A HKK Blog első negyedéves versenyei

Legközelebb február 1-jén várunk benneteket, méghozzá hagyományos formátummal.

Decemberben szünetelt a HKK Blog, már ami a versenyeket illeti, januárban azonban visszatérünk – mondhatnánk, ha januári versenyünk nem csúszott volna át február 1-jére a munkanapok, versenyek és egyéb programok következtében. Ez azonban ne tévesszen meg senkit: az említett vasárnapi napon fogjuk tartani a januári versenyünket (mely egy natúr hagyományos lesz), lejjebb pedig a februárra és márciusra tervezett formátumot is láthatjátok.


 • február 1. – Hagyományos verseny

Kiegészítés: Kizárólag az Elmerombolás és a Nekrofun máglya tiltott.

 • február – Veszélyes faj
 • március – Egyszínű verseny

A februári és márciusi versenyünk részletes szabályait a későbbiekben olvashatjátok majd. Találkozunk február első napján!

Csető Zsolt

10 thoughts on “A HKK Blog első negyedéves versenyei

 1. Ja igen, így nem olyan vészes valóban, mindössze egy lapért 3 zsz. Rosszul emlékeztem. Viszont vmi jó kis áldozós Boadhun varázsitalos decken simán el lehet gondolkozni 🙂 Gépezet-Kisebb zan kombó vááá

 2. Az Illúziót igazán tilthatnátok a februári versenyről. Nem is az erőssége, hanem az idióta képessége miatt. Kétlem, hogy sokan szeretnének játszani ellene.
  De ha mégis engeditek, akkor jó lenne a kiírásba beleírni néhány kétséges dolgot, ill feltételt a használhatához, különben a bíróknak sok dolga lesz, ha használják.
  Pl, hogy reakciónak számít-e a kijátszása (anti-raksha miatt), vagy hogy kötelező-e vinni egy előre kikészített példányt a bekamuzott lényből, stb.

 3. Én az Illúzó-Aranytojás-Varázsital hármason azért elgondolkodnék. Egyiket a játéktechnikai okai, másik kettőt az ereje miatt. A többi sztem sem gáz.

 4. 1 próbát megér.

  Lesz-e egyáltalán valaki, aki bevállalja őket.

  Én minden esetre üdvözlöm a kezdeményezést.

  Nem tudom ki az a troll aki az illúziót pakli közelébe rakja…

 5. A tiltólistán nem szándékozunk változtatni. A verseny egyik lényege többek között, hogy rávilágítsunk a véleményünk szerint indokolatlan tiltásokra. Az Illúzióval valószínűleg senki nem fog játszani (ez után a komment után gondolom lesz olyan, aki csak azért is), mert egyszerűen nem jó az a lap. Az Aranytojás és a Varázsital még olyan mértékű pörgést engedélyezhet, ami szerintünk még a vállalható kategóriába tartozik a jelenleg megtalálható kártyák mellett. A Bundás yetivel és a régi Mágia síkkal se játszott még emlékeim szerint senki, mióta lehet őket használni a versenyeinken. A fürkész szép számban elő szokott kerülni. Róla szerintem bebizonyosodott, hogy egy erős kártya, de tiltást ma már nem érdemel.
  Természetesen előfordulhat, hogy nem lesz igazunk és ismét “tombolni” fognak a régen száműzött kártyák. Picit a teljes versenyközönség a tesztelő csapata ezeknek a lapoknak. Megéri rájuk paklit építeni? Vannak már jobb, stabilabb koncepciók? Lehet őket könnyen kezelni?
  Amennyiben bebizonyosodik az elméletünk, hogy mára már egyáltalán nem rendelkeznek játékromboló hatással, akkor a jövőben a Hagyományos (vagy ahhoz közeli) formátumokon ezt a két lapos tiltólistát fogjuk alkalmazni.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.