[Élőben] A HKK Blog októberi versenye

Szöveges tudósításunkban percről percre követhetitek az eseményeket – maradjatok velünk!

09:00 – Üdvözlünk mindenkit első (és remélhetőleg közel sem utolsó) liveblogunkban. Folyamatosan frissülő bejegyzésünkben szöveges és képes tudósítást olvashattok majd a mai ‘Kihalás kora’ versenyről. Irány a Dungeon, kezdés 10:30-kor!

11:00 – A szokásos csúszással ugyan, de elkezdődött a verseny – öröm az ürömben, hogy a 40 nevező miatt csúszott ennyit a kezdés. A verseny ennek megfelelően 6 fordulós lesz, 55 perces fordulókkal.

11:30 – A “varázslatos” környezet miatt többet is bepróbálkoztak az új víziókkal, de sok a mezőnyben a drágítás (Lassan járj!, Bűvös erdő) és az Átkozott követő is. Hamarosan jövünk a mezőny összesítésével!

11:55 – Összeszedtük, hogy ki mivel játszik a mezőnyben, íme a használt szabálylapok és követők:

 • Szabálylap (9): 2 Zarknod bilincse, 1 Életenergia, 1 Hálócsapda, 1 Lépéselőny, 1 Ősi rúna, 1 Semleges csatamező, 1 Sokszínűség, 1 Zarknod börtönében
 • Követő (17): 3 Arochos, 3 Molluszk, az ócskás, 2 Kyorg ősmágus, 2 A legfőbb követő, 2 Rox, a csontok ura, 1 Az álmok mestere, 1 Antimágikus rakshallion, 1 Elenios követője, 1 Motyogó kultivátor, 1 Toborzó
 • Egyéb (14): 3 Lassan járj! + Átkozott követő, 2 Életenergia + Átkozott követő, 1 Bűvös erdő (3) + Átkozott követő, 1 Bűvös erdő (2) + Törpe-gnóm Glion, 1 Életenergia + Antimágikus rakshallion, 1 A fájdalom szépsége + Az álmok mestere, 1 Hegymélyi keltető + Átkozott követő, 1 Lassan járj! + Építő rakshallion, 1 Lépéselőny + Thormedor, vadászmester, 1 Rejtett tartalék + Építő rakshallion, 1 öt lap

12:10 – “Csóró DM” máris az első asztalon harcol – nem éppen csóró követővel, de tényleg fullosan gyak-nemgyak paklival!

DSC00261

Az már más kérdés, hogy ellenfele, Gáspár Tamás ezt húzta az első körben…

DSC00263

De hogy legyen még egy csavar a történetben: Máté így is nyerte a meccset a Sötét Földjének köszönhetően, miután Tomi a counterek mellett (egy Dornodon mosolya volt még nála) nem tudott mivel megindulni. Lám, mégis lehet túl sok countert húzni…

12:25 – Íme az első forduló eredménylistája (az elírásokért elnézést kérünk!).

DSC00264

13:25 – Mindenképpen szeretnénk említést tenni legfiatalabb játékosunkról, Péli Tomiról, aki mindössze 10 évesen (!) máris a versenyasztalokat ostromolja!

DSC00269

13:30 – A második forduló eredménylistája.

DSC00266

13:50 – Így is lehet nyerni: Tóth István végtelen lényt gyártott Kronopókra és Kismasszára, illetve Spórára építő kombópaklijával, majd érkezett egy A tizennegyedik.

DSC00274

14:45 – A harmadik forduló eredménylistája.

DSC00275

15:40 – Érdekesen alakul a verseny a sok döntetlen miatt, hiszen a negyedik kör után csak egyetlen 100 százalékos játékos van Simon Gyuri személyében.

15:50 – A negyedik forduló eredménylistája

DSC00276

16:00 – Simon György (Lassan járj! + Átkozott követő) és Juhász Ferenc (Zarknod bilincse) küzdenek az első asztalon az utolsó előtti fordulóban.

DSC00278

17:00 – Az ötödik forduló eredményei.

DSC00279

17:05 – A döntő: Simon György vs. Makó Gergely (Zarknod börtönében), de Bartus Gergely és Simon Zoltán is megnyerhetik még a versenyt.

DSC00280

18:00 – Az első asztalon Makó Gergely, a másodikon pedig Bartus Gergely nyert – a buchholtz dönt majd az első helyről.

18:15 – Megszületett a végeredmény: Makó Gergely nyerte a versenyt víziós Zarknod börtönével, aki a legjobb amatőr is lett egyben, így 7 Világégéssel és 2 ultraritkával mehetett haza. A második Bartus Gergely, a harmadik pedig Szatmári Bálint lett, egyaránt Rox, a csontok urával.

7 thoughts on “[Élőben] A HKK Blog októberi versenye

 1. Bár a hozzászólások nem szaladtak meg, visszanéztem az oldal heti statisztikáját, és magasan a legtöbb oldalletöltést ez a cikk produkálta a héten! Szóval remek ötlet, melyet nagy érdeklődés kísért! Érdemes lesz még többet belegondolni majd!

 2. Nagyon jó kezdeményezés!
  Csak így tovább! (Y)
  (Esetleg a hangjegyzeteket is lehetne felrakni)

 3. Visszajelzés: Hamar meglett a víziók első győzelme | HKK Blog

 4. Visszajelzés: Élő közvetítés a Tavaszi HKK kupáról | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.