Szivárgás – Infók az új kiegészítő megjelenéséről

Újabb mérföldkőhöz közeledik a fejlesztési folyamat.

Rendkívül fontos fázisához érkezett az új kiegészítő tesztelése, megvolt ugyanis az utolsó próba a szokásos nyári szünetet megelőzően, amely nagyjából másfél hónapig fog tartani. A következő két héten még egy-egy alapos megbeszélésre azért sor kerül majd, ahol elég sok minden a helyére fog kerülni.

A legfontosabb feladat a következő két (szeptemberi és novemberi) Zén kiegészítő véglegesítése, mely a Karnevállal, illetve a júliusban érkező minikiegészítővel elindult sémát követi majd, vagyis ezek is tematikus csomagok lesznek. Hogy mire lehet számítani, arról egyelőre még nem beszélnék (egyelőre még a júliusi kiegészítőről is nagyban titkolóznak Alanor alvilágában…), azzal azonban nem árulok el túl nagy titkot, ha elmondom, hogy az egyik jövőbeli Zén valamilyen módon kapcsolódni fog a HKK 20. születésnapjához. Ha már 20. születésnap: készülünk valami egészen mással is, melynek körvonalai szintén mostanság válnak véglegessé, és bízunk abban, hogy a jelenlegi játékosok kielégítése mellett az új, érdeklődő tekintetek megragadása sem marad majd el. De erről majd később…

magusok_alkonyaA novemberi nagykiegészítővel természetesen folytatódni fog még a munka a nyár végétől, hiszen itt sok lapnak el kell még jutnia a végleges állapotához. Az általános irányelvről azonban már tudok mondani néhány szót. Amire mindenképpen számíthattok, az a varázslatok “visszatérése” a mágusok alkonya után. A versenyeken jelenleg igen komoly többségben vannak a lények a különféle koncepciókat tekintve, ráadásul a varázslatok egyre “sérülékenyebbnek” mondhatók, ezért igyekszünk erős, változatos és jól használható spellekkel színesíteni a játékot, hogy még kevesebb átfedés legyen a különféle paklik között. Szintén a színesítést szolgálja a klasszikus tárgyak erősítése, egyre több lapra kerül ugyanis side képességként csonttermelés, így ösztönözve a játékosokat arra, hogy használják a szörnykomponensért jövő kártyákat is, melyek közül az új kiegészítőben is lesz néhány igen komoly univerzális darab.

Nem felejtődnek el persze a lények sem (sőt), ahol szintén a játék színesítése a cél, így arra törekszünk, hogy egy-egy etnikum erősítésének meglegyen majd a tényleges hatása is, vagyis hogy úgy érezzétek, tényleg nem csak a helyet foglalják mondjuk az új őshangyák vagy ében íjászok a kiegészítőben. Végezetül pedig egy-két teljesen új koncepcióra is lehet számítani, melyek közül az egyiket már a júliusi Zén kiegészítővel útjára indítjuk egy teljesen új követővel, de a nagykiegészítőben is marad majd utánpótlás.

A Szivárgás rovat a jövő héten még visszatér, ahol terveim szerint az első konkrét lapo(ka)t is megosztom majd veletek az új kiegészítőből, kárpótlás gyanánt az ínséges másfél hónapért cserébe.

Csető Zsolt 

Reklámok

One thought on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő megjelenéséről

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.