Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Újabb hét, újabb tesztelés, újabb infómorzsák a játék fejlesztése kapcsán.

Ha szerda, akkor Szivárgás – az előttünk álló hónapokban nyugodtan számolhattok majd ezzel a menetrenddel, hiszen igyekszünk majd minden héten megosztani veletek valamilyen izgalmas információt az aktuálisan készülő HKK lapok kapcsán. Miután a tesztelés még viszonylag korai stádiumában jár, ezért komolyabb spoilerezésre nyilván nem érdemes számítani, de azért megpróbálunk majd elhinteni mindig valamilyen említésre méltó érdekességet.

Ezen a héten én egy lényes kontroll paklival érkeztem a tesztelésre, Lépéselőnnyel megtámogatva, akadt ugyanis néhány univerzális táp a listán, amiket mindenképpen ki szerettem volna próbálni, hogy megbizonyosodjak az erejükről, ehhez pedig az említett koncepció testhezállónak bizonyult. A próbálgatott lapok között volt minden, mi szem-szájnak ingere: két counter, egy igazán gonosz jutalommal kecsegtető lényleszedés, egy kőkemény erőforrás, valamint egy funkcióját tekintve egészen egyedi kereső lény is helyett kapott a paklimban. A tapasztalatok abszolút pozitívak voltak, hiszen nem csak a deck működött jól, hanem az említett kártyák is, így mindenképpen megnyugtató volt számomra, hogy már a tesztelés ezen korai szakaszában is akadnak csinos kis spoilerek a tesztlistán.

eben_ijaszLássuk, hogy ellenfélként milyen paklikkal és lapokkal találkoztam. Elsőként Dani Zolival játszottam, aki az új sziréneket próbálgatta, természetesen Villámháborúval megtámogatva. A HKK legfrissebb etnikumának fejlesztése viszonylag logikus irányt követ, ami azt jelenti, hogy mindenképpen hiánypótló darabok érkezésére lehet számítani, ezért úgy gondolom, hogy a faj népszerűsége még tovább nőhet (szerencsére igen pozitív volt a fogadtatásuk), és maga a pakli is jóval fajsúlyosabbá válhat, értve ez alatt a használható szirének mennyiségét. Következő ellenfelem Bartus Gergely volt, aki az új Arochosos lapokat próbálgatta. A kétségbeesés hatalma tiltása nem a vég, hanem egy új kezdet lesz a pakli számára, ez egyértelmű, hiszen minden eddiginél több együttes erősítésre számíthat a koncepció, a jól megszokott lényerősítések és jelzőosztogatások mellett pedig egy új körmegszakítás is elég jól illeszkedett Barti deckjébe. Ezután Molnár Ferenc következett, aki Korlátozásos lényes kontrollal játszott, A halandóság átlépésével kiegészítve. MoFe legdurvább lapja egy vízió volt, amely többször is meccset nyert számára – egyelőre legyen elég annyi, hogy elég gyakran farkasszemet kellett néznem a saját lényeimmel. 🙂 Végezetül Valler Krisztiánnal játszottam, aki egy új követőt próbálgatott, mely az ében íjászokat hivatott erősíteni. Először majdnem az a döntés született, hogy az ében íjászt, mint etnikum paklit “elengedjük”, miután az évek során nem sikerült kellően ütőképessé varázsolni, ám végül meggyőztük magunkat arról, hogy adunk nekik egy utolsó lehetőséget. Ha megjelenik, a követőn biztosan nem fog múlni a feltámadásuk, hiszen Valler doki elég cifra dolgokat tudott művelni a lövöldöző szerecsen legényekkel.

Folytatás egy hét múlva!

Csető Zsolt

Hírdetés

9 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. és ha mind 0ért lapot kánterel vagy 2 lapot dobat vagy 3at leszed am0val akkor csak befér az edrába:P

  ui:Nem nem ezt tudják:)

 2. Nagyon érdekes lapokat libbent meg nekünk Zsolt ebben a témában, annyi kérdésem lenne, hogy ezekből a lapokból a zénekbe is megjelenik, vagy ez csak a következő nagy kieg tesztelése ?

 3. Remélem sok új yetit teszteltek 😀
  Az ében íjászoknak is jár az esély. Én már a galetkiket is sajnálom,kár,hogy nagy múltú laptípusok kopnak ki a játékból.

 4. Jó újítások voltak a varkák, így most már megéri velük játszani valamilyen szinten. A Diz’oh képessége nem egészen világos, hogy mire jó (a gyűjtőbe hajigálás), legfeljebb úgy használnám, hogy 2 új és 1 régi.

  Nem tudom milyen koncepció lesz az új, amire a zén épül, de remélem újra használhatóvá teszi.

 5. Szorítok a gólemeknek:D Ha jól emlékszem az MA megjelenésekor zénes erősítést ígértek nekik, szóval remélem 😀

 6. @Zorallka

  Rengeteg szőrős barátunk fog megjelenni a kövi kieggel, talán ismét visszatérnek azok a fagyos napok. Winter is coming….

  NEEEEM!!!! 😦

 7. Kivárjuk… Jön még yetire dér! Majd egy Zént harcolj ki nekik 😀 Áldozós etnikum úgy sincs,ők legalább egyediek.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.