H O L N A P V E R Ő C E!

Na akkor egy nagyon rövid, utolsó összefoglalás még a tábor előtt a legfontosabbakról, PIT kedvéért.

1. nap

Indulás: 16:07, gyülekező 15:40, Nyugati-pályaudvar főbejárat, lehetőség szerint vegyétek meg előre a jegyeket, mert pénteken elég nagy tömeg szokott lenni a pénztáraknál. Aki velünk jön felvéstem egy listára, ha bárki késik, elaludt, rosszebb esetben otthon hagyott valamit csörögjön rám (20/326-2558).

Érkezés előre láthatólag 17:30-ra, vacsora már lesz 18:00 vagy 18:30, megbeszélés alapján.

Az este további részében kiállunk az ottani táborozók ellen fociban/kosárban/pókerben stb, majd nagyjából 9 óra magasságában közösen berendezzük a foglalkoztatót (ahol a versenyek lesznek), és nekiállunk a Chara-din visszatér sealednek a blogon elmondott szabályok. Bármennyire is hihetetlen a szállás jellege miatt éjszaka hideg van, ezért legalább egy pulóvert hozzatok magatokkal.

Tisztálkodási lehetőség: ezt többen kérdeztétek akik nem voltatok még velünk táborozni,közös wc és közös zuhanyzó van, de ez általában tiszta (Barti előtt még mindenképpen), úgyhogy no para.

2. nap:

Ébresztő nincs, mindenki akkor kel (és fekszik) amikor akar, vagy inkább úgy fogalmazok amikor tud, reggeli 8 és 9 óra között, pontosat holnap tudunk majd meg, Béla felajánlotta, mivel a szállás a bolttól 20 percnyire van ezért ha rácsörgünk és mondjuk mire van szükség elhozza nekünk. Mivel szűkös a napirend („Jó ez a hkk tábor csak ne kellene ennyit hkk-zni”) ezért a team sealedet szeretnénk elkezdeni 10 órakor, melybe valahol 1 óra magasságában iktatunk majd egy kajaszünetet, aki csak versenyre jön természetesen tud enni ott a helyszínen (ezt kérlek jelezzétek előre majd amikor megérkeztek, kb 1200 forint), de valószínű, hogy a büfé is nyitva lesz majd. A verseny lebonyolításáról a helyszínen mindent pontosan elmondunk majd, előzetesen legyen elég annyi, hogy kiemeléssel dolgozunk majd vagyis nem lesz olyan csapat amiben csak nagyon jó vagy nagyon tapasztalatlan játékosok lesznek.

Ja igen, a sorsolást gépről próbáljuk meg vezényelni, de akik emlékeznek azok tudják, hogy az első táborban már kinyírt a meleg egy laptopot, úgyhogy ha szeretnétek hozni azt kérlek gondoljátok meg, szerintem nélküle is el lehet lenni két napig. Wifi amúgy a tábor egyes részein van, a jelszó: kiralyko. Azoknak aki nem jön némi live coverage lesz azért, már ha lesz időnk rá.

A verseny vége valahol 17 és 18 óra között lesz, majd ekkor egy jó közös rőzsegyűjtés után nekiállunk a vacsoránk elkészítésének, paprikás krumpli rulez! Reményeink szerint nem sokkal nyolc után már ehetünk is… Este akinek kedve van megpróbálkozhatunk (harmadik alkalommal próbálkozunk, eddig még nem jött össze) egy éjszakai túrával, vagy lemehetünk a Duna-partra a Zöld disznó bisztróba (az már név).

3. nap:

Ha túlélted az első két napot akkor itt már sinen vagy, reggeli és ebéd a második naphoz hasonlóan, ahogy azt több helyen jeleztem immár biztossá vált a 8. kiadás, abból fogunk draftolni (a tiltott lapokat mindkét versenyen közösen beszéljük meg), itt is többen csatlakoznak majd hozzánk, ha késtek vagy bármi van légyszi jelezzétek! A verseny 10 órakor kezdődik, és gyantom, mivel 32 induló lesz az előzetes jelentkezések alapján ugyanúgy lesz vége mint a team sealednek. Aki nem dolgozik hétfőn, vagy nem akar hazamenni az maradhat, mi azonban valószínű, hogy a 18:19, 18:24 vagy 19:19-kor induló vonatok valamelyikével érkezünk majd haza.

Azt is kérdeztétek, hogy a tábor díján felül mennyi pénzt hozzatok, nos ezt rátok bízom, egyedül a medencének van ott használati költsége, ami talán 300 forint egy napra, döntsetek hát belátásotok szerint, hogy mennyi pénzre van szükségetek ennyi időre.

Srácok, én már nagyon várom!

Dév bácsi

12 thoughts on “H O L N A P V E R Ő C E!

  1. Mármint Davenek! 😛 Egy JÓZAN gondolkodású ember számára ez kereken 0 Ft bár igaz ő helyette 2 szer ennyiért sört vételez,de az más tészta.

  2. Ha a táborból ránézünk a blogra, és erről közben livestream lesz a blogon, az a Verőception?

  3. Visszaolvastam a korábbi élménybeszámolókat és ahogy már Dév bácsinak is említettem, remélem nem csak a HKK-ról fog szólni a tábor, ugyanis a “kólázásról” nem szabad sajnálni az időt 🙂 Viszek amúgy finom muskotály “kóla” párlatot valamint a sok résztvevőre tekintettel a múltkoriból is.

  4. Ja és aki szereti a “kólát vagy szőlőlevet” az hozzon kis poharat magának.

  5. holnap odafele bemegyünk a boltba?
    nem bánnám, ha nem kellene végig cipelni a “kólát” (bár biztos kevesebbet veszek, mint pl. Barti :))

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.