Egy mozgalmas nap a Dungeonben

Elindult a Toborzás és a Kezdő Liga.

A szokásosnál is nagyobb forgalom volt most pénteken a budapesti HKK-s klubélet szívében, a Dungeonben, két új kezdeményezés, a Toborzás és a Kezdő Liga is elindult ugyanis a mai napon, melyekre hatalmas örömünkre jókora érdeklődés volt.

Az eheti Toborzásra valójában már a hét közepén elfogytak a helyek (miután szeretnénk mindenkivel kellő időt foglalkozni, közvetlen stílusban, ezért inkább “kiscsoportos” foglalkozásokat tartunk), ami önmagában is örömteli, ami azonban igazán pozitívvá teszi a délutánt, hogy nagyon szimpatikus és érdeklődő urakat és hölgyet (!) ismerhettem meg, akiket szerintem – legalábbis a visszajelzések alapján ezt remélem – mindenképpen viszont fogunk látni a jövő héten is. Toborzás ugyanis minden héten lesz, és a korábbi látogatókat is szívesen várjuk majd vissza egy kis játékra.

Utóbbira szervezett keretek között is van immáron lehetőség, hiszen elindult a Kezdő Liga, ahol kizárólag a profi pont nélküli játékosok indulhatnak, így biztosítva azt, hogy valóban a feltörekvő HKK-sok játszhassanak egymással. A rendkívül kedvező nevezéssel (300-400 Ft, ajándék Zén kiegészítővel!) pedig még inkább bátorítani szeretnénk mindenkit, hiszen ha az ajándék minikieg árát nézzük, akkor tulajdonképpen mondhatjuk azt is, hogy a versenyre való nevezés ingyenes.

hkklogo_moakbukasa

A mai verseny alapján úgy tűnik, hogy sokan éltek is a lehetőséggel, hiszen az első Kezdő Liga megmérettetésre 17 játékos nevezett be – reméljük, hogy ez a szám a jövőben csak nőni fog majd! Magát a versenyt egyébként Krähling Péter nyerte, a második Kocsis Norbert lett, a dobogó harmadik fokára pedig Balog Márton állhatott fel, így ők extra nyereményekkel gazdagodtak.

Reméljük, hogy a következő péntek is hasonlóan mozgalmas lesz – akkor már képekkel is igyekszünk majd átadni a hangulatot!

Csető Zsolt

10 thoughts on “Egy mozgalmas nap a Dungeonben

 1. Jó volt látni hogy érdekli az “újoncokat” is a dolog és hogy nagy volt a “nyüzsgés”. A “kiscsoportos” foglalkzás ez még egy pluszt rádobott szerintem,és remélem a későbbiekben minl több visszatérő lesz majd a toborzásokról.

 2. Igazat megvallva ez a 17-es szám magasabb, mint amire számítottam, elismerésem! 🙂

  Reméljük megmarad ez a létszám.

 3. Jah, igen ma elolvastam megint a cikket, tegnapi picit épp abban az állapotban voltam, mint általában, így nem fogtam fel mit olvasok! 🙂

 4. A 17-es létszám a versenyre nagyon jó, grat! Remélem, jönnek majd sokan a Behós kezdőre is.

  Mekkora a keret a Toborzásra 1 alkalommal? Milyen a fogadtatása a “csomagnak”, vesznek belőle?

 5. 9-10 fő/alkalom, a paklik is fogytak rendesen, mindenki vett (jellemzően többet is).

 6. Nagyon színvonalas munka / szervezés jellemezte a toborzó-délutánt és a kezdőknek szánt verseny is jól sikerült. (persze a sorsoló progi – mikor máskor – egy kicsit megadta magát)

  Sokan a 10 évvel ezelőtti “Dungeonös pénteki hangulatot” érezhették át újra! 🙂

  Remélem, hogy a továbbiakban is hasonló eredményeknek örülhetünk majd! 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.