3 éves a HKK Blog!

Ezen örömteli nap alkalmából pedig 3 bejelentéssel is készültünk számotokra.

Repül az idő: mintha csak tegnap lett volna, amikor útjára indítottuk a HKK Blogot, most azonban már ott tartunk – több mint 1100 bejegyzéssel és közel 15 ezer hozzászólással később -, hogy már a harmadik születésnapját ünnepelhetjük blogunknak. A születésnap pedig mindig az ajándékokról szól, így mi is készültünk nektek néhány meglepetéssel ezen jeles nap alkalmából. Stílszerűen hárommal is.

  • A májusi versenyünkön mindenki számára 200 Ft lesz a nevezés. Emellett mega-giga zsákbamacska akcióval készülünk számotokra, minden eddiginél több ultraritkával! Ha jöttök, ne felejtsetek el előnevezni a hkkblog@gmail.com email címen, hogy biztos legyen a helyetek!
  • Kiírjuk legújabb pályázatunkat, ahol ezúttal versenyformátum-tervezésre kérünk fel benneteket. Ötleteiteket a hkkblog@gmail.com címre várjuk, az általatok beküldött versenyvariánsok közül pedig egy versenyszervezőkből álló “szakértő” zsűri fogja kiválasztani a legjobbat, melyet aztán budapesti és vidéki versenyeken is egyaránt le fogunk tesztelni. Engedjétek szabadjára fantáziátokat, ugyanakkor ne feledjétek: nem mindig a legbonyolultabb a legjobb!
  • Elindul a Facebookon a HKK mém oldal, a Topdeck Mágus. Itt napi szinten vicces képekkel, képregényekkel fogunk benneteket bombázni a jól ismert mémek és karakterek mentén, a HKK által ihletett helyzetekből és szituációkból merítve. A legjobb az egészben, hogy ti is részt vehettek a tartalomgyártásban: a hkkblog@gmail.com címre érkező képeket is közzétesszük majd az oldalon. Különösképpen várjuk a topdeckeléseket bemutató fényképeket, hiszen a legjobbakat díjazni fogjuk! Lájkoljátok és kövessétek – reméljük, hogy jól szórakoztok majd rajta! 🙂

Ami pedig magát a blogot illeti: természetesen az előttünk álló egy évben is azon leszünk, hogy a lehető legtöbb érdekes tartalmat szolgáltassuk számotokra, kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt. Köszönjük, hogy olvastok bennünket, és maradjatok velünk a jövőben is!

Csető Zsolt

13 thoughts on “3 éves a HKK Blog!

  1. Lehet, hogy az első Hkk Blog versenyem a májusi lenne, erre olcsóbb és az ingyenes nevezésem nem tudom igazán kihasználni 😦

    Na, komolyra fordítva a szót, kíváncsi vagyok a formátum-versenyre. A feltétel olyan verseny tartása ami még egyáltalán nem volt?

  2. Visszajelzés: Közeleg a versenyformátum-tervező pályázat leadási határideje! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.