Teltház pénteken – folytatódott a Kezdő Liga

Újabb forgalmas napot zártunk tegnap a Dungeonben – a Kezdő Ligában 27-en indultak.

Pénteken folytatódott a két új kezdőcentrikus HKK-s kezdeményezés, a Toborzás és a Kezdő Liga, melyek népszerűségére szerencsére ezúttal sem lehetett panasz. Előbbire ezúttal is igen hamar elfogytak a helyek, a plusz látogatóknak köszönhetően még túl is léptük a 10-es maximális létszámot – reméljük, azért így is sikerült kellő segítséget nyújtanunk mindenkinek, köszönhető Dév és a többek közreműködésének. A játékkal ismerkedőket továbbra is várjuk péntekenként!

DSC00511

A Toborzás tehát pörög tovább lendületlenül, ami azonban minden előzetes várakozásunkat felülmúlta, az a Kezdő Liga látogatottsága. Már a múlt heti 17 versenyző is abszolút kellemes létszámként lett elkönyvelve, a második Kezdő Liga megmérettetésre azonban már nem kevesebb, mint 27 (!) játékos nevezett, ami gyakorlatilag azt eredményezte, hogy – a Toborzás és a többi vendég miatt – lényegében teljesen megtelt a Dungeon, szó szerint vadászniuk kellett a szabad asztalokat a játékosoknak. Nagy örömünkre szolgált, hogy a múlt heti “toborzósok” közül többen is elindultak a versenyen – sőt, Deffent Péter a negyedik (!) helyen végzett, ami jól mutatja, hogy a Toborzáson megvásárolható paklik remek kiindulási alapot képeznek, és a Kezdő Liga megadja a lehetőséget a korai sikerélményre.

A versenyt egyébként Krähling Péter nyerte, aki tehát duplázott, hiszen az előző héten is ő győzedelmeskedett. A dobogósok:

1. Krähling Péter
2. Fülöp Máté
3. Gergely Márk

A februári Kezdő Liga küzdelem állását itt követhetitek majd nyomon (hamarosan frissítjük az eredményeket!).

DSC00510

Reméljük, hogy a következő pénteki napot követően is hasonlóan szép létszámról számolhatunk majd be!

Csető Zsolt

9 thoughts on “Teltház pénteken – folytatódott a Kezdő Liga

 1. Akik ellátogattak a Dungeonbe pénteken, azok egy kicsit megízlelhették a 10 évvel ezelőtti – ahogy Dév írja: R É G I D U N G I F E E L I N G – hétköznapok hangulatát! 🙂

  Valóban több mint 50 játékos jött össze, és az 5 fordulós versenynek kb. fél 7-re lett vége. Akiket megkérdeztem, Ők jól érezték magukat és azt mondták, hogy jönnek máskor is!

  Többeket az anyukájuk ill. apukájuk hozott el, és amíg a gyerek játszott, addig arra a 2,5 órára a szülők kimenőt kaphattak. 🙂

  Gyertek minél többen a jövő héten is, már csak azért is, mert most extra meglepetésekkel fog várni Titeket az idén 20 éves Dungeon!

 2. Eszement volt!!!1 éve kb volt hogy 5-6an lézengtünk lent pénteken most meg ha nem időbe érkezel alig férsz be:) ez wtf???:)
  I love kezdő liga!!!

 3. Bár én “csak” 2006-2007 környékén voltam először D-ben, és pénteken csak egy quick vizitre mentem, nekem is azért jól esett látni hogy jó sokan vannak 🙂 Reméljük továbbra is töretlen sikerűek lesznek a toborzások 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.