Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Lassan járj! – Villámháború, 5:1.

A sok erős ősmágiás lap, illetve a Villámháború következtében a különféle drágítós koncepciók (Bűvös erdő, Lassan járj!, Hegymélyi keltető stb.) erősen háttérbe szorultak az elmúlt időszakban, így az új kiegészítővel mindenképpen az az egyik célunk, hogy ezeket visszajuttassuk a metába, olyan lapokat adva ezen paklik kezébe, melyekkel felvehetik a kesztyűt a szemtelen drágíthatatlan kártyákkal.

nekronsarkanyEzen a héten úgy gondoltam, én is teszek egy próbát ezekkel a lapokkal, méghozzá egy konkrét koncepció, a sárkányok köré építve, két narancs lappal vágtam neki tehát a heti tesztelésnek, Lassan járj!-jal és Sárkány úrnővel. Két legfontosabb színem a piros és a kék volt: Dornodonból az új lapok (mint például az új Nekronsárkány) mellett a Sötét mágia, a Megsemmisítő csapás, a Lávasárkány, a Hegymélyi drakón és a Folrang voltak a leginkább nyomós érvek, míg Elenios az Esszenciakapoccsal, Kurtzokkal, a Zafír drakónnal és két új sárkánnyal képviseltette magát. Játszottam még Fairlighttal is, két új erős lap kedvéért (az egyik kifejezetten Lassan járj!-spoiler), negyedik színem pedig kisebb meglepetésre a Rhatt volt, ahol a Móka és kacagás extra tempója mellett egy új Járj-kompatibilis counter is jól jött, sőt, még a lesajnált Rhatt sárkánya is befért, a második körös 10 sebzés (Esszenciakapoccsal 20) meglepően jónak bizonyult.

A pakli meglehetősen vastag (60 lapos) volt a sok nekronos lap miatt, de így is remekül működött, azon pedig tényleg csak pislogtunk, hogy 5:1 arányban sikerült legyőzni Dév Villámháborús pakliját. A Lassan járj!, illetve a sárkányok kedvelői tehát bizakodhatnak: mindkét koncepció komoly erősítésre számíthat (ketten együtt meg pláne) – a kettő közül az egyik egy picivel már korábban. 😉

Csető Zsolt

Hírdetés

3 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.