Indul a Kezdő-liga!

Egy új kezdeményezéssel szeretnénk versenyzésre csábítani a kezdő játékosokat.

Öt HKK versenyünk lesz még az idei évben, melyek során a jól ismert Blogliga helyett (amely jövőre természetesen visszatér majd) egy vadonatúj bajnokságot fogunk futtatni, amivel a kezdő játékosokat szeretnénk bátorítani kicsit. Indul a Kezdő-liga!

Az igazi csavar az lesz a dologban, hogy az új játékosokat Nektek kell majd elhoznotok – cserébe kedvezményekkel és nyereményekkel szolgálunk majd. Lássuk a legfontosabb tudnivalókat.

A szabályok

 • Ha valaki elhoz magával egy olyan játékost valamelyik versenyünkre, aki még sohasem indult HKK versenyen, akkor mindketten automatikusan bekerülnek a Kezdő-liga versengésébe, külön nevezési díj nincs.
 • A részvétel kedvezményekkel is jár: ha elhozol magaddal egy új játékost, akkor féláron nevezhetsz az adott versenyre. Ezt a kedvezményt ráadásul ezt követően minden olyan versenyen megkapod (egészen decemberig), amelyre együtt érkeztek. Az új játékosokat megillető elsőversenyes kedvezmény (az első HKK Blog verseny mindenki számára ingyenes) természetesen továbbra is él.
 • A Kezdő-ligában két bajnokság fut párhuzamosan. Az Újoncok Ligájában a kezdő játékosok, a Mentorok Ligájában pedig az őket hozó játékosok versenghetnek, pontokat gyűjtve a versenyeken nyújtott teljesítményük alapján. Az augusztustól decemberig tartó időszakban mindenkinek a 3 legjobb eredményét fogjuk figyelembe venni, a pontszámítás pedig megegyezik majd a korábbi Blogligák során alkalmazottal.

A nyeremények

 • Az egyes versenyeinken külön díjazzuk majd a legjobb helyezést elérő kezdő játékost. Emellett az év végén az Újoncok Ligája, illetve a Mentorok Ligája győztese egy-egy ultraritka lappal gazdagodik majd, de további díjakra is lehet számítani a nevezők számának függvényében.

* * *

A Kezdő-liga lényege 3 pontban:

 1. Hozz magaddal egy kezdő játékost a HKK Blog versenyére
 2. Nevezz féláron a versenyeinken
 3. Nyerjetek ultraritkákat és HKK kiegészítőket

Bízunk benne, hogy kezdeményezésünk nem lesz hiábavaló, és sok új arcot köszönthetünk majd versenyeinken. Várunk benneteket most szombaton is!

Csető Zsolt

Reklámok

8 thoughts on “Indul a Kezdő-liga!

 1. Visszajelzés: Szombaton HKK Blog verseny! | HKK Blog

 2. Már hátrányból indulok mert még a hétvégén nem vagyok otthon 😦
  M1, a kezdeményezés NAGYON király, már meg is van hogy ki lesz az “én kezdöm”… csak remélem bele is vág 😀

 3. Példaértékű kezdeményezés! Minden elismerésem!
  Ha pesti lennék nagyon élvezném! Egy javaslatom van még:
  Elég nagy probléma egy fiatalnak, ha “nagyon”vidéki. Ha elmegyek egy versenyre, csak akkor térül meg az út, ha meg is nyerem a versenyt(kis túlzással). Ez elég nagy visszafogó erő lehet szerintem egy(és akkor már nem egy, hanem tíz-száz) kezdő játékosnak, hogy kedvet kapnak versengeni(értsd.vidéki kezdők),megnézik hol van verseny és szomorúan látják, hogy 80 kilométeres körzetben sehol semmi…Tegyük fel, egy tizenkét-három-négy-öt éves generáció újonc játékosainak már itt el megy minden kitartása, hisz még ha pénz lenne is, nem engedik el a kis haverjaival csak úgy egy “kocsmába”(ahogy azt szülék láthatják) kártyázni a gyereket a kis rosszcsont pajtásaival… Bocsánat az OFF-ért…
  Ez persze nem a ti nyakatokra nehezkedő teher, én sem így gondolom, csak ez lehet egy legközelebbi támpont.
  De tényleg példaértékű a HKK Blog munkája, Grat Srácok, így tovább!

 4. Norbival én is egyetértek .A kisöcsém 7 éves én meg 13 és próbálom megtartani a kitartását,egész ügyesen játszik korához képest! 🙂 (Nem juniorral kezdte) A Paklija 50 lapos ami tőle nagy teljesítmény mert mindent bele akar zsúfolni.Főleg ha figyelembe vesszük hogy általában 45 lapos egy jó pakli.De hát Pest nekünk is messze van meg már az oda vissza pénzi s sok.A kezdeményezés viszont példaértékű!

 5. Visszajelzés: Szombaton HKK Blog verseny! | HKK Blog

 6. Visszajelzés: Végleges tudnivalók a HKK Blog októberi versenyéről | HKK Blog

 7. Visszajelzés: Szombaton HKK Blog verseny! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.