VERETŐCE! <3 – avagy ilyen volt a III. HKK tábor

Ami Verőcén történik az Verőcén is marad Virágom!

-3 nap

-28 táborozó

-egy 28 és két 32 fős verseny

-40 booster és 3 ultra a díjalapban

-230 liter Ork sör 125 liter Varkaudar pálinka elfogyasztva

Akik nem voltatok velünk bizonyára olvastátok, hogy a hétvégén újra lementünk Verőcére, a Csattogó-völgybe egyet kedvenc hobbinknak hódolni. Mondhatni az indulás zökkenőmentesen zajlott, bár pénteken felhívtak telefonon, hogy szombaton nem tudjuk megtartani a versenyt, vasárnap pedig 2-kor távoznunk kell, de azért egy display mogyorós csokival sikerült kiharcolnunk mindkettőt. Gyülekezünk, felszállunk a vonatra, sikerült befoglalnunk egy teljes vagont, csupán egy-két utas volt rajtunk kívül (bár asdaz első megállónál ők is inkább távoztak inkább, miután átható pálinarancslészag kezdett terjedni a vagonban). Óriási szerencsénkre Magosin Márk kocsival érkezett, egy jó 20 éves piros csoda de úgy ment mint az álom (erről majd később), vállalta, hogy amíg a többiek bemennek kóláért a boltba addig felhozza a csomagok egy részét és hármunkat. Mellénk gurul egy autó: “Bocsi, nem tudjátok merre van a Csattogó-völgy? Dehogynem, gyertek utánunk!” erre Márknak mondom, hogy kanyarodj jobbra, erre balra megy, közli, hogy direkt, hagy égjen a benzinünk. Az egyetlen aprócska probléma amivel nem számoltunk, hogy egy komplett konvoj jött mögöttünk. Miután sikeresen megkerültük a templomot már célegyenesben voltunk.

És kik voltak idén rajtunk kívül? Hát ismét a KARATETÁBOR, illetve a FÉNY RENDJE, akiknek abból állt a napi programjuk, hogy a napba nézve tolták az arcukba a fény (és ez nem vicc), bár akkor nem tudjuk minek ebédeltek. Szállás rendezve, ekkor csak annyit hallok “HÖÖÖÖÖ-HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-devHÖÖÖÖÖ” avagy megérkezett Schwartz vezetésével a csapatunk fele, megkértem, hogy kussoljon erre “HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ-HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ” és itt éreztem, hogy nem lesz egyszerű a történet, szerencsére a karatetábor vezetője jobb belátásra térítette, és sikerült 5 percre elcsendesíteni amíg elmondtam az instrukciókat. Elindultunk vacsorázni, én világ életemben azt hallgattam az ilyen táborokban, hogy egyél meg mindent, és PIT meg is erősített benne: “A kaját úgy becsüljétek, mintha utoljára ennétek”. Kaja után berendeztük a versenyhelyszínt majd mivel Pogány Levinek egy nappal a tábor előtt volt a szülinapja (Krähling Ákosnak pedig aznap) ezért ittunk egy kis narancslevet, majd nekiláttunk a Chara-din visszatéres versenynek, és hát erről nem is írnék többet csak, hogy Barti nyerte meg (szerintem annyit ivott, hogy összeálltak a betűk magyarrá). Mivel nem voltunk még fáradtak ezért pókereztünk egy kicsit, mi Szatival 4 körül estünk ki, majd a szobában megjelent Mofe is, hogy kiejtette a Gice, de 2 perc múlva Gice is sétált a háza felé. Nem sokkal később, fél 5 körül nyugovóra tértünk, már pirkadt, és nem tudjátok elképzelni, olyan iszonyatosan hideg volt, hogy alig bírtunk elaludni három takaró alatt. Én felkeltem fél 6-kor, mert az ‘alienkiránynő’ ki akart kelni majd sikeresen visszaaludtam, de fél óra múlva egy jó sms érkezett Veszprémi Danitól, hogy nem tud a versenyen velünk tartani hasonló okokból.

