Startol a jelentkezés, itt a III. HKK tábor!

Jelentkezz te is a III. HKK táborra!

Idén harmadik alkalommal szervezzük meg (már-már hagyományszerűen) nyári táborunkat, amely alapvető célkitűzése két évvel ezelőtt még tulajdonképpen a Nemzeti Bajnokságra való felkészülés lett volna, azonban több olyan játékos is részt vett ezeken akik már nem aktív versenyzők, csak azért tartottak velünk, hogy egy kicsit a régi csapattal legyenek és jól érezzék magukat, így hát ennek megfelelően egy hangyányit változott a terv és a programok is, a főszerepbe tehát olyan HKK-s eseményeket terveztünk és tervezünk melyek mindenki számára élvezhetőek és gyűjtemény nélkül is játszhatóak. A tábort többek kérésere idén a vizsgaidőszakok/államvizsgák utánra raktuk, így reméljük, hogy legalább annyian, mint eddig (ha nem többen) velünk tudtok majd tartani, a pontos és végleges időpont idén július 10-12 (péntektől vasárnapig), helyszíne pedig az eddigi évekhez hasonlóan szintén Verőce, Csattogó-völgy. A következő programokat tervezzük nektek a három napra:

DAY 1: Miután az indulás napja még munkanap, ezért valószínű, hogy a tábor helyszínére csak késő délután/kora este fogunk majd megérkezni (közös utazási lehetőségről a bejegyzés végén találtok információt), így a pénteki napra még versennyel nem készülünk, bőven elég lesz a szállást elfoglalni, kipakolni és Bartira vigyázni (azért, hogy ne kelljen majd a Morgó-patakból kihalászni), bár erre az estére egy kis meglepetéssel már készülünk majd nektek. Természetesen a szokásos HKK focit/kosarat lehetőségeink szerint újra összehozzuk, már felvettük a kapcsolatot a karatetáborral, bízunk benne, hogy ők is ott lesznek.

DAY2: Kicsit rendhagyó lesz idén a tábor, ugyanis ezen a napon itt tartjuk meg a HKK Blog júliusi versenyét, méghozzá a szokásos díjalappal, a formátum pedig egészen speciális lesz, team-sealed (vagyis csapat-frissen bontott), méghozzá a következő szabályokkal: a verseny helyszínén (az indulók számától függően) egyenlő létszámú csapatokat sorsolunk ki, majd ezek után minden játékos kap 3 csomag Újjászületést, melyet a csapat tagjai együtt bontanak ki és ebből a közös lapkészletből kell a csapat minden tagjának maximum négyszínű, minimum 35 lapos paklit összeállítani. Vigyázat! A végső sorrendet nem az egyéni, hanem a csapat összeredménye határozza majd meg, vagyis érdemes ez alapján építeni majd a paklikat. A verseny 10 órakor kezdődik, és természetesen lehetőség van arra is, hogy nem-táborozó részt vegyen rajta (a táborozóknak pedig természetesen nem kötelező, mint ahogy semmi sem), ebben az esetben a nevezési díj 1500 forint. A nap végén vacsora nem a konyhán készül majd, hanem közösen fogjuk megfőzni bográcsban a világhírű papricose crumlpo-t, avagy paprikás krumplit.

DAY3: Mivel nem tábor a tábor draft nélkül, ezért harmadik napon az már biztos, hogy draftolni fogunk, viszont azt még pontosan nem tudjuk megmondani, hogy miből, hiszen még nem derült ki, hogy az idei Nemzeti Bajnokság harmadik napján a draft miből lesz, viszont mindenképpen szeretnénk azt draftolni majd mi is (én így látatlanba arra tippelnék, hogy a 8. kiadásra van a legnagyobb esély, de ez egyáltalán nem biztos még ahogy írtam). A kezdés itt is 10 óra, és szintén van lehetőség külső csatlakozásra, mely 2500 forint. A verseny után pedig remélhetőleg fáradtan, de megint rengeteg élménnyel és emlékkel térünk majd haza.

A bannolandó lapokról minden nap elején közösen fogunk dönteni!

