Végéhez közelít a novellaíró pályázat első köre!

Még ezen a héten küldhetitek be írásaitokat az első fordulóra – két gyűjtődoboz új kiegészítő a tét.

zarknodKözeleg a Beholder által kezdeményezett novellaíró pályázat első fordulójának határideje, ahol a “Zarknod mondakört” bővítgethetik a kellő fantáziával és írói vénával rendelkező vállalkozó szelleműek. Az írásműveket egészen február 15-ig küldhetitek a hkk (kukac) beholder (pont) hu email címre, vagyis van még idő alkotni, amit csak ajánlani tudunk mindenkinek, akiben valaha is megfordult a novellaírás gondolata, hiszen veszítenivalótok nincs, nyeremény viszont már van bőven, miután 2 gyűjtődoboz lesz szétosztva a novemberben megjelenő nagykiegészítőből a pályázók között. Eddig három személy részéről érkezett novella, az esélyek tehát igencsak jók – érdemes megragadni a lehetőséget!

Ha valakinek támaszra vagy inspirációs forrásra lenne szüksége a Túlélők Földje világát és történetét illetően, az az alábbi linkekre kattintva meríthet az eddigiekből:

Az első forduló tehát február 15-ig tart, ezzel azonban koránt sem ér még véget a pályázat, hiszen a következő két körben a már beérkezett műveket lehet majd bővíteni. Itt a lehetőség arra, hogy ti is részt vegyetek a HKK háttértörténetének bővítésében!

Csető Zsolt

11 thoughts on “Végéhez közelít a novellaíró pályázat első köre!

 1. Szívesen megírnám,csak sajnos keveset tudok a háttérről. Remélem egyszer egységesítve lesz,akár könyv formájában is olvasnám.

 2. Formai követelmény: DOC vagy RTF fájl tökéletes, méretben, néhány (kb. 2-8) oldal legyen (12 pontos betűvel).

 3. KÉRDÉS: nem lehetne esetleg a kövi fordul (HA lesz) vagy majd egy másik novellaíró olyan mi sokkal több mozgásteret enged meg és nem kell foggal körömmel ragaszkodni az eredetiekhez?

  Persze értem én, meg alap hogyha már egy ilyen dolgról beszélünk mint a túlélők földje akkor tartsuk magunkat ahhoz, de az egész annyira komplex hogy még a nálam jóval tapasztaltabb HKK-sank vagyírónak is nehéz lenne úgy megcsinálni, hogy a történet és minden ne térjen el vagy ne bakizzon annyit.

  Személy szerint örülnék egy olyan novellaíró pályázatnak ami megengedi hogy a TF vagy az ÖV világát szabadabban felhasználja. Ez azért lenne jó mert kb még a kezdők és azok is akik nem állnak Jancsár kaliberű szinten bemutathatnák ezzel, hogy ők hogyan látják a HKK világát. Sokkal személyesebb lehetne a dolog, és nem kéne azon aggódni hogy most akkor ez mikor, hol hogyan volt eredetileg, vagy volt-e ilyen? -Mert ez nagyon el tudja venni az ember kedvét, és még ha nagyjából tistűban is van a dolgokkal és utána olvasott is akkor is nagyon nagy a baki faktor valahol a cselekményben

  Valaki valamit ehhez?

 4. @Qentin: nem tudom, hogy ezt méltatásnak, vagy inkább kritikának vegyem, de talán nem kéne ennyire etalonnak tekinteni engem. Nem vagyok megkerülhetetlen és nem is szeretnék az lenni ebben a kérdéskörben. Plusz eléggé meg is fakult a tudásom az elmúlt években. Bárki tud a Ghalla-univerzumban maradandót alkotni, aki veszi a fáradságot és utánajár a háttérnek kicsit.

 5. Zanzagrosz én kb tíz perccel előtted küldtem el :). Pedig azt hittem én leszek az utolsó. Na mindegy, talán még így is jó vagyok egy dobogós helyre :D.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.