ISZONYAT HKK-macska a HKK Blog szeptemberi versenyén

Ráadásul most a Dungeonnek is segíthetsz!

#thuglife

“Ha nem lesz elég akkor teszünk rá még!” – hallatszik Carlo Escobar sokatmondó számában a bölcsesség, és mivel mi is hatalmas Esco fanok vagyunk ezért mi is teszünk rá még! Utoljára születésnapi versenyünkön kedveskedtünk nektek mindenféle földi jót kínáló HKK-macskákkal, amik már az első forduló után bizony el is fogytak (még úgy is, hogy limitálva volt a vehető mennyiség) köszönhetően talán a szokásosnál szaftosabb kínálatnak és a főnyereményként felkínált ingyen tábor lehetőségének. Most eljött újra az idő, hogy kinyíljon Pandóra szelencéje, és elszabaduljon az iszonyat mennyiségű táp. Miután az eddigi tapasztalat az, hogy sokan szeretnétek bontogatni ezért a mostani alkalommal is vezetünk majd be limitet, az első két forduló alatt fejenként maximum öt darab lesz vásárolható, természetesen ha marad akkor a későbbi fordulókban lesz még lehetőség vásárolni belőlük. Ahelyett, hogy tovább szaporítanám a szavakat, inkább lőttünk egy képet a bontható ultrákról, mi nem árulunk zsákbamacskát! 🙂

UR

Azért nem kell aggódni, nem lövünk le minden meglepetést, tonnányi spoilerrel, kódos lappal és nagykieges ritkával is készültünk nektek ismét. A macska ára a már jól megszokott 1000 ft/húzás, és azok között akik legalább 5 macskát vásárolnak a verseny során értékes meglepetéseket fogunk kisorsolni (hogy pontosan mit, azt a verseny elején fogjuk elárulni), ráadásul ők a következő blogos versenyen ingyen is indulhatnak.

#helppls

Biztosan olvastátok/láttátok, hogy a nyár végi viharokat sajnos eléggé megsínylette a Dungeon. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy minden HKK-macskából 100 forintot felajánlunk a hely rendberakására, illetve kirakunk egy perselyt, melybe bárki beleadhat belátása szerint, és a teljes tartalmát át fogjuk adni Krisztiánnak a verseny végén, bízunk benne, hogy minél gyorsabban sikerül az eredeti állapotot visszaállítani, de ehhez a ti segítségetekre is szükség van!

Találkozzunk szombaton, a Beszűkült látókör első fordulóján!

Dév bácsi

Reklámok

10 thoughts on “ISZONYAT HKK-macska a HKK Blog szeptemberi versenyén

  1. Sajnos én nem tudok ott lenni a versenyen, de a pénteki Ligán indulok.
    Viszont szívesen adnék ebbe a perselybe, nem lehetne már pénteken kirakni?

  2. Viktor, az csak egy gólem, de elsőre én is háromnak néztem.

    A blogosok és a sunyi marketing húzásaik… 😀

  3. Moa szaporítótartályt, Mahomi gólemet, Idősárkányt, Enciklopedia Fantasiát és Moa zászlóshajót veszek bontási áron (1000 Ft, avagy cserélje jobb macskára akció!).

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s