HKK tábor#4 – Jelentkezz Te is az augusztusi táborunkra!

8 ultrás verseny? MICSODAA? A legfontosabb információk és jelentkezés a negyedik HKK táborra.

Ha követitek az eseményeinket biztosan olvastátok beszámolónkat a hétvégi HKK táborról, amit immáron harmadik alkalommal tartottunk Verőcén, a Csattogó-völgyben. Miután hazajöttünk nagyon sok visszajelzést kaptam tőletek (ezt ezúton is köszönöm), hogy mennyire jól éreztétek magatokat, és többen kérdeztétek , hogy lesz-e még a nyáron lehetőség táborozni velünk a Nemzeti bajnokság előtt (tök jó, hogy olyanok is érdeklődtek, akik nem voltak velünk). Miután az augusztus amúgy is sűrű a hó végi bajnokság és a felkészülési versenyek miatt, ezért úgy döntöttük, hogy a hónap közepét, augusztus 14-15-16-ot célozzuk be. Nézzük napi lebontásban a programjainkat!

1. nap (augusztus 14, péntek): indulás a 16:07-es vonattal, ez elég jól bevált a múltkor, találkozó a Nyugati-pályaudvar főbejáratánál 15:40-kor. A vonatjegyet mindenki egyénileg intézi, Verőce állomásig kell megvásárolni (Verőcéig csak Vácon áll meg, akinek esetleg ez kényelmesebb lenne). Érkezés előre láthatólag 17:30 körül, vacsorával várnak majd minket. Vacsora után most HKK-s programok helyett tábortűz mellett szalonnasütés, igény szerint éjszakai túra és a Duna-part meglátogatása a csapat csak és kizárólag (!) nem faqzó felével (kemény terep, nem kell, hogy valaki a csalánosban kössön ki). Igyekszünk majd a takarodót/fekvést nem fél 5-re időzíteni, mert a második nap elég megerőltető dolgok várhatóak.

2. nap (augusztus 15, szombat): az előző táborban ezen a napon tartottuk meg a csapat frissenbontott versenyünket, azonban ez a nap igencsak zsúfolt lesz a Csattogó-völgyben, ugyanis egy 150 fős csapat várható, a foglalkoztatót (közösségi házat) nem tudjuk megkapni, így erre a napra túrázást szervezünk nektek Királyrétre, méghozzá kisvasúttal (reggelit és csomagolt ebédet kapunk a nap folyamán), majd a táborba visszaérve ismét mi magunk készítjük el a vacsoránkat bográcsban. Mivel az előző tábor vezető séfje, PIT nem tud most velünk tartani ezért Edit vezetésével zajlik majd a főzőcskézés.

3. nap (augusztus 16, vasárnap): na végre, egy kis HKK! A mostani táborunk mondhatni atombombája a team sealed volt, így ezt a versenyünket ismét megtartjuk, azonban nem szeretnénk, hogy bárki hátrányban érezze magát aki ezen most nem vett részt, és nem tudja, hogy mik voltak a top koncepciók, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy bár a verseny fasd2ormátumát megtartva (pontosan azokkal a szabályokkal, 4 színű 35 lapos paklik, kiemelt játékosokkal), most új kiegekből forunk játszani, méghozzá 2 csomag Misztikus erőkből és 1 csomag Zu’lit kincséből. Természetesen lehet jönni megint csak versenyezni is, a nevezési díj 2000 forint. Nem titkolt vágyunk, hogy szeretnénk minél több embert lecsábítani így a díjalap nem kevesebb, mint 8 ultraritka lap lesz, 4 az új szettből 4 az előzőből. A verseny úgy 17 óra magasságában fog véget érni, így haza megint a 18:19, 18:24 vagy 19:19-kor induló vonatok valamelyikével indulunk majd.

Ami nagyon fontos: az idő igencsak sürget minket, mert sokan lesznek a táborban, egy opciós foglalást kértem, de azt csak jövő hét végéig tartják fent nekünk. Éppen ezért a tábor jelentkezési határideje július 25, szombat.

(Kérek mindenkit, hogy ha valamilyen formában jelezte nekem a szerdai cikk után azt MÉG EGYSZER tegye meg, mert kicsit összekavarodtak a dolgok, szép volt Dév).

A részvételi díj: ismét 15000 forint, mely magában foglalja a szállást és étkezéseket, a kisvasút díját és Királyréten a hajtánypálya használatát, valamint a versenynevezést.

A tábort 15 jelentkező esetén hozzuk össze, ne habozz, jelentkezz most az egyed.da@gmail.com e-mail címen, facebookon vagy a 20/326-2558-as telefonszámon!

Dév bácsi

Hírdetés

10 thoughts on “HKK tábor#4 – Jelentkezz Te is az augusztusi táborunkra!

  1. Ugyanaz a kérdésem, mint legutóbb: Ha szombat este csatlakozom hozzátok, mennyibe fog fájni kb. ?

  2. Miután rájöttem, hogy sokkal pihentetőbb kocsival menni mint vonattal, így, ha gondoljátok állok rendelkezésre ismét.

  3. Ha lesz rá pénzem akkor alap 😀 ha nem akkor meg csak a versenyre nézek le sajna : /

  4. Visszajelzés: Utó- és versenyjelentkezés az augusztusi HKK táborra | HKK Blog

  5. Visszajelzés: [Tábor] IV. HKK tábor #mithozzmagaddal | HKK Blog

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.