Battle of the Week #1 – Drakolder-diadal

A drakolderek nyerték a pénteki Battle of the Weeket, a kihívók közül is csak kevesen tudták legyőzni őket.

Lezajlott legújabb kezdeményezésünk, a Battle of the Week első “felvonása”, melynek keretein belül altípusos lapokra támaszkodó paklik csaptak össze az alábbi szabályok mellett. A HKK Blog szerkesztői által vívott kiemelt küzdelem elképesztően szoros csatát hozott, ahol drakoldereim mindössze hajszálnyival bizonyultak jobbnak Dév bácsi kombós manóinál.

drakolderek 4 – 3 manók

A játék során videót is készítettünk, melyet odalent tekinthettek meg.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=23NaejashWk]

A Dungeon népének ezután lehetősége volt kihívnia a győztes paklit, melyet végül csak ketten tudtak legyőzni: ők Galamb Dániel (motyogók) és Moldován Péter (nekromanták) voltak, így ők egy-egy szabadon választott Zén kiegészítővel lettek gazdagabbak. A kihívók között (ez 10 főt jelent) a Dungeon kisorsolt egy Világégés kiegészítőt is, ezt Káré István nyerte.

A nagy érdeklődésre való tekintettel sajnos nem mindenki tudott leülni velünk játszani, ezért a következő héttől két-két darabot fogunk vinni mindkét általunk készített pakliból, így a győztes összeállítást párhuzamosan ketten is ki tudják majd hívni, vagyis gyorsabban pöröghet majd a játék.

És hogy mi várható a következő héten? Úgy gondoltuk, hogy a piros szín kissé elhanyagolt lett manapság, ezért a következő Battle of the Week Dornodonról fog szólni.

Battle of the Week #2

  • Mi ez? Mókás péntek délutáni játék, melynek keretein belül első körben a HKK Blog szerkesztői csapnak össze az általuk közzétett paklikkal. Ezt követően a győztes decket ki lehet hívni egy, a hét szabályainak megfelelő paklival.
  • Időpont: szeptember 26. (péntek), 14.30-18.00
  • Helyszín: Dungeon Szerepjáték Szaküzlet és Klub, Erzsébet körút 37.
  • A heti szabályok: A paklidban kizárólag Dornodon, színtelen és Bufa lapokat használhatsz. Tiltott A tűz síkja és a Quwarg likantróp.
  • A kihívás menete: A HKK Blog szerkesztőinek összecsapását követően bárki kihívhatja a heti Battle of the Week győztes pakliját. A mérkőzés két győzelemig tart, nincs kiegészítő pakli, a hiányzó lapok cinkelése engedélyezett.
  • A nyeremények: A kihívók között kisorsolunk egy tetszőlegesen kiválasztott nagykiegészítőt, melyet a Dungeon ajánlott fel. Emellett mindenki kap tőlünk egy szabadon választott Zén kiegészítőt, aki teljesíti a kihívást, vagyis legyőzi az adott hét győztes pakliját.

A HKK Blog szerkesztőinek paklijairól a keddi és a szerdai nap folyamán olvashattok majd.

Csető Zsolt

5 thoughts on “Battle of the Week #1 – Drakolder-diadal

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.