[Tábor] IV. HKK tábor #mithozzmagaddal

Utolsó pontosítások a hétvégi táborral kapcsolatban.

Korábban többször cikkeztünk már a IV. HKK táborról, viszont mindenképpen szeretnénk most azoknak segíteni, akik először jönnek velünk, vagy még sosem táboroztak (velünk) még. A legfontosabb információkat a hétvégi mókáról az alábbi linken érhetitek el:

https://hkkblog.wordpress.com/2015/07/17/hkk-tabor4-jelentkezz-te-is-az-augusztusi-taborunkra/

Ne feledjétek tehát, hogy indulás 16:07-kor a Nyugati-pályaudvarról! Kérek mindenkit, hogy aki csak teheti, az vegye meg előre a jegyét, hiszen ebben a 40 fokban nem hiszem, hogy olyan jó móka lehet sorban állni majd. Találkozó 15:40-kor a pályaudvar bejáratánál. A pénteki napunk az eddig leírtak alapján zajlik majd.

F I G Y E L E M !

P R O G R A M V Á L T O Z Á S !

A szombati napra alapvetően egy túrát szerveztünk nektek, viszont tettünk egy olyan felelőtlen kijelentést, hogy ha rossz az idő, akkor természetesen van lehetőség arra, hogy draftoljunk/sealdezzünk egy jót Újjászületésekből (meg persze az is benne volt, hogy egy 150 fős csoport elfoglalta volna a tábort, azonban ők ezt lemondták, így szellősebb is lesz a Csattogó-völgy szerencsénkre). Miután többen annyira ráflesseltek felmerült az ötlet, hogy túrázni ne menjünk ebben a melegben, hanem legyen helyette egy kellemes lazulós, kártyázós nap délután medencézéssel. Én nem vagyok semmi jónak az elrontója, így a szombati napi programunk erre módosul! A draft természetesen táborozóknak ingyenes, a díjazást pedig még Zsoltival megálmodjuk. 🙂 Az esti sütögetés természetesen nem maradhat el! A vasárnapi programunk is a korábban leírtak szerint zajlik majd, vagyis team sealed lesz gigantikus prizepoollal, a körök száma és a lebonyolítás a résztvevők számától függ majd.

Amit mindenképpen tudnod kell, mint első táborozó:

  • a tábor költsége az utazáson kívül mindent magában foglal, egyedül a medencének van egy plusz használati díja ami 400 forint. Így csak annyi pénzt hozz magaddal, amit egyéb dolgokra akarsz költeni (táboron belül büfé van, kapható lángos, üdítő, jégkása(!!!)), illetve nem bánod, ha elveszted pókeren.
  • a mosdók és zuhanyzók nem a házban vannak, hanem a faházsor végében, ezt természetesen mindenkinek meg fogjuk majd mutatni, de azt nem, hogy hogyan kell használni
  • hiába van nappal 40 fok, éjszaka mindenféle túlzás nélkül iszonyú hideg van, ennek megfelelően hozz magaddal meleg ruhát/hálózsákot
  • mivel tervbe van véve éjszakai mókázás az erdőben/faluban/táborban, ezért hozz magaddal elemlámpát
  • a bolt kb fél órányira van a táborhelytől, amit az odafele úton meglátogatunk (tehát nem feltétlenül kell mindent Budapesten megvenni)
  • a legközelebbi orvosi ügyelet Vácon van, kérek mindenkit, hogy ennek tükrében próbáljunk meg magunkra és egymásra vigyázni

Ha bármilyen kérdésetek felmerülne a táborral kapcsolatban azt nyugodtan tegyétek fel hozzászólásban vagy írjatok facebookon!

Dév bácsi

Reklámok

15 thoughts on “[Tábor] IV. HKK tábor #mithozzmagaddal

  1. Srácok! Lesz társasozás? Van igény arra, hogy vigyek magammal avalon/citadella/aranyások/Carcassonne játékok bármelyikét? Vigyek pókerzsetont vagy már vannak akik hoznak?

  2. Haza! Kiváncsi leszek az első topikra itt a blogon 😛 köszi ezt a 3 remek napot srácok 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.