Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

Egy hét múlva lezárul az őszi nagykiegészítő tesztelése!

Bár a megjelenésig két hónap még hátra van, lassan az utolsó kérdőjelek is a helyükre kerülnek az őszi nagykiegészítő kapcsán, hiszen véget ért a lapok próbája, a tesztelők ezekben a percekben is utolsó kommentjeiket fogalmazzák a készülő lapok kapcsán. “Lezárásnak” azért nem nevezném még a folyamatot, mert hátra van még a tesztelés utolsó, speciális alkalma, a tesztverseny, ahol 25 százalékban teljesen új lapokat használó paklik csapnak majd össze, és egy-két kisebb módosítás ilyenkor még szokott lenni – magának az eseménynek is az a célja, hogy kiszűrje az esetlegesen még radar alatt maradt broken összeállításokat, kombókat. Érdekesség: tavaly például a Kozmikus kapcsolat változott meg az utolsó utáni pillanatban, hiszen eredetileg csak 1 VP-ért jött (igaz, kevesebbet is gyógyított).

Mit is lehet ilyenkor mondani? Nos, azt kár ecsetelni, hogy mely koncepciók kapnak majd erősítést, hiszen lényegében minden élő-lélegző pakli számíthat egy-két tápra – már csak azért is, mert a megszokottnál némileg több fajta lapot bonthattok majd a kiegészítőből. Ennek oka nagyon egyszerű: szeretnénk, ha a lapok értéke hosszabb távon is megmaradna, és akár fél évvel a megjelenést követően is szívesen bontogassák a játékosok a csomagokat.

A már meglévő deckek mellett új koncepciók is napvilágot láthatnak majd, hiszen szerepel a listán néhány olyan lap is, amely eddig nem létező pakli számára ágyaz meg.

1 VP Trogg
Raia, kalandozó, troll, KF, 3/3

Élet: 1. Minden gyógyító forrás gyógyítás helyett sebez.

2 VP Blokkoló
Rhatt, kalandozó, elf, KF, repül, 2/[3]

Blokkolás: 4. Ha a harci fázisban sebzést okoz, ellenfeled max. VP-je csökken annyival, amennyit sebzett.

1 VP A legszegényebb lovag
Raia, kalandozó, ember, KF, 1/3

(K2), ha ráteszel egy 0 költségű KF tárgyat, kap 1 izom- vagy 1 életjelzőt. (S): keress elő egy 0 költségű KF tárgyat a paklidból.

Kommentárt egyelőre nem fűznénk a lapokhoz – kíváncsiak vagyunk, hogy ti mit láttok ki belőlük. 🙂 Jövő héten még jelentkezünk Szivárgással!

Csető Zsolt

28 thoughts on “Szivárgás – Infók az új kiegészítő teszteléséről

 1. Ezek szerint jön 1-2 0-ért jövő kf tárgy is 😀 Ezek a lapok most nem mozgatták meg a fantáziám, de biztos lesz az új kiegben számomra is szimpi lapok. Azt esetleg lehet tudni, hogy hány féle lap lesz bontható az új kiegben?

 2. A Trogg az nagyon jó kis troll lap lesz. 😀 Bár a gyógyulós koncepcióra támaszkodás tudtommal jelenleg nem igazán szerepel a verseny asztalokon, de ezután aztán tényleg elmarad. Ezek GyNgy lapok lesznek?

 3. Ez a trogg engem nagyon Hearthstone lapokra emlékeztet (2-re is)
  Ha már a legyél békánál volt róla szó

 4. Legszegényebb lovag rulez! A neve is mennyire király 😀 Amúgy a lap maga koncepcióteremtő, vicces is (és be lehet hörrenteni).

 5. -Trogg a ködös paklikba lesz vicces a Gyógyító köddel. Ott (majdnem) minden behúzott lapom egy 12-es insta sebzés 2-ért.
  -A Blokkoló erőssége a koncepció erejétől fog függeni. Eddig még nem néz ki megváltásnak önmagában. Kragba talán jobb lesz, ha egyáltalán lesz olyan. Egyedül a lassabb bontott meccseken néz ki erősnek, mert torlasz és “nyerés” egyben.
  -A legszegényebb lovag:
  Jön az új Köpőcső? 😀

 6. Kár. A fájdalom szépségés direkt sebzős csodába még jó lehet a Köpőcsővel így is.

 7. Ez a Trogg jópofa! Kalandozó pakliba , vagy fehér hordában is jól mutat

  Könnyen kereshető (gyógyító rúna), és néhány “célpont játékos gyógyul” lappal pl Elkötelezett lehet mókázni. De akár egy élet jelzős dologban is működhet Harfori szenttel karöltve.

 8. A Troggal az a baj, hogy ha az ellennek van max EP-je, akkor kuka, hiszen nem tud gyógyulni. Vagy valamit rosszul értettem? Amúgy a Párbaj is sebez 4-eket? Zarándokkal, Szökőkúttal és Szilmill spórákkal próbáltátok? Kicsit nagyon durva kombókat tud alkotni ez így… Nerf gyanús… Bontanám!

 9. A gyógyítás helyett sebzés nem újkeletű dolog a teljes negáció is valami ilyesmit tudott. Persze egy ici-picit drágábban, talán így már érdemes lesz kipróbálni.

 10. Aztán a gyógyulós paklik nézhetnek, ha nem jön a Trogg… azért ha jól sejtem, lesz még itt más megoldás is. 😉
  A pontosan bontható ritka- nem gyakori-gyakori mennyiségéről majd jöhetne info, ha fixálódik.

 11. Augur körönként HÉT sebzésre képes? Fájdalom szépsége mellett 7 manát is kapsz körönként? 🙂 Nagyon szimpatikusak ezek a lapok 🙂

 12. Az ilyen 2-3 lapos kombók a dalnok here vonal óta nagyon partvonalon vannak…

  4-5 évvel ezelőtt talán jó lett volna…

 13. A legszegényebb lovag viszont nagyon brutálnak tűnik (főleg, ha vannak/lesznek ilyen 0-ás tárgyak).

  A blokkoló gyerek is tetszik.

 14. Hát ebben igazad van. De akkor egy lapból (Lohd Haven Familiálisa) Fájdalom szépsége mellett ingyen agyonlőhetem magam 😀

 15. 2 lapot beirok ide Zsolti Trogg-os (szerintem szépen összerakott) paklijából:
  Raia követője
  Zarándok
  (remélem, nem haragszik érte 🙂 )

 16. Es akkor arrol az uj, 1 VP-s Raia laprol meg nem is beszeltem, amely a körödben 13-at (angyallal 15), majd az ellenfel koreben meg 4-et sebez a Trogg mellett 🙂

 17. Amugy a jelen allas szerint 91 ritka (es 3 Kodos) lap lesz – ez az arat es a ritkak szamat nem befolyasolja.

 18. És ezek után mondjátok, hogy a hkk-t lassítani akarjátok, nem gyorsítani.
  Balage példájára céloztam..

 19. Ne aggodj, van minden, lassu es gyorsabb paklik is. Es itt azert egy 2 lapos ‘komborol’ beszelunk.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.