TÍZEZREDIK hozzászólás a hkkblog.hu történelmében.

  Több mint két év alatt rengeteg építő hozzászólás, elismerés, vita, eszmecsere zajlott le oldalunk hasábjain, így kedves Jozsi: egy meglepetésszerű nyereménnyel, egy csomag Világégéssel lettél gazdagabb, a szerencsés tízezredikként!

  A kerek számfordulókon felbuzdulva pedig újabb rejtett event kezdődik: az ezredik bejegyzéshez tartozó kommentárok közül is sorsolni fogunk egy győztes, díja egyelőre maradjon rejtély, mint ahogy az is, mennyi az eddig közzétett bejegyzések száma. Hirtelenkedni nem kell, több, mint 100 cikket kell még kitennünk, hogy ez aktuális legyen, és a meglepetésnyeremény újból lecsapjon!

  További sok cikket és sok-sok kommentet kívánok magunknak, és a HKK-nak 🙂

 5. Ősnahgya: “Semmilyen forrással nem lehet Vp-t termelni? O.O Mi lesz így a lélekbúvárral???
  (A védekezést csak én nem értem rajta? Ki tud jönni azonnali lényként is?)

  Kos ereje: Anygalkák-> gyurunk vaze? 😀

 6. Sracok, ertem en, hogy gyurtok a meglepetes-ajandekra :), de azert hozzaszolas elott erdemes elolvasni a cikket

 7. Az Összhang egyébként egy Manafonál (meg egy manatermelés) után a legviccesebb, berobban a mana. 😀

 8. Az orglingot akár lényként is ki lehetne adni. Az elözöek úgy is hulladékok voltak most jöhetne valami jó is.

 9. Jobban örültem volna néhány, már leokézott lapnak. Mondjuk olyanoknak, amelyekre nem fog új koncepció épülni, hogy ne lőjön le túl nagy poént.

  Az Őshangya úgy tényleg baromság votl a VP letiltással. Más formában azonban szívesen látnám az altípusos kalandozók mellett az összes altípusos lény úújra kiadását. Örülnék neki, ha nem ez lenne az utolsó próbálkozás a feltámasztására.

 10. Azért 4 és fél hónappal a megjelenés előtt az kissé korai, de meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. 🙂

 11. Én pedig ezen a tesztelésen nem tudtam ott lenni, de őszintén szólva örülök, hogy egy ilyen kultikus lap, mint a nagyobb kívánság, nem jön ki felújítva.

 12. OK 🙂
  Igyekszem a jövőben is építő jellegű kommenteket írni.
  (lentebb láttam volt még egy lelkes amatőr aki mint én azt hitte ezek lesznek benne a kiegben 🙂 )

  Csak megismételni tudom hogy az Őshangyát jó lenne kiadni tokennek (persze nem muszáj ezzel a képességgel ) és hozzá kiadni termelő lapot.

  A víziós Zént nagyon várom !

 13. Légyszi írj egy mailt a szokásos blogos címre, hogy egyeztethessünk az átvételről. 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.