Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

A múltkori, április elsejei különkiadás után újból itt a “rendes” Szivárgás rovat.

Az előző héten poénosra vettük a figurát (bár némi igazságtartama azért volt a bejegyzésnek 😉 ), most azonban lássunk újból némi valódi konkrétumot az új lapok tesztelése kapcsán – persze csak Szivárgás-mércével mérve.

a_fajdalom_szepsegeAhogy azt korábban már említettem, a következő két (májusi és júliusi) Zén kiegészítő laplistája többé-kevésbé véglegessé vált, így most már nem ezek tesztelése volt a fókuszban – igaz, néhányan azért igyekeztek elvégezni néhány utolsó simítást. Gergely Feri például a komoly erősítést kapó tűz decket próbálgatta, melynek a legjobb új lapja éppen az egyik Zénben fog megjelenni – ő A fájdalom szépségét és Antimágikus rakshalliont használt, maximálisra pörgetve a tempót az extra varázspontokkal, de lesz létjogosultsága a Lassan járj!-as, a Zarknod börtönés vagy éppen a Korlátozásos változatnak is. Makó Balázs az egyik új követőt, Az alvilág urát tesztelte, amely szintén Zénes kártya lesz, és egy teljesen új koncepció számára ágyaz majd meg, amely reményeink szerint nem csak egy új pakliként fog plusz színt vinni a metába, hanem jellegéből adódóan is. De egyelőre legyen elég ennyi.

rhatt_kovetojeAmi engem illet, én ezúttal egy blokkoló paklit építettem, méghozzá egy sajátos, Rhatt követőre, Időlassítóra és ködözésre építő változatot, és bár személy szerint nagyon szeretem ezt a követőt, sajnos el kell ismerni, hogy kifejezetten gyenge darab. Miután az “alapstratégia” egyik tartópillére ebből adódóan nem is volt túlságosan stabil, így maga a pakli sem működött túlságosan jól, ám annak azért örültem, hogy ez cseppet sem az új lapokon múlott, hiszen az általam próbálgatott Rhatt kártyák között volt néhány nem enyhén spoiler gyanús is. Nem titok, hogy Rhatt “szintre hozása” az egyik fontos feladata az előttünk álló hónapoknak, és úgy érzem, hogy a nap végén nem fogtok majd csalódni. Ráadásul a blokkolás, mint “etnikum” is több oldalról számíthat erősítésre: a kontrollos és a lényes vonal is kap majd új kártyákat, de ötletelés szintjén már létezik egy rendkívül különleges harmadik irány is, melyhez jelenleg ugyan még csak egy-két igazán odaillő kártya szerepel a listán, de ha esetleg lesz belőle valami, az mindenképpen komoly érdekességnek fog számítani.

Ui.: Bartit beköptük, mert dobálózott a tesztlapokkal. Meg különben is, a Kalózhajón nincsen fék!

Csető Zsolt

14 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. Jaja Mofe volt!!! 😛
  Jól meg is lett fenyítve érte.Jövő héten mehet a sarokba 4-es Lichek ellen tesztelni 🙂

 2. Épp Friggin’ in the riggin’-t hallgatok,szeretjük a kalózokat 😀
  és a szivárgást is!

 3. Az alvilág ura? A nagyon gyenge gyűjtőgeneráló pakli kap egy kis erősítést? 😛 Vagy esetleg a nem kalózok? 😀

 4. Hehe, nekem is a gyűjtőgen jutott először eszembe erről a névről, de lássuk be inkább alternatíva lenne, mint buff, mivel a korlátozó trió mellé nem lehet követőt használni, szóval engem nem zavarna egy ilyesmi követő.

  Szóval lövésem sincs, de lehetne mondjuk egy árnymanó követő.

 5. Benne van a cikkben, hogy Zénes lap. Na ezt lehet kicsit kombinálni korábbi infókkal…

 6. Akkor valószínűleg beleillik az egyik megemlített tematikus kiadásba, például abba, ami “sör és alvilág” néven lett említve 😀
  Nekem picit olyan benyomásom van, hogy ilyen mutyizós lap lesz, ellenfél lényeinek “lefizetése” vagy hasonló.

 7. Vérfarkas, élőholt, esetleg káosszellem követő?
  De az is lehet, hogy JuFe ejt át minket 😀

 8. Ha már volt lefizetés meg árnymanók és sör,akkor talán leitatás is lehetne,de egy a lényeg:lopkodás,akár szirének mellé követő 🙂

 9. Visszajelzés: Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.