23 thoughts on “Dév bácsi vlog#2

 1. A dalnokra szerintem egy egyszerű megoldás: Háló helyett az alábbi szöveg:
  “Hátrány: Körönként legfeljebb két lapot játszhatsz ki a kezedből”

  Vagy csak tiltsuk és kész 😀

 2. Dév bácsi,ha már felmerült a téma,kicsit bővebben kifejtenéd,hogy szerinted milyen irányba halad a HKK-evolúciója és ha valamin változtatnál,mi lenne az? 🙂

 3. OFF: most, hogy megint ugyanazzal a dekkel nyert Dév, a blogon csak copy-paste-elik a múltkori cikket? 😛 (Grat!)

 4. Nekem olyan felvetésem van, hogy mint kezdő játékos hallom, hogy a többiek ilyen-olyan deckeket használtak, de ez alapján én még nem ismerem, hogy mire építenek ezek a paklik.
  Szerintem nagyon hasznos lenne az új játékosoknak egy összegézés a metában erős paklikról és pár szó az alap lapokról amikre épülnek. Péládul egy életenergia lock hogyan nyer?

 5. Itt blogon kint szokott lenni a paklilista, fórumon vagy facebookos csoportba kiírod/rákérdezel vagy lehetőségtől fügően lemész Dbe és ott, biztos lesz aki szívesen válaszol

 6. Amúgy,pl egy példa,hogyan nyer az Életenergia-lock dekk. Kirak egy Trok Rakont/Goulg császárt/Vérkeszeget/Sztatikus gólemet és azzal szépen legyakja az ÉP-t,miközben a lock (flux-stigma-béklyó) bevédi 🙂 Legalábbis én így láttam eddig 🙂

 7. Kellemes húsvéti pálinkát, locsolókat, kívánok, és ünnepeket!

  Komolyra fordítva a szót, jól sikerült a folytatás, legközelebb én szívesen hallanék olyan lapok ajánlásáról, amik alapvetően tipikus side-lapok, de Dave bácsi ajánlásával bekerülhetnek alapból is a pörgős verseny közeledtével. A Marcika-challange-ről még annyit mondanék, hogy szerintem fussátok át még egyszer az alapvető játékosetika szabályait.

 8. ISZONYAT THX DÉV!!! 🙂

  Már el is ültettem egy Virág szimbólumot próba képpen! 😉

 9. Ha Marcinak nem engedem vissza azt az egy lépését, akkor is csak döntetlen lett volna a meccs, megnyerni nem tudtam volna.

 10. Köszönöm a választ,Dév 🙂

  Életadót én a nerf óta 2 vidéki versenyen próbáltam ki. Jól el lehet játszani az S2 mellett is,tulajdonképpen az egyik legjobb opciónak a Molgan tűnt,de visszaadja a megrontott lélek is,egy végtelen forma,vagy bármi hasonló. Ha marad a nerf,akkor is el lehet majd játszani az esetek többségében az S2 mellett.

 11. Nagyon tetszik a vlog néhány kérdésem lenne hozzád.

  1. Az idézési költség a lapok esetén átlagosan csökken, van hogy kiadnak újra valamit eggyel olcsóbban. Szerinted miután már nem lehet tovább olcsóbbítani, mivel fognak a készítők előrukkolni?

  2. A varázslatot akadályozó varazslatok szerepe egyre csökkenni látszik. Sőt egyre több az anti-mágia. Szerinted lesz valaha anti-mágiát kikapcsoló szabálylap?

  3. Galetkik, szakértelmek nincsenek, jön-e szerinted más? Te mit szeretnél látni? Új fajokat vagy új laptípusokat?

  4. Egyre több az olyan pakli ami elég hamar bezárja az ellenfelet végleg. Szerinted van-e szükség ilyen helyzetekre ellenlapokra? Ha igen milyenekre?

 12. Az előző haviban sem játszhatott 😀 legfeljebb két hónapja. Mindegy. Abban a ligában nem tekikkel tolta? Vagy csak az első kettőben?

 13. Megnéztem többször is és nagyon jó lett a vlog 🙂 csak így tovább Dév
  (mindig virulok, ha megemlítetek valamiben pl:podcastben vagy vlogban :D)
  Amúgy nem mondja hogy az utolsó Kezdő Ligában, hanem hogy a kezdő ligában szerzett profi pontot.
  Beszélhetnél a kezdő ligáról is egy kicsit. Esetleg ha van valami megfigyelésed, vagy metaelemzésed róla, szívesen hallgatnám vlog formájában.Akár cikkben is lehet róla szó, hogy mért másabb az ottani meta.

 14. Visszajelzés: Éééés… felvétel! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.