Mindenütt jó, de a legjobb Verőcén! (3. rész)

Befejező cikkünk a HKK táborban történtekről.

IMG_20140622_123849_334A harmadik nap félkómásan ébredtünk fel, megéreztük az előző napok kicsapongásait, az alváshiányt, de én azt vallom, hogy az a tábor nem tábor ahol az alvással töltött átlagos óraszám meghaladja az 5 órát. Amúgy best of Csernus brothers: “az alvás a gyengék kávéja”. Miután reggel bevittük a megfelelő mennyiségű kalóriákat illetve koffeint rendet raktunk a szobákban, kirámoltuk a hűtőket és visszarendeztük immár csapatosan a nekünk kiadott szobát (annyian voltak ugyanis a táborban, hogy a csomagmegőrzőt kellett berendezni a Junior drafthoz). Bizonyára tudjátok, hogy ezen a napon két csomag Végzetúr alappakliból folyt a draft. Miután a tegnapi nap kicsit hosszúra sikerült, és sajnos a vendégünket Bélát sem tudtuk marasztalni, így közösen megállapodtunk abban, hogy pörgős formátumban tartjuk meg a versenyt, így a pihenő játékosnak nem kell 1 egész órát ücsörögnie. Sokat gondolkoztunk a draft előtt, hogy mi az amit igazán megéri kiszedni (így főleg erről folyt a diskurzus a szombati nap végén, mielőtt nyugovóra tértünk volna). A tiltott lapokról is közösen döntöttünk (és az alapján ami valószínűleg az augusztusi bajnokságon is tiltva lesz), így nem játszottak a hordaparancsnokok, a Vörös halál és az Elmerombolás. Amikor ebből a kiegészítőből volt a Nemzeti bajnokság, egy Kiégett őskövekkel felálló tárgyas-végzeturas erőforrás kontrollt sikerült kidraftolni, amiben pokolian nagy erő volt. A draft előtt mindenki mondogatta, hogy biztos ezt fogom kiszedni. Ugye ez egy elég nagy hátrány, hiszen a mellettem ülők könnyűszerrel ellendraftolhatnak mid/late pIMG_20140622_153305_137ickben, így új tervet kellett kieszelnem. Az első csomagban se Crimson, se Wildrose nem volt, viszont volt benne Manaregeneráció, amiben iszonyat erő van, így azt pickeltem. A következő 7 boosterből 6-ban volt a sárga erőforrásból, így folyamatosan ezeket szedtem ki, majd ezután lila, piros és fekete spoilerekkel, főleg leszedésekkel (4 Tűzfuvallat, 4 Jégszilánk, 7 Morgan pecsétje, 3 Motyogó polikambrióta)  és dobatásokkal (Kreatív affinitás, 3 Xenomorf exterminátor) egészítettem ki a paklimat. A szerencse is velem volt ezen a napon, így ismét sikerült győzelemre vinnem a seregemet. Második helyre a kalandozókkal felvérzetett (Kurtz, 2 Pyron) Erdős Viktor ért oda, a harmadik pedig Csető Zsolt lett brutális tárgydekkjével (12 Kiégett őskő). Nagyjából négy óra magasságában elég fáradtnak éreztük magunkat ahhoz, hogy elinduljunk hazafelé (ezer hála Bakának, hogy levitte a cuccunkat a faluba, így nem kellett nekünk cipelni őket). A vonaton kibontottuk a csomagokat, nekem két kedvencem volt, egyik a Fairlight temploma-Dornodon temploma, másik az Opál fókuszkristály-Káosztornádó. Cserébe Zsolti bontott olyan kieget amiben 3 ritka is volt (ráadásul nem is rossz). Rengeteg emlékkel tértünk haza, úgy gondolom, hogy mindenki aki ott volt remekül érezte magát. Köszönjük, hogy eljöttetek!

A második HKK tábor túlélői: Bartus Gergely, Bakos Attila, Erdős Viktor, Csető Zsolt, Csernus Gábor, Csernus Dávid, Klujber Balázs, Magosin Márk, Juhász Ferenc, Kocsis István, Szili Béla és Egyed Dávid.

Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Nemzeti bajnokság előtt még egy tábor összejöjjön…részletek hamarosan!

Dév bácsi

11 thoughts on “Mindenütt jó, de a legjobb Verőcén! (3. rész)

  1. Állat volt a tábor, jó így olvasva a cikkeidet Dév, újra visszidézni a remek hangulatot.

    Amúgy a deckemben még akadt, 4 Cyron, 2 Wildrose, ” Maedhros kedvence, 1 Zokneenho is a 2 Katakombák mellé, viszont Crimsonnal nem találkoztam sajna.

  2. Az elozo evhez hasonloan ha jo az idopont reszt vennek 🙂 jelige: Dudu love 😀

  3. DUDU LÁW! Augusztusra tenném amúgy, valószínű a második hétre, de ha látom előre azt az időszakot akkor mindenképp megy róla ki cikk.

  4. Visszajelzés: HKK tábor #kimithoz | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.