BotW #3 – Blokkolás és nyereményeső

Rövid beszámoló a pénteki Battle of the Weekről.

Egy hét szünetet követően péntek délután ismételten Battle of the Weekkel vártunk mindenkit a Dungeonben, ahol szokás szerint bennünket lehetett kihívni a megadott szabályoknak megfelelő paklikkal.

a_feledes_kodeEzúttal a gyakori lapoké lehetett a főszerep (a követőket és a szabálylapokat leszámítva csak ilyeneket lehetett használni), ezen kereteken belül pedig Dév egy Változó környezetet használó Idegösszeomlásos kombó paklit épített, én pedig Rhatt követős blokkoló paklival szálltam harcba. Kettőnk csatájában végül az alábbi eredmény született:

Idegösszeomlás 2 – 5 ködbloki

A győztes paklit ezt követően most is ki lehetett hívni, melyet Dávid is összecinkelt, csak hogy gyorsabban haladjon a “sor”. Sajnálatos módon így sem tudott mindenki sorra kerülni (akik igen, azok közül Juhász Ferencnek jött össze a diadal, méghozzá orkokkal), ezért úgy döntöttünk, minden feliratkozó megkapja tőlünk a Zén kiegészítőjét, nem csak az, aki sikeresen vette az “akadályt”. A Dungeon emellett ezúttal is kisorsolt egy Világégés kiegészítőt a résztvevők között: ezt Istók Zoltán nyerte.

Látható tehát, hogy érdemes péntekenként ellátogatni a Dungeonbe egy kis játék kedvéért, hiszen csak nyerhettek ezen – hamarosan jövünk a következő BotW részleteivel és paklijaival!

Csető Zsolt

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .