Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Rövid időre pihenőre vonul a Szivárgás rovat, előtte azonban még megnyitjuk egy kicsit a csapot.

Immáron az új kiegészítő tesztelését illetően is megkezdődött a nyári szünet, ami azt jelenti, hogy a lapok egy igen nagy része már elnyerte a végleges formáját, hogy aztán az utolsó egy-másfél hónapos hajrával a többiek is “csatlakozzanak” majd hozzájuk. Ezzel együtt a Szivárgás rovat is lepihen egy rövid időre – búcsúzóul azért összegyúrtunk nektek néhány izgalmas információt.

nekronsarkanyA Mágusok alkonyával sikerült 50 százalék fölé tornászni a teljesen új lapok arányát, aminek sokan örültetek. Természetesen most is rengeteg új lapot bonthattok majd (jó példa a Karnevál kiegészítő, amiben egyedülálló módon egyetlen felújított lap sem volt!), de nem maradnak el a felújítások sem: több legendás kártya is visszatér majd, illetve olyan koncepciós lapok, melyek megújult formában hatékonyan segíthetnek majd egy-két bizonyos paklit. Íme egy kis ízelítő: Morgan irtóztató ereje, A bűbájosság rúnája, Xenomorf mátriárka, Eleonóra, Nekronsárkány – és ezek még nem is a legizgalmasabbak!

Végezetül (a legutóbbi Szivárgáshoz hasonlóan) lássunk egy konkrét lapot is – most is “csak” egy nem gyakori lapot válaszottam, hogy azért ne lőjek még el sokat a kiegészítőből. A Beholder oldalán éppen a mai napon olvashattatok a játék legújabb követőjéről, Az alvilág uráról, mely egy vadonatúj, Dobótőrös koncepciónak igyekszik megágyazni. Az első adag lap (a már meglévőek mellé) már a Zén kiegészítőben bontható lesz, de persze a nagykiegben is jön majd utánpótlás: ilyen a Gara-kish gyárőrző is.

1 VP Gara-kish gyárőrző
Tharr, moa, 1 SZK, KF, repül, 0/2

Kijátszásakor előkereshetsz egy Tharr bűbájt. (P): kapsz 1 Dobótőr lapot.

Az elsődleges szándék elég egyértelmű: lehet vele keresni Moa fegyvergyárat, ami aztán tovább termelheti nekünk a Dobótőröket. De más bűbájokon is el lehet gondolkodni (pl. Talpig vasban), meg hát a tőrtermelés önmagában se rossz képesség a követő mellett, hiszen (a második körtől) teljesen ingyen volt a lap a legrosszabb esetben, és még egy tokent is kaptunk.

Reméljük, hogy ti is várjátok már az új kiegészítőt – a Szivárgás rovat a Nemzeti Bajnokság után tér vissza, addig is bontogassátok bőszen az új Zént, megéri!

Csető Zsolt

3 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

  1. Úristen, A bűbájosság rúnája (új), és ha igazak a hírek, még egy másik kedvencem is kijön felújítva, valamint kap a koncepció egy spoilert… már most tudom, milyen dekkel fogok versenyezni decemberben, 12 évvel azután, hogy először összeraktam ezt a dekket… tesztelőcsapat FTW!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.