Eredményhirdetés – A kedvenc koncepciók nyomában

Kisorsoltuk az 5 csomag Zén kiegészítőt is!

A közelmúltban arról kérdeztünk benneteket, hogy melyek azok a koncepciók, amikkel a legjobban szerettetek játszani. Nagy örömünkre sokan válaszoltatok, hiszen közel 70 komment érkezett a bejegyzéshez – ezeket ezúton is köszönjük!

Miután a szavazatok között voltak kisebb-nagyobb átfedések (ami a paklik jellegének köszönhető, hiszen egy decknek számtalan verziója létezhet), ezért konkrét, számszerűsített eredményt nem készítettünk, hiszen nem szeretnénk téves képet mutatni. Ebből adódóan egy “szöveges” összegzést olvashattok most a végeredményről.

zarknod_bilincseA legnépszerűbb pakli címet a szavazatok alapján a Zarknod bilincsével felálló kontroll paklinak adhatjuk oda, melynek főleg a lényes változatával szimpatizálnak a játékosok – ez az elmúlt két kiegészítővel éledt igazán fel. Az újonnan feltámadó deckek közül a mérgező pakli is ott van szorosan az élmezőnyben, melynek szintén több változata (Villámháború, Mérgező rakshallion) megfigyelhető a versenyasztalokon. A legfőbb kedvencek közé sorolható még a szavazatok alapján a Sokszínűség, valamint a gyűjtőgeneráló paklik különféle változatai is.

A különféle kontrollok közül a Semleges csatamező, a Trinigan, az Edralian és a good stuff is az élmezőnyben végzett, míg a lényes koncepciók közül a kalandozók és az orkok is jól teljesítettek. Ezeket olyan paklik követik, mint a különféle Chara-din követős összeállítások, az éjfattyak, valamint kisebb meglepetésre a tűz pakli és a tárgyak.

Miután mindenképpen szeretnénk egy kvantitatív eredményt is a paklik népszerűségét illetően, ezért a jövőben egy jóval kötöttebb szavazást is csinálni fogunk, melyhez a mostani szavazatokat fogjuk alapként felhasználni. Addig is köszönjük még egyszer a voksokat mindenkinek, jó volt látni, hogy mennyi különféle koncepció szerepelt a listákon!

Természetesen kisorsoltuk a beígért Zén kiegészítőket is, ezeket az alábbi hozzászólók nyerték:

  • koranyig
  • shinsei
  • Bradator
  • Dani79
  • Haarkon

A nyereményt a HKK Blog versenyein vehetitek át (ha ez nem megoldható, vegyétek fel velünk a kapcsolatot a hkkblog@gmail.com email címen)! Gratulálunk!

Csető Zsolt

Hírdetés

4 thoughts on “Eredményhirdetés – A kedvenc koncepciók nyomában

  1. Bunda! 😀 Az utált paklik összesítését hiányoltam a cikkből, bár ott azért jóval kevésbé színes a paletta.

    OFF: Szivárgás várható mostanság?

  2. Igen, mára akartam, de végül csak jövő héten lesz – hogy miért, azt majd elmondom. 🙂

  3. Sziasztok!Az utált paklik utolsó helyein lenne az Arochos. Talán ezért nem lesz ilyen cikk. Kényelmetlen bevallani, hogy ” tévedtem”. Pedig az emberi nagyság ott kezdődik. Szerintem.Üdv: papa

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.