Pár napra bezárja kapuit a HKK Blog

Read more pls.

Az ok igencsak egyszerű: holnap kezdődik a XVIII. HKK Nemzeti Bajnokság, és mi is minden figyelmünket és energiánkat ennek szenteljük. Szomorkodni azonban nem kell, ugyanis szeptember első hetében rögvest visszatérünk a háromnapos versenyről készült beszámolóval, illetve elindul végre a múltkori podcastban beígért Battle of the week rovat is, és ha már podcast, sokan kérdeztétek, hogy lesz-e folytatása a sorozatnak és ha igen mikor. Őket szeretném megnyugtatni, hogy természetesen lesz, terveink szerint ezt is a jövő héten vesszük fel.

Végül egy örömteli és egy kevésbé örömteli eseményről szeretnék beszámolni nektek. Bizonyára emlékeztek rá, hogy májusban, amikor HKK bemutatót tartottunk egy általános iskolában felkértek minket, hogy a nyáron kellene még ilyet tartani sportrendezvények mellett illetve azokkal karöltve, aminek nagyon örültünk, hiszen ez egy viszonylag nagy volumenű történet médiamegjelenéssel, miegymással. A júliusi bemutatót lecountereték, nem készültek elő eléggé állítólag, a türelmünket kérték. Azóta is várunk. Hogy ne csak fanyalogjunk: Veszprémi Dani tegnapelőtt felhívott telefonon, hogy sikerült leegyeztetni a Pitypang Általános Iskola igazgatójával, hogy heti rendszerességgel HKK szakkört tartsunk nálunk. Na ennek viszont igazán örülhetünk, bízunk benne, hogy valami nagy most elkezdődik. Ha sikeres lesz át lehet ezt vinni más iskolákba is, tovább növelve a HKK-sok táborát.

Bár ahogy írtam a blog most három napig inaktív, a Facebookon minden este kirakjuk az adott nap eredményeit, érdekességeket, így érdemes ott követni minket a hétvégén. Ja, és Kezdő Dév benéz. Az elejétől.

Találkozunk a Nemzetin!

Dév bácsi

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.