#napikombó

Egylapos kombó egy elfeledett fajtól.

Az utánpótlás hiánya miatt a galetkik mára igencsak elfelejtődtek, ha azonban valaki egy vicces kombinációra vágyik velük, akkor felmelegítheti a koncepció egyik klasszikus kombóját – persze egy kis csavarral! Íme a hozzávalók:

gigamancsA fogás elkészítése nagyon egyszerű. Első lépésként kijátsszuk Kamdemut az első körünkben 1 VP-ért, majd egy galetki vagy testrész eldobásával előkeresünk a paklinkból egy Gigantikus gyémántmancsot. A második körben eldobjuk a gyémántmancsot, és keresünk vele egy Ragacsos bőrt. Mielőtt folytatnánk, az első körben eldobott lapot gondosan eltávolítjuk a gyűjtőnkből a Kamdemu másik képességével. Ezután jöhet 2 VP-ért a Ragacsos bőr, amely – miután más nincs a gyűjtőnkben – visszateszi a játékba a gyémántmancsot. Végeredmény gyanánt kapunk egy 20/20-as galetkit, akit még meg is tudunk védeni egyszer a Ragacsos bőr feláldozásával. Ízlés szerint tálalandó – az őrposztról ne feledkezzünk meg!

Csető Zsolt

Hírdetés

13 thoughts on “#napikombó

 1. Kész is a dekk
  3 Kamdemu
  3 Ragacsos bőr
  3 Gigantikus gyémántmancs
  36 counter

  (és persze senki sem rúnázik)
  #YOLO

  minimum 3/6 😀

 2. Régen faj versenyen bejatszottam, nézett is ellenfelem, hogy what? 😮 🙂
  (Azon a versenyen engedélyezve voltak a galetkik :))

 3. Tetszik nagyon a rovat, én is küldtem be hasonló okosságot. 🙂

  OFF: Dév bácsi vlog régen volt már, így sose lesz hkk-rap. 🙂

 4. @Poghy: ma ment volna ki az új rész, de a youtube letiltotta a videót, mert a VIDÉKI MEN videót 1:1 belevágtam, és mindenféle liszenszkamukra hivatkozva el lettem távolítva.

 5. @Dév: Megesik sajnos, szerintem ne köss kompromisszumot a tartalommal, inkább válassz másik videómegosztót, pl. vimeo vagy ilyesmi.

 6. Dév, ne gurigázz szarral, pereld be őket! Szólásszabadság, személyes szabadság művészi szabadság és mindenféle szabadság korlátozása miatt:))

 7. A vimeo még komolyabban nézi a licencelt dolgokat… hazaértem ránézek a videóra, remélhetőleg fel lehet tölteni úgy , hogy rajta legyen a vidéki men.

 8. @lartem: Biztos igazad van, én nem értek hozzá, nem vagyok valami pró ilyen videómegosztásban. Ha van jobb ötleted, akkor oszd meg plz.

 9. Persze az is benne van hogy én tévedek, de én úgy tudom, hogy a vimeo lényegesen jobban szűri a tartalmait mint a youtube. Egyéb alternatíva lenne még az internetes pöcegödör azaz az indavideó. Viszont, a youtube azért éri meg, mert nagyon sok emberhez képes eljutni , és szerintem ez kell a legjobban a hkk-nak , ezért maradnék én a youtubenál…

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.