#napikombó

Avagy kombók, amikkel senki sem játszik, de mi most jól megmutatjuk nektek őket!

bunteto_gyuruNéhány nappal ezelőtt egy árválkodó cserestóc nézegetése közben egy új rovat ötlete ötlött fel bennünk (a megszületését inspiráló lapról Szati fog majd nektek néhány sort írni). Ez volna a #napikombó, amely nevével ellentétben nem fog minden nap új “epizóddal” jelentkezni, inkább csak azért adtuk neki ezt a nevet, hogy jelezzük: nem a közeljövő versenygyőztes paklijainak alapjairól fogjuk lerántani benne a leplet, csupán néhány érdekes együttállást fogunk bemutatni, tömören, könnyed hangvételben. Leginkább olyanokat, amikkel a kutya se játszik – mint például ez itt:

Augur + Büntető gyűrű

A jó öreg Büntető gyűrű jó eséllyel pályázhatna az “elmúlt 5 év leghasználhatatlanabb Zénes lapja” titulusra, de lám, még vele is lehet vicceset figurázni: Augurral párosítva kereken végtelen sebzést vihetünk be vele egy kör alatt! Ehhez csupán annyi kell, hogy sebzünk 1-et Augurba a saját képességével, és saját magát is gyógyítjuk ugyanakkor, ezáltal bármennyiszer kisüthetjük a Büntető gyűrű képességét.

Augurral egyébként létezik egy ismertebb kombó is a Démonölővel, ami ugyan nem végtelen (csak húzunk vele több mint 10 lapot), viszont szörnykomponens sem kell hozzá – egy Sötét mágia után már indulhat is a buli! Jó kombózást!

Csető Zsolt

Hírdetés

4 thoughts on “#napikombó

  1. Ez amúgy első körös is tud lenni: Lépéselőny és teremtés zenekara + Augur + gyűrű kezdőkézre. 😀

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.