Gif-verseny eredményhirdetés

Végre valahára elérkeztünk ehhez is, köszönjük a türelmeteket, lássuk a végső győztest!

Augusztus első hetében újabb HKK Blogos nyereményjátékot hirdettünk meg, melyben az olvasóinkat arra buzdítottuk, hogy az általunk kiválasztott gifekhez találjanak ki minél kreatívabb, viccesebb leírást, ami valamilyen úton-módon egy HKK-s szituációt figuráz ki. A verseny tarolt a játékosok körében, több, mint 45 neveztetek valamilyen captiont kitalálva. Meg kell, hogy mondjam imádom az ilyen játékokat, már csak azért is, mert például amikor a Gifrovaton dolgozunk, akkor azért van, hogy nem minden képhez sikerül kitalálni azonnal valami lazát, még többszöri nekifutásra sem. A több szem többet lát – ezt bizony jól példázza a Gif-verseny, némelyiken izomból szakadtam, némelyik vérszegényebbre sikerült, de kérek mindenkit, hogy ne adja fel, próbálkozzatok legközelebb is.

bomtarA győztes személyét igencsak nehezen sikerült kiválasztani. Hogy végül hogy is alakul ki ez? Először megnéztük, hogy a három gif közül melyikre ki írta a legjobb hozzászólást, majd ezt rangsoroltuk. Sajnos három UR-t nem áll módunkban kiosztani, pedig többen is megérdemelnétek. Na, de nem akarom tovább szaporítani a szót, a végső győztes nem más, mint Sallai Gábor, akinek ezúton is gratulálunk! Zorall, kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a hkkblog@gmail.com címen keresztül, hogy megadhassuk a számlaszámot amire a kenőpénz utalhatod. Mármint a részletek miatt!

Továbbgondolva. Az elmúlt két évben már több nyereményjátékot is hirdettünk nektek olvasóknak. Ha visszaemlékeztek, nektek melyik jött be leginkább? A közeljövőben igyekszünk olyan nyereményjátékot hirdetni, ami minél több emberhez eljut, mellyel a HKK-t játszók tábora tovább növelhető. Valószínű nem HKK-s nyereményekért többen szállnának harcba, hiszen azt az ember a hobbiján kívül is tudja használni, illetve olyan emberek is játszanának, akinek eddig közük nem volt a játékhoz. Úgy gondolom a legjobbak erre a facebookos megosztós játékok. Ti mit gondoltok, mennyire vonzana be ez embereket?

Dév bácsi

6 thoughts on “Gif-verseny eredményhirdetés

 1. Èn szemèly szerint imádom a kreatìv dolgokat,gondolok itt akár laptervezõi vagy illusztràciòs versenyre,esetleg novellaìrò pàlyàzat a Hkk világával kapcsolatos dolgokròl!!!ezekel a jàtèkos megmèretetéssekel is hozzàjárulni közös hobbynkhoz!!!

 2. Akik “lusták” visszanézni: 😀

  És az idézet: “Amikor megveszel 3 Bűvös erdőt 8.000-ért,két héttel később pedig a Zanszilánkokban megjelenik felújítva.”

 3. Grat Zorallnak.!
  Nem fanyalgás képpen jegyzem meg ,de ezt a 8ezres bűvös erdős dolgot mintha már olvastam volna valahol…..(nem volt teljesen eredeti…..).
  De ha a zsűrinek ez tetszett a legjobban……

 4. Köszike 😀
  Tényleg nem volt eredeti és nem is gondoltam,hogy nyerek,de valami olyat akartam amit ismer a többség,ezek szerint jó választás volt 🙂 legközelebb jobban megerőltetem magam,ígérem 🙂
  Nekem egyébként minden játék tetszett,mindbe szívesen beszállok 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.