Express Podcast #1

Újabb nem-szöveges rovatot indítunk a HKK Blog hasábjain: íme az Express Podcast, melynek keretein belül szuperfriss rövid beszélgetésekkel fogunk reagálni az éppen aktuális HKK-s témákra. Ezúttal a legújabb FAQ-król esik szó, 11 percben.

Jó szórakozást!

5 thoughts on “Express Podcast #1

  1. “…vagy húz és költeni a manát vagy ha nincs manája akkor…bevette…a szájába…a KÖlónak,,,a farkát” :DDDDDDDDD

  2. Amit egyébként az olvasó nem lát, illetve nem hall, az az, hogy egy ilyen faq-nak milyen előzménye lehet. A Holtak békéje-Álmok mestere kérdésben konkrétan telefonos vita volt köztem és a Varga Krisz között, ő azt gondolta, hogy mivel a lap képessége semmiz, nem maga a lap, így elképzelhetetlen, hogy a lap dráguljon, de mivel ez nem aktiválást kívánó, hanem kötelező hatás, így ott sem drágulhat, vagy legalábbis nem szűnik meg a hatás, ha nincs elég mana. Én azon a véleményen voltam, ami a faq-nál, hivatkozva arra, hogy varázslatok képességénél is ez van, a bűbáj meg egy varázslat kijátszásakor. Sallai Gabi velem, Mosi Krisztiánnal értett egyet a háttérben. Kb. 10-15 perces telefonos vita lett belőle.

  3. A holtak bekeje faq javitva. Amint lattam, jeleztem h ezt valaki nagyon benezte. Elozetesen nem volt rola szo. Legalabbis en tuti atsiklottam felette. En kerek elnezest a jatekvezetes neveben.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.