Mega-macska a HKK Blog “januári” versenyén!

Csak a végén nehogy Marcikát is meg lehessen nyerni…

#macsek

Utoljára két hónapja, novemberben tartottunk hivatalos Blogos versenyt, melyre úgy éreztük, hogy igencsak jó felszerelkeztünk zsákbamacskával, számtalan UR lapot, illetve Mágusok alkonya boostert és spoilert rejtettünk el ezekben a nagymacskákban. Előzetesen tehát úgy éreztük elég lesz, azonban legnagyobb döbbenetünkre a verseny előtti pillanatokban már elfogyott a készlet, több olyan játkos is volt akinek egy darab sem jutott (pedig 5-nél többet talán senki nem vásárolt egyszerre)…

Ezalatt a két hónap alatt (ti talán nem is tudjátok), hogy mi is gyűjtögető életmódot folytattunk, ezért ha úgy láttuk, hogy örülnétek valaminek azt beszereztük, és most ezeket is, a mega-macskák keretében eljuttatjuk hozzátok! Nézzük sorra, miket bonthattok a mostani csomagokban! Először is a spoiler- és UR-dömping nem maradhat el, szokás szerint teletömjük a pakkokat majd velük (egy macska rendszerint három kártyalapot tartalmaz majd, mely mind ritka). Ezen kívül fél displaynyi Mágusok alkonya kiegészítőt is bepakoltunk, sok játékosnak hiányzik még ez-az a teljes sorhoz. Kardinális probléma, hogy nem igazán kapható HKK-kompatibilis fólia sehol Budapesten, nekünk azonban sikerült szert tenni pár szettre (50-es bontatlan csomagok, különböző színekben), mint ahogy a szivárvány minden színében lévő deckboxok is bonthatóak lesznek. Természetesen ezek mellett is találtok majd ritkákat.

Készüljetek, mert lesz mit bontani! A macska ára nem változott, továbbra is 1000 ft/gatto, viszont a készletek szűkössége miatt csak az általunk megjelölt sávban lehet majd vásárolni belőle.

Dév bácsi

10 thoughts on “Mega-macska a HKK Blog “januári” versenyén!

  1. Szerintem az egy személy által vásárolható macskák számát is kellene limitálni, valahogy ésszerűen, hogy el is fogyjon, de jusson is mindenkinek.

  2. Erre egy egyszeru modszer, hogy elso korben mindenki csak mondjuk 3-at vehet, aztan ha maradt, akkor szabad a vasar.

  3. Dév a sávot én is az egy személy által vásárolható pakkokra értettem, nem az idősávra:D Támogatnám abszolút, ha egy ilyen korlát élne.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.