HKK tábor #kimithoz

Lassan indulunk, fontos információk bepakolás előtt és versenyjelentkezés.

Pontosan 2 hét múlva startol el a blog legnagyobb nyári eseménye, a harmadik HKK tábor, azonban az indulásig még minden táborozóra vár egy kis feladat. A programokat és a menetrendet már ismeritek nagyjából (legalább is nagyon bízom benne, de a biztonság kedvéért a cikk végén még egyszer belinkelem az eddigi cikkeket), a bepakolásnál azonban van néhány olyan dolog, amire mindenkinek figyelnie kell (Barti, kérlek, hogy ne csak kólát hozz magaddal). Először is, kérek mindenkit, hogy a három napra csak a legszükségesebb dolgokat hozza, a tábor nagyjából 30 percre van gyalog a vasútállomástól, ami tűző napon mondjuk annyira nem jó móka (tehát motorosszánt, láncfűrészt és asztali pc-t nem hiszem, hogy Névtelenfeltétlenül hozni kell), és amit többen kérdeztetek nem, gyűjteményre sincs szükség, pont azért tartunk sealed-jellegű formátumokat, hogy ne kelljen mindent hoznotok (na meg ezek sokkal jobbak, mint a hagyományos hkk). Félúton a tábor felé van egy bolt, de mivel Verőce city nem igazán világváros pénteken talán 6-ig, szombaton pedig 2-ig van nyitva emlékeim szerint, szóval itt mindent be lehet szerezni amit nem akartok hozni magatokkal.

Ami miatt ezt a bejegyzést írom az nem az, hogy a verőcei CBA-nak nagyobb profitot generáljak, hanem az, hogy az eddigi táborok előtt is mindenki vállalt valamit, hogy hoz (itt megint nem a különféle kólákra gondolok), tehát kérek mindenkit, hogy hozzászólások között beszéljük meg ki mit tud vállalni (én hozom a díjazást meg a displayeket), ilyenekre gondolok első sorban, hogy focilabda, röplabda, kosárlabda, pumpa, pókerkészlet, akár kisebb társasjáték…ne felejtsétek el, hogy 27-en leszünk, így például lehet egy zsetonkészlet nem lesz elég (ahhoz, hogy a Csernusék megint visszanyerjék tábori nevezési díjukat, hülye regulárok). Ezért kérek minden táborozót, hogy lehetőségeihez mérten hozzon ilyesmiket!

Ez a bejegyzés egyben felhívás azoknak, akik csak versenyezni szeretnének lejönni, a jövő hét péntekig tudunk elfogadni nevezéseket a versenyekre, melyet az egyed.da@gmail.com e-mail címre várok, az ez után érkező jelentkezéseket nem áll módomban elfogadni.

Tehát még egyszer, a legfontosabb információk:

https://hkkblog.wordpress.com/2015/05/31/startol-a-jelentkezes-itt-a-iii-hkk-tabor/

https://hkkblog.wordpress.com/2015/06/17/swaga-din-erkezik-verocere/

És ha olvasnál az eddigi táborokról, a korábbi beszámolókat itt találjátok:

https://hkkblog.wordpress.com/2013/08/07/a-teafilter-a-pulyka-es-ujj-kapitany-kalandjai-verocen/

https://hkkblog.wordpress.com/2014/06/26/mindenutt-jo-de-a-legjobb-verocen-1-resz

https://hkkblog.wordpress.com/2014/06/27/mindenutt-jo-de-a-legjobb-verocen-2-resz/

https://hkkblog.wordpress.com/2014/07/06/mindenutt-jo-de-a-legjobb-verocen-3-resz/

Dév bácsi

Hírdetés

23 thoughts on “HKK tábor #kimithoz

 1. Na meg 1 zsetonkészletet,de azt max a vonatig utána valamelyik fiatal titán nyakába varrnám.

 2. A szombati versenyre autóval mennék, és van még 2-3 szabad helyem,ha valakit érdekel!
  🙂

 3. Kisgyerekek megrontója vigyázz vele 🙂
  Na jó félre a tréfát.Szili Béla az:P

 4. Támogatom Ferit egy (két) vízipipadohánnyal, de arra felhívnám a figyelmet, hogy nem a “Mikulát báti” hozza ezeket, szóval majd kifundálunk valamit, hogy nekem is és nektek is jó legyen. 😉 (jóóó, nem kéne ittasan kommentelnem, túl őszinte vagyok)

 5. Viszek társasokat.
  A teljesség igénye nélkül:
  BANG! – Citadella – Condottiere – Alhambra – Catan -Ygdrasil – Varietas delectat (saját fejlesztés, tesztelni) – Ticket to ride – Wizards – Bonanza
  Mert játszani jóóóóó!

 6. Pénteken délután megyek Bp-en keresztül, tudnék vinni 2 embert a kocsival benzinköltség fejében.
  Ha már társas: Sid Meyer: Civilization. Szerintem viszem, bár kétlem, hogy lesz rá idő a sok kosarazás és ittas foci közben.

 7. @Dév: Mikor kell fizetni?

  Én viszem a józan eszemet, aztán majd vasárnap segítsetek megkeresni. 🙂
  Komolyra fordítva a szót, gondoltam rá, hogy 1-2 poéndekket leviszek, nem tudom, hogy lesz-e idő/igény a versenyeken kívül is tolni némi komolytalan HKK-t.

 8. @Poghy: csak a helyszínen kell majd!

  Társasokat hozzatok hátha f*s lesz az idő 🙂

 9. Ha van rá igėny ėn tudok kocsival menni dunakesziről. Rajtam kívül ugye van mėg 4 hely is. Bár hangulatosabb vonattal menni táborba, csak lehetősėgkėnt említettem.

 10. Ha már társas, akkor viszek Carcassonne-t is egy tonna kiegészítővel. Plusz találtam egy kis cseresznyelevet a spájzban, azt is beteszem 🙂

 11. Természetesen én is viszek némi gyümölcs levet,de ez alap nálam így nem is írtam.

 12. Activity-t tudok vinni, ha van rá igény
  illetve egy focilabdát is viszek, abból még csak 1 felajánlás érkezett

  @Dév: mennyit kell ott helyben fizetni a táborért és mennyit a hkk versenyekért? SZÉP kártya miatt kérdezem, hogy mekkora összeg fizethető azzal?

 13. Activity storno, így is éppenhogy beférek a táskába
  focilabdát viszont viszek, fel is pumpáltam

 14. Gice: fizetheted egyben a tábort/draftot, direkt így írtuk ki, hogy ne legyen nektek hoki. A SZÉP kártya elvileg működik, de a héten már beszéltük, hogy gyakorlatilag nem biztos, hozd el hátha…

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.