Na jó, akkor keljünk fel, hideg zuhany plusz kávé kombó helyrerakott, bár a többieket elnézve reggel mintha a Walking dead egy epizódja elevenedett volna meg. A második nap jtV9Cr2LXYn2OYgkCzuztq-Sg0LKG6AXR15qjtHGXBS0wP7iUUvdNZBL8_FWzYrWZLmR_g=w1229-h770megtartottuk az első team sealed versenyt a HKK történetében, és, hogy balanszolva legyenek a csapatok úgy döntöttünk, hogy profi pont alapján csökkenő sorrendben fogjuk beosztani a csapatokat. Én végül Zsolt atyával, PIT-tel és Nagy Mátéval kerültem egy csapatba és úgy döntöttünk, hogy a korrektnek mondható bontásunkból bőven kijön egy horda (Máté), egy direktsebző kontroll (PIT), egy dobató kontroll (Zsolt atya) és egy maradék, amiben többek között volt egy 3 Kóspalaki vízszámlaló – Szkritter rettenet végtelen kombó is. Az első fordulóban Zsolt atyában kicsit felment a pumpa és széttépte a deckbe épített egyetlen Áldozat a holnapért lapot, mert nem működött jól, amivel nincs is semmi baj, kacagtunk egy jót rajta, szállóigévévHw78zEuqOebcnOJ3Tb77gcLLXAzIXV4WkYp8yqlL1aBZ5oSy-0ucHH_0ACo4tRmQ09XGA=w1229-h770 vált a “Széttéplek, mint Zsolt atya az Áldozat a holnapértet“. A lebonyolítás amúgy úgy zajlott, hogy 4 db 8 fős csoport játszott párhuzamosan, és a végén az általuk szerzett pontokat összesítettük. *később pótlom ide, hogy ki nyert* Fantasztikusan jó hangulatú verseny volt amúgy, ajánlom minden versenyszervezőnek, talán idén ezen a versenyen éreztem a legjobban magam, és ahogy hallottam a többiek is nagyon jól elvoltak.

Miután viszonylag gyorsan véget ért a verseny, ilyen 4 óra magasságában nekiálltunk vendégeink segítségével paprikás krumplit készíteni. “Dév, mikorra lesz kész? Olyan 6-kor már tudunk enni” feleltem, szerencsére nem tévedtem sokat, hiszen fél 11-kor már asztalhoz is ülhettünk, így sajnos a vendégeink nem tudták megvárni a vacsit. “*Ordenáré PIT büfögés* Én meg Zsolt atya vagyok, üdvözöllek!” Csernus Davi amikor egy üveg címkézetlen átlátszó folyadékot talált: “Csodálkoznék, ha ez víz lenne” és ezzel szerintem mindent el is mondtam, a főzőcskézés amúgy végig jó hangulatban telt, minden narancslé elfogyott végül. Erdős Vikor permanens lángost evett és nyomta hozzá a “SZIIIIIIIIIA DÉÉÉÉÉV, NA MI A PPPPPPPPPPPPPPÁLYA” szöveget, amin persze nagyon nevettünk, ahogy azon is, hogy Horváth Attila úgy közlekedett az este hátralévő részében, mintha egy 30 kilós kettlebell lógott volna a nyakában: “Baj van, Jufe lefaqzta a padot” amit egy kicsit emésztgetve megértettünk, oda nem ültünk. Amikor megettük a kaját végig ment a sztorizgatás swbrmeg röhögés, Ati elmesélte, hogy rusholta le kontrollal Zsolt atyát, majd úgy döntöttünk, hogy inkább lefektetjük, de annyira nevettünk Davival, hogy neki kellett támasztanunk egy fának, hogy kiröhögjük magunkat. Odaérünk a faházhoz, nincs meg Ati órája, mondjuk neki, hogy nyugi, nincs baj (kb egy órája kereste), megnézzük mindenhol ahol volt, majd a fejét betolva a szobába rácsuktuk az ajtót.

Itt ismerkedtünk meg Virággal, a fény gyermekével (“Ha egy HKK-s lányt lát megindul az instant éjszakai magömlés…még éjszaka sem kell, hogy legyen“), aki amúgy egészen jó fej volt, de annyira belemerültünk a beszélgetésbe “Tudsz pókerezni? Nem. De pénzed azért van?” észre sem vettük, hogy Ati izomból nekiindult a világnak. Gyerünk utána, tiszta pánik, hogy nincs meg az órája, végül a zsebében volt, nagyon nevettünk, és annyira megkönnyebbült, hogy izomból lefaqzta a faházat oldalról. Kicsit amúgy besz*rtam én is, mondom miért van kint az asztal a szobából? “Hááát, Mofe freestyleozott odabent és minden úszik” SZÉP! Egy pokróccal (és Bartival) fel lett itatva az egész. Este megint pörgettük az ördög bibliáját, amire válaszként egy Abba szám érkezett a szomszédoktól, viszont itt szeretnénk megüzenni nekik (újra), hogy ne menjetek az X-faktorba, mert iszonyat rossz hangotok van. Valamivel hamarabb feküdtünk le aludni, mint pénteken, szerencsére mi is jobban bírtuk a gyűrődést.