A helyszínről és az elhelyezésről: a táborban időszakos jelleggel működik büfé, de ezt nem tudták garantálni, hogy nyitva lesz érkezésünkkor, éppen ezért javasoljuk, hogy tankoljatok fel mindenféle jóval, bolt gyalog 20 percre, gyrosozó fél órányira van (a táborba vezető úton mindkettőt útba fogjuk majd ejteni, a cuccost pedig hűtőkben el is tudjuk raktározni). A szokásos 4-6 ágyas faházakban leszünk elszállásolva (fürdő és WC 17 másodpercre tőle), wifi a portánál van (aki esetleg nem bírja ki HS nélkül 2 napig).

A tábor díja idén 15000 forint, mely magában foglalja a három nap (két éjszaka) tábort, verseny nevezéseket és étkezést (az első nap már lesz vacsora, így készüljetek, az utolsó nap pedig ebéddel zárunk) is. Az utazásról írtam fent, nem tudom ki hogyan szeretne lejutni Verőcére, mi közösen a 16:07-es vonattal fogunk pénteken lemenni, 15:40-kor kezdünk el majd gyülekezni a Nyugati pályaudvar bejáratánál. A jegyeket egyénileg kell majd megvenni (nem hátrány, ha korábban megveszed már akár a neten, mert iszonyat tömeg szokott lenni a pénztáraknál péntek délután). A jelentkezési határidő június 14, vasárnap, utána már sajnos nem tudunk elfogadni jelentkezéseket.

Jelentkezni az egyed.da@gmail.com címen tudtok névvel és telefonszámmal együtt! Ha bármilyen kérdésetek van azt tegyétek fel nyugodtan, igyekszünk mindent megválaszolni!

Dév bácsi

19 thoughts on “Startol a jelentkezés, itt a III. HKK tábor!

  1. FONTOS!!!

    Ha csak egy napra jössz akkor is írj e-mailt, mert úgy kell számolnunk a kiegészítőkkel! Ha nem jelentkezel előre NEM tudjuk elfogadni a versenyre való nevezésed! Köszi!

    !!!

  2. Nyilván ott a helyem!!! Az év HKK eseménye. OK lesz valami nemzeti is,de bahhh 🙂

  3. Hurrá!!!
    Megint iszonyat lesz!
    Én a szombati napra valszeg tudok menni és mivel kocsival mennék 3-4 főt még le tudok fuvarozni oda-vissza!
    🙂

  4. Hát, sajna ütközik a nyaralással amit már lefoglaltunk……úgyhogy nekem ez sajna bukó, pedig mentem volna szétcsapni magam :/ hát…..kapott egy Majdot…..

  5. És mennyi a díj, ha valaki csak szombat este jönne, aztán draftolna egy jót vasárnap?

  6. Gice miért? Hozol magaddal még 20 embert?:P
    Örülnék ha helyprobléma lenne(nem lesz,de ha mégis akkor vállalom, hogy sátrazom, hogy jusson hely mindenkinek).

  7. @Gice: 30 főnek 100%, hogy van hely, azért nem írtam, mert eddig 12-15-en mentünk összesen, úgyhogy tuti elférünk majd.

    @Bubu: ezt meg kell kérdeznem még pontosan, de kb 7-8000 forint.

  8. Azt majd kiírhatnád, hogy mire lesz szükség, és akkor el tudjuk dönteni ki mit vigyen. Gondolom Barti keze megint tele lesz, de a többieknél biztos elfėr valami. Labda, pumpa ilyesmi…

  9. Ujabb fontos informacio:

    Azokat a jelentkezeseket is felirtam akik csak “lehet” hogy jonnek, viszont ha nem erositik meg a jelentkezest a hataridoig akkor a jelentkezest nem tudjuk elfogadni. Ez a csak versenyre jelentkezo jatekosokra is vonatkozik, bar ott a tabor elotti hetig lehet jelentkezni majd.

  10. Meddig kinek es hogy kell majd fizetni? Szep kartyat elfogadtok? Vagy monopolis penzt? 😀

  11. Visszajelzés: HKK tábor #kimithoz | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.