Nyári HKK tábor igényfelmérés

Subidubi rókaprém, más is jön majd, nem csak én!

Alig telt el egy pár hét az előző HKK tábor óta, mi már gőzerővel gondolkozunk azon, hogy hogyan hozzunk össze még egy nyári találkozót a HKK szerelmeseinek. Az augusztus általában majdnem minden HKK-s életében a Nemzeti bajnokságra való készülésről szól, el lehet végezni az utolsó simításokat, aki pedig most nem jutott be azt is kicsit megérinti a nemzeti szele, hiszen ők is segíthetnek a paklik tesztelésében, kiértékelésében (emlékszem régebben mi is teljesen bezsongtunk a bajnokság előtti héten, még ha be sem jutottunk), így arra gondoltunk a tavalyi táborhoz hasonlóan ez is az augusztus végi gigantikus megmérettetésre készítené fel a játékosokat.

IMG_20140621_133229_208

A kérdésünk tehát az, hogy van-e igény még egy táborra a nemzeti előtt és ha igen, akkor mi lenne erre a legjobb időpont? Miután a leendő táborozók nagy része dolgozik, ezért úgy gondolom, hogy az optimális (Pit kedvéért LEGOPTIMÁLISABB) egy jó péntek-szombat-vasárnap triót kinézni újra, hiszen ez jó eséllyel több embernek lesz jó. Figyelembe kell venni, hogy augusztus első és második hétvégéjén a Dungeonben lesz hagyományos és sokszínűség verseny is, így ott is van tudtok készülni. A lehetőségeink tehát adottak, ennek tükrében a két opció: augusztus 15-16-17 vagy augusztus 22-23-24.

Kérek minden érdeklődőt, hogy hozzászólásban jelezze, hogy érdekel-e a dolog, illetve azt is jelöld meg, hogy fent felkínált lehetőségek közül melyik felelne meg neki a legjobban!

Ha felkeltette az érdeklődésedet rajta hát, jelentkezz! Beszámolót az előző Nemzeti felkészítő táborról az alábbi linken olvashatsz:

https://hkkblog.wordpress.com/2013/08/07/a-teafilter-a-pulyka-es-ujj-kapitany-kalandjai-verocen/

Dév bácsi

8 thoughts on “Nyári HKK tábor igényfelmérés

 1. Pontosítanék egy kicsit:

  A Nemzeti Bajnokságra való felkészülés jegyében, a Dungeonben augusztus minden szombatján HKK-verseny lesz.

  Aug. 2-án és 9-én az első napra készülünk, és 16-án pedig a draft lesz terítéken, 2 db Végzetúr alappakliból.

  23-án Retro-verseny lesz, 1998 és előtti dátumozású lapokkal.

 2. Vicc, de magamat is pontosítani kell:
  2-án és 9-én az első KÉT napra készülünk.
  (bíróztak közben a versenyen…)

 3. Sajnos nekem mindkét időpont felejtős. Viszont jó lesz mert az első időpontban vízitúrázom a Tiszán, míg a másodikban kerékpárral járom körbe a Balatont. Majd gondolok rátok és imádkozom, hogy jó időnk legyen bárhol legyünk is. Üdv: papa

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.