Újabb Csatamező-győzelem a Kezdő Ligában

Szabó Krisztián duplázásával zárult a pénteki verseny.

Ismételten magas létszám mellett zajlottak a Kezdő Liga küzdelmei péntek délután a Dungeonben: a hónap harmadik versenyére 23 játékos nevezett be.

A mezőnyt ezúttal is a lényes paklik dominálták: voltak különféle Sheran követőjés (őshangya, mérgező) koncepciók, éjfattyak, motyogók, kalandozók, Repülő fattyak, nerubok vagy éppen manók is, de egy-egy csapda, Raia vagy éppen Semleges csatamezős good stuff pakli személyében más jellegű összeállítások is felbukkantak.

A verseny döntőjében a Semleges csatamezős good stuff paklival játszó Szabó Krisztián és a Beldianos lényes kontrollt forgató Restye László kerültek össze: a mérkőzésről egy videót is megtekinthettek!

A végeredmény

semleges_csatamezoI. Szabó Krisztián (paklilista)

Good stuff pakli Semleges csatamezővel

II. Krähling Péter (paklilista)

Lényes kontroll pakli Zarknod börtönével.

III. Miskolczi Barnabás (paklilista)

Raia pakli Raia követőjével

A Kezdő Liga havi pontversenyének állása rendkívül szorosnak mondható, hiszen az első három helyezett játékos (Szabó Krisztián, Derék Zsombor, Jokán József) mindössze 5 pont távolságból követi egymást, így nagy lesz a küzdelem a pénteken esedékes havi utolsó verseny végén kiosztásra kerülő extra nyereményekért. Várunk titeket is!

Csető Zsolt

8 thoughts on “Újabb Csatamező-győzelem a Kezdő Ligában

 1. Mezőőő hatalom!!!
  Grat Krisz! Bár nem itt kellene “kamuskodni” már te kis farmer gyerek 😛

 2. Azzal a paklilistával kész csoda egy 3. helyet behúzni. Egy csomó gittből 3-3 darab, amibe ha pont jól belehúzol, akkor kb. ki sem tudsz játszani semmit. De hát úgy néz ki, hogy egy igazi sztár játékossal van dolgunk, aki még ebből is a maximumot ki tudta hozni. 😀

 3. @Rauvyl
  Ez Kezdő kategória!!! Lehet nem áll rendelkezésére Ősmágia torony,Thu”zad felismerése és hasonló lapok! (ok néhány alap gyngy sincs benne, de ettől szép ez a játék….mindenki azzal játszik amivel akar vagy ami van neki, és még így is lehet eredményt elérni)
  De nyugodtan “szarozzuk” le a Kezdő ligás srácok paklijait… hátha attól majd jobban megjön a kedvük a játékhoz…

  Ui.:Grat Krisz, haaaaaagyjad már a kezdőket békén! 😛

 4. @hd1992: Ismerem a szóban forgó játékost, egyáltalán nem várom el tőle, hogy végletekig kioptimalizált paklija legyen, csak arra akartam rávilágítani, hogy ilyen lapokkal elég nagy szerencse kell, hogy jó helyezést érj el. Mert pl. behúzol kezdőkézre 2 Raia templomot meg 2 Felszabadítást, aztán sok sikert. Gondolom emberünknek sikerült ezt elkerülni, ami szerintem elég szerencsés.

  Amúgy egyáltalán nem kellenek drága lapok, mondjuk ezek helyett bemehetett volna 3 Kristálytündér és 3 Baltazár (meg mondjuk Királyi főszakács és Bátorság dala az UMK és a Védőangyal helyett), még kevesebbe is kerül és fényévekkel jobb.

 5. Ha valaki tanacsokat ad, az nem problema, sot! csak stilusban maradjunk a ‘biztatonal’ a ‘leb*szo’ helyett.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.