Swaga-din érkezik Verőcére!

Íme a legújabb és legfontosabb információk a 3. HKK táborról!

Vasárnap este lezáródott a jelentkezés a 3. HKK táborra, melyre az első héten bár alig tizenöten jelentkeztetek (ekkor főleg a már-már veteránoknak számító tagok jelentkeztek), a végére megszaladt egy picit a szám, és végül rekordlétszámú 27 emberrel veszi majd kezdetét a legnagyobb hkk-s nyári mókák egyike, elhangzott a „Jobban várom, mint a Nemzetit!” mondat is egy ’ismeretlen játékos’ szájából (aminek én személy szerint nagyon örülök, ezek szerint jól csináljuk), lehet a következő NB helyszíne Verőce lesz, ha így folytatjuk. Aminek külön örülök, hogy több olyan játékos is tiszteletét teszi nálunk, aki idén (vagy a közelmúltban) kezdett el versenyszerűen vagy akár hobbiszinten játszani.

Az első és legfontosabb változás ami a tábort érinti, hogy a szombati versenyünk (team sealed) nem 3 csomag Újjászületésből lesz, hanem (Jufe véleményét kikérve, aki szintén sokat filózott a formátumon, a több variáció, bonyolultabb pakliépítés és emiatt izgalmasabb verseny érdekében) 2 csomag Tengermélyből és 1 csomag Újjászületésből lesz majd, ezen igyekszünk már nem változtatni többet, (hátha valaki komolyan gondolja a versenyt).

ujja

Említettem, hogy az első este lesz egy kis meglepetés, amit el is árulok most, ez nem más, mint egy amolyan welcome-sealedet az első estére egy bontatlan csomag cseh Chara-din visszatér kiegészítőből, ráadásul ezt az eventet Miklós személyesen támogatja egy Chara-din visszatéres ultraritka lappal, melyet ezúton köszönünk neki! A versenyt formátuma King of the hill lesz: a játékosokat véletlenszerűen háromfős csoportokra osztjuk, mindenki 1 boosterrel száll harcba, és a tőle jobbra ülő játékost kell támadnia. A játékosok közül az győz, aki mindkét ellenfelét legyőzte, majd a győztesek újra csoportokba osztása után ezt addig ismételjük, amíg már csak egy játékos marad, ő lesz a Morgó-patak királya és az UR tulajdonosa is. DE (és igen, itt következik a csavar)! Minden játékos a játék elején kap 2 db blöff-tokent, és mivel a lapokon csehül vannak feliratozva a kártyák lehet blöffölni pl. „Zszzmnmnmzszzs 3 zsmn”-ra azt mondja valaki, hogy ez azt tudja, hogy minden lény sérül 3-at, ilyenkor bárki a játékban blöfföt kiálthat, ha a lap valóban azt tudta akkor a blöfföt kiáltó játékos veszít 1 tokent, ha nem akkor aki kijátszotta a lapot az. Lehet természetesen biztosra is menni, ha a játékos azt mondja blank, akkor a kijátszott lap szövegdoboza üressé változik, vagy ha csak részben tudja megfejteni a képességet akkor az működik, a maradék nem, és beblöffölni sem lehet. Bármely játékos, aki elveszíti az összes tokenét azonnal kiesik a versenyből.

A táborozók névsorát többen kérdeztétek, ők a legkeményebb hkk-sok idén:

Horváth Attila, Győri Zoltán, Korányi Gergő, Kapari Márk, Galamb Dániel, Klujber Balázs, Juhász Ferenc, Bartus Gergely, Magosin Márk, Sziklai Krisztián, Kocsis István, Dancz Krisztián, Hesz Gergő, Pogány Levente, Fischer Zsolt, Arató Zoltán, Restye László, Szatmári Bálint, Dárday Gergely, Krahling Ákos, Molnár Ferenc, Csernus Dávid, Csernus Gábor, Kállai Máté, Schwartz József, Nagy Máté Ákos és Egyed Dávid

További információk és érdekességek hamarosan!

Dév bácsi

18 thoughts on “Swaga-din érkezik Verőcére!

  1. Ez a welcome-sealed iszonyat jól hangzik. 🙂 A team-sealeddel kapcsolatban viszont lenne még kérdésem. Csapaton belül osztozkodhatunk a bontáson, és ha igen, akkor él a 4 szín / 3 lap korlát?

  2. Stip-stop az egyik faház Klujbival, de Magosin Úrt is elvárjuk, nem úgy mint tavaly! >:D

  3. Lapkereso képességet bevetjuk 🙂 viccet felreteve, anno másik kartyajatekban volt szerencsém ilyesmin részt venni, kínai kiadásbol draftoltunk, és annyi volt a szabály,hogy a bírót nem kerdezhettuk mit tud a lap, hanem az ellenféllel kellett megegyezned a lap képességeben, ha mindketten bizonytalanok voltunk 🙂 (vagy kellő hatarozottsaggal állítod ezt tudja, és kész, nem tudnak belekotni :))

  4. Blöff tokenek esetleg nem termelődhetnének újra “csoport” meccsenként?

  5. Felmerült bennem, hogy van igény rá szívesen leviszem a vízipipám.Ha jeleztek páran és beszálltok a dohány költségbe(botrány mennyire felment az ára…)
    vagy épp van otthon feles dohányotok(szigorúan pipa dohány:P) akkor van értele levinnem. Na tehát tegye fel a kezét aki szipkázna majd!

  6. Visszajelzés: HKK tábor #kimithoz | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.