Macska of the ügyileg

Minden eddiginél durvább, prémium zsákbamacska-kínálat a HKK Blog májusi versenyén!

Öröm és boldogság, hogy a HKK Blog idén ünnepli a harmadik szülinapját, így e jeles eseményt szeretnénk méltó módon megünnepelni. Sajnos Bözsi nénit nem bírtuk rávenni arra, hogy eljöjjön a versenyünkre (két, azaz kettő darab kakas lett volna a bounty), így más akciókkal próbálunk meg kedveskedni a jövő hét vasárnap hozzánk ellátogató játékosoknak.

#kétszá’

Biztosan sokan hallottátok már aluljárókban,  hogy “négy húszas egy százasért“, vagy, hogy “persze vedd csak meg ezt a DVD lejátszót, ez csak kívül Fuyijama, belül SONY!” Nos, ezek az ajánlatok bár csábítóak lehetnek mi tudunk jobbat, hiszen jövő héten (rendhagyó módon) vasárnap kerül megrendezésre születésnapi versenyünk, melyre csupán kettőszáz forintért nevezhettek, ráadásul a korábbiakhoz hasonló díjazást is megtartottuk nektek (ha biztosan szeretnétek helyet a versenyre jelentkezzetek előre a hkkblog@gmail.com címen).

marketing

#macsek

Utoljára három hónapja volt zsákbamacska (avagy olaszul gatto in da pocketo, bár lehet nem így van) kapható a blogos versenyen, a készletet a verseny végig majdnem teljes egészében kibontottátok, mindenkinek jutott aki szeretett volna bontani hála a bevezetett egyszerre maximálisan vásárolható darabszámnak, melyet most is limitálni fogunk: az első három forduló alatt fejenként maximum öt darab vásárolható, utána természetesen lesz még lehetőség bontogatni. És mit is fog tartalmazni a macska-csomag? Zsolti már beharangozta, de most álljon itt tényszerűen, a macskákba nem kevesebb, mint 25! darab ultraritka lapot, több tucatnyi kódos lapot és spoilert rejtünk majd el, ezen kívül természetesen tonnányi zén kiegészítő, versenyritka, booster, deckbox és ami szemnek és szájnak ingere. Az ára a megszokott 1k/macska, és még valami, azok között akik legalább 5 macskát vásárolnak a verseny folyamán (mindegy, hogy egyszerre, vagy darabonként) egy ingyenes helyet sorsolunk ki a 3. HKK táborra (ennek értéke kb. 15.000 forint)!

Találkozunk tehát egy hét múlva, sok sikert a bontogatáshoz!

Dév bácsi

5 thoughts on “Macska of the ügyileg

  1. Lehetne még nyereményként a macsekos hátlap is! Az tegnap nagy sikert aratott:)

  2. Visszajelzés: Vasárnap HKK Blog verseny! | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.