Csak nehogy megszaladjon!

Challenge challenge hátán.

Ha olvastátok az előző cikkemet (https://hkkblog.wordpress.com/2014/11/09/oriasi-hajra-a-hsz-gyozelemert/), akkor láthattátok, hogy újabb kihívásra adom a fejem, méghozzá az általatok felsorolt feltételek alapján összeállítható pakli-típussal kell elérnem a Hatalom szövetsége tabella élére. Többen kérdeztétek tegnap a versenyünkön, hogy hogyan döntöttem (és amúgy mindenkinek köszönöm az ötletelést) végül Makó Balázs feltételeit fogadom el: “Faj pakli minden versenyre, (>= 2/3 lény), mondjuk legalább 4-féle a félév alatt.” Miután a Mágusok alkonya az előzetesek alapján igencsak felkavarja majd az állóvizet, illetve a statisztikák azt sejtetik, hogy lényes irányba tolódik el a meta (bár ez nem csak a mennyiségükön hanem a minőségükön is múlik nyilván). Nagyon várom az egészet, mert a lényes paklikat az elmúlt évben nagyon megszerettem, már van egy-két ötletem, remélem, hogy összejön ez is. A blogon havonta legalább kétszer olvashattok majd arról, hogy milyen paklikat tervezek bevetni, illetve, hogy hogyan is szerepeltem ezekkel rendszerint a versenyek utáni héten.

M A R C I K A     C H A L L E N G E

Az egy dolog, hogy bizonyos feltételek mellett elér valamit az ember (Kezdő Dév ftw), összeszeded és felszívod magad majd tudásod legjavát nyújtva bízol benne, hogy sikerül. Sokkal nehezebb helyzetben van az ember, ha nem saját magáról van szó, hanem valaki másról. Balog Marcit biztosan sokan ismeritek, ő az a srác, akinek nullhuszonnégybe’ nem áll be a szája, folyamatosan pörög teljesen mindegy, hogy milyen napszak van. Úgy döntöttem, hogy január elsejétől közös erőbedobással olyan játékost faragok belőle, aki megállja majd a helyét a következő Nemzeti bajnokságon, sőt a harmadik napra bejutásunk a cél! Igencsak nehéz lesz a feladat, hiszen Marci csak néhány hónapja játszik, bár ennyi idő alatt is sokat fejlődött bízom benne, hogy a közös munka meghozza majd gyümölcsét.

Hogy mire számíthattok? Valószínű a versenyre készülés folyamata és alapvető stratégiák mellett számtalan olyan témát is boncolgatunk majd, amik nem túl gyakran kerülnek cikkszinten a figyelem központjába, pedig nagyon fontos (például milyen a  korrekt játékos  magatartás). A cikksorozat valószínű kéthetente jelentkezik majd, igyekszünk minél részletesebben bemutatni a felkészülést, a pakliválasztást (paklilistákkal) és ha minden jól megy akkor havi egyszer videót is láthattok a coachingról.

A végtelenbe és tovább!

Dév bácsi

21 thoughts on “Csak nehogy megszaladjon!

 1. Dév, most lehet eggyel több kalandra vállalkoztál, mint amennyire kellett volna 🙂 Viccet félretéve, sok sikert nektek, Marciba azért van lehetőség 🙂

 2. Marci okos srác, ha biztosítani tudsz Neki lapkészletet és kellő tudással vértezed fel, akkor már csak egy kis szerencse kell! 🙂

 3. Áhh, ez csak valami furmányos, hosszan érlelt bosszú lesz, amiért a legutóbbi versenyen Marci lezúzta Dévet. Figyeljétek meg!

 4. Húbazz!!! Hát Dave basszus ezt most annyira nem is értem,de maximális respect!
  A videókat tuti jobban várom majd mint édsanyámék a barátok köztet:D

 5. Sok sikert hozzá! Kívánom, hogy a profi asztalokon boldogítsa a népeket a nemzeti bajnokságig! 🙂

 6. Na,ez érdekes lesz 😀 Ha ezek a projektek ilyen sikeresek lesznek,akkor van mitől tartania Pestnek 😀

 7. Riszpekt, komoly challenge, sok sikert hozzá! 🙂 Ami a másik témát illeti, örülök, hogy Balázs ötletét választottad. Lehetne még egy olyannal megfejelni, hogy a 4 etnikum 4 különböző színhez tartozzon? 😀

 8. Ez jutott eszembe ahogy olvastam a sorokat 😀 Nem tudom miért XD
  Maximális tisztelet amúgy Dév. Sok sikert, türelmet, és kitartást oda vissza 😉

 9. Marciban van lehetőség, ha valaki foglalkozik vele yoo játékos lehet. Pénteken, mikor mondta azt hittem csak viccel, de mégis bevállalja 🙂
  Maximális respect!

 10. Meglehetősen irigy vagyok Marcira, de örülök neki, hogy valaki szárnyai alá veszi, ráfér egy “kis” alázat, a többivel nem lesz gond szerintem.
  A “szájbenemállás” meg kifejezetten jó pszichológiai hadviselés.
  Hajrá Dév! Hajrá Marci!
  (asszem készülhetünk a thargodan invázióra)

 11. Sok sikert mindkét challenge-hez!

  Nem tudom melyik vállalás a teljesíthetőbb. 😀 hehe

  Azt fel tudom ajánlani, hogy ha már bejutó helyen vagyok leadom a meccset jövő augusztusban Maricnak:D

 12. Sztem Barti jobban élvezné Marci felkészítését:)

  Amúgy hajrá, bár sztem magas elvárások ne legyenek.

  A bejutást a kezdő verseny megnyerésével lehetne teljesíteni, ami nem lehetetlen.

  És drukkolok hátha sikerül vmennyire megnevelned, ha meg sokat beszél, akkor nyugtatót neki, mint ahogy Cartman komáék csinálták.

 13. Marcikától nem kell tartani, mutatsz neki egy első körös végtelent, máris visszavesz az arcából… 😛

  Egyébként hajrá, fun-nak tűnik a dolog! 😀

 14. @MrPit
  A kezdő versenyről nem lehet kvalifikálni a nemzetire, csak amatőrről, profiról vagy vidéki kvalifikáló versenyekről.

 15. Visszajelzés: Marcika challenge #1 | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.