MEGA-Zsákmacsaka a HKKBlog versenyén!

Újra “nagymacsekokkal” készülünk a novemberi versenyünkre.

Réges régen, még a HKKBlog indulásakor az első évadban szinte minden versenyünkre készítettünk zsákbamacskát, melynek a sikerességét mutatta, hogy ezek rendszerint elfogytak (bár volt, hogy 150 darabot is legyártottunk). Azonban még néha az elfogyhatatlannak tűnő készletek is elfogynak, így a macsekozást felfüggesztettük.

Teltek-múltak a hónapok, és idén áprilisban kísérleti jelleggel a Változó környezet versenyünkre újra hozunk csomagokat, azonban kicsit alkonyújraértelmeztük a dolgokat, drágább volt egy húzás, viszont elég nagy mennyiségű UR lapot és spoilert rejtettünk el bennük. A csábító talán az volt az egészben, hogy UR lapot 25% eséllyel lehetett bontani, éppen ezért ezt is a verseny feléig elkapkodták az értékre vadászó játékosok. Rágerjedtél? Most megpróbálunk erre még egy lapáttal rátenni!

Most azon kívül, hogy az UR bontások esélyét megtartottuk elrejtettünk a bontható csomagokban egy displaynyi A mágusok alkonya kiegészítőt (melyet a Beholder találkozón, november 29-én lehet átvenni majd), ezeken kívül természetesen számtalan spoilert is lehet majd bontani. Egy zsákbamacska ára a múltkorihoz hasonlóan 1000 forint lesz majd.

A verseny pontos kiírását az alábbi linken találjátok: https://hkkblog.wordpress.com/2014/10/20/a-hkk-blog-novemberi-versenye-2/

Dév bácsi

8 thoughts on “MEGA-Zsákmacsaka a HKKBlog versenyén!

  1. Kár,hogy ilyen csak fent a “nagyvárosban” van 😦 Nincs lehetőség Zsákbamacsit “rendelni”? 😀

  2. Ezt azt jelenti, hogy nálatok már 1 héttel korábban be lehet szerezni Mágusok alkonya lapokat, mint a legelső frissen bontott? És akkor ez azt is magával vonja, hogy a Behós bontotton nem azzal játszol majd, amit te bontasz?

  3. “egy displaynyi A mágusok alkonya kiegészítőt (melyet a Beholder találkozón, november lehet átvenni majd) “

  4. De a zsákbamacskát 15-én osztják, nem? Akkor azokban lesz egy cetli, hogy ezért majd kapsz egy új kieget, vagy mi lesz?

  5. Minden kiegészítőnek lesz egy kódja, amivel jelentkezni kell nálunk, így kerüljük el, hogy valami kamu történjen.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.