Vasárnap reggel felébredek, Davi nincs a szobában, kimegyek ott ül “Ilyen még nem volt, én keltem asd2elsőként és nem volt kint senki, tiszta félelmetes“, de utána szerencsére mindenki magához tért, Barti pólóján mondjuk nem tudtuk beazonosítani mi lehet a kb 50 centi átmérőjű barnás folt. Miután összecsomagoltunk és megérkeztek a vendégeink nekiálltunk kicsit meggyötörten a 8. kiadás draftjának, amit végül Klujber Balázs nyert blokkoló paklival (a döntőről készült videót a tegnapi posztban megnézhetitek). Valahol fél hat magasságában indultunk el, hogy a vonatot elérjük, amikor Restye Laci belenyúl a zsebébe, “Dév, a hűtőkulcsokkal mit kell csinálni“, korrekt az kimaradt, egy gyors sprint vissza, összeszedve, vonat lekésve. Semmi baj, toltunk egy fagyit a világhírű Vén Duna cukrászdában, ahol két Pitypangos sráccal találkoztunk, akiknek elmeséltük, hogy HKK táboroztunk, és nagyon ráflesseltek, lehet majd jövőre junior tábort is szervezünk.

És! Mivel többen jeleztétek, hogy nagyon jöttetek volna, de nem tudtatok részt venni, vagy jönnétek ismét vagy menjünk minden héten, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén először megpróbálunk duplázni, és augusztusban (14-16) egy kevésbé HKK centrikus (azért team sealed lesz) tábort összehozni. Pontosabbat azért nem írok, mert az egész annak függvénye, hogy hányan szeretnétek ezt, de úgy készüljetek, hogy a feltételek nagyon hasonlóak. Ezért kérek mindenkit akit érdekelhet a dolog egy e-mailt írjon nekem az egyed.da@gmail.com címre (lehet facebookon is).

Iszonyatosan kimerülve de minden percét élvezve lett vége a tábornak, az alkalmat megragadva szeretném megköszönni minden résztvevőnek és vendégünknek a közreműködést és segítséget, ez most nagyon ott volt.

A tábor túlélői: Horváth Attila, Győri Zoltán, Korányi Gergő, Kapari Márk, Kiss Zsolt Attila, Klujber Balázs, Juhász Ferenc, Bartus Gergely, Magosin Márk, Sziklai Krisztián, Kocsis István, Dancz Krisztián, Hesz Gergő, Pogány Levente, Fischer Zsolt, Arató Zoltán, Restye László, Szatmári Bálint, Dárday Gergely, Krähling Ákos, Molnár Ferenc, Csernus Dávid, Csernus Gábor, Kállai Máté, Schwartz József, Nagy Máté Ákos, Erdős Viktor és Egyed Dávid

Ja, és ha a poénok felét nem értetted ne csodálkozz, ezt át kell élni. Ez a HKK tábor feeling!

Dév bácsi

Hírdetés

14 thoughts on “VERETŐCE! <3 – avagy ilyen volt a III. HKK tábor

  1. A többi fénykép az ‘ISZONYAT vol3’ csoport tagjainak elérhető, azok nem publikusak (nem is baj) :D:D:D:D

  2. Legjobb volt! És a BANG! kimaradt. (Dév elmorzsol egy könnycseppet…) Amúgy bejövős volt, jövőre viszek igazi tarpai páleszt, aztán énekelhettek is az angyalokkal, mert halljátok őket… XD

  3. Jó tábor volt ez de ha valaki még egyszer ki rakja a szín soromra a király pókert reggel fél ötkor beszéljük meg hogy ne jatszhasson tobbet

  4. Augusztusban én is mennék, szívesen mentem volna most is, csak az időpont pont nem volt jó.

  5. Az autós sztori lemaradt, pótlom. Másnap reggel (nagyon másnap) Márk mondta, hogy nem szívesen vezetne le a közértbe, mert ugye meg kell venni a paprikás krumpli elemeit, mondom vezetek én. De ezen a csodán nem az, hogy szervó nem volt, VISSZAPILLANTÓ TÜKÖR sem volt középen, ezért néha Márkék ordibáltak, hogy jön valaki, nekünk jön, meghalunk stb…mivel nem sikerült megfordulni a bolt előtt ezért ki kellett vezetnem az állomásra, ahol volt egy körforgalom (R-be nem is tudtam rakni a kocsit, azt Márk csinálta a hátsó ülésről). Amúgy jól vezetek, csak két maroknyom lett a kasznin, úgy kapaszkodtak a srácok.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.