14 thoughts on “Dév bácsi vlog#9

 1. Na végre megérkezett! Köszi Dév. Remélem legközelebb már a vidéki toborzás sikereiről is be tudsz majd számolni.

 2. Na jó terézanyu megint megnézi mit tehet az ügyben! 😛
  Annyi a para hogy mindig van azért pár ember aki pluszban beesik vagy épp nem tud eljönni valami miatt így 100%os valszeg sosem lesz a pontosság,de tehetünk egy újabb próbát. Ezúton is jelzem akkor minden kövi exes(blogos beszűkültnek megfelelő format lesz) versenyre jövőnek, hogy mindenképp jelezzen mailben vagy exes fórumban vagy telón, hogy jön és akkor talán megint be lehet hörrenteni a ligát.

 3. A Dungeon-laphoz hozzá lehet majd jutni a Dungeonben előrendelt Zarknod visszatér kiegészítőkkel,- ahogy Dév is említette.

  Hamarosan kiírom az előrendelési akciót a Facebookra és a weboldalra is.

 4. Az apróbb nehézség nem kifejezi azt, ami történt…a 14 iskolából 14-től nem kaptunk semmilyen választ. Szóban beszéltem egy iskola igazgatóhelyettessel, ahol én vitaórákat tartottam, de ott az egésznapos iskolamodell kb. elvette ennek a lehetőségét, emiatt nem tudok ott vitaórákat tartani.

  Persze feladni nem adjuk fel, van még 14 másik iskola is, illetőleg egyre inkább azt érezzük, hogy nem az e-mailekkel, hanem a személyes kapcsolatteremtéssel próbálkozunk.

 5. Sajnos az iskolakkal (emailben) nem konnyu: a Beho egyszer az osszes budapesti altalanos iskolanak kuldott mailt, egy helyrol kapott csak pozitiv visszajelzest (ott volt is bemutato).

 6. Igen Balázs, a szakköri jelleget terveztük, felhasználva az én tapasztalataimat és kapcsolataimat, mi eddg nem sokat ért. Már a versenyhelyszínek kapcsán felvettük a kapcsolatot a műv. házakkal anno, de ott 1500 Ft/órás bérleti díj alatt kb. hallani sem akarnak rólunk, a versenyhelyszínünk mégsicsak egy kávézó, egy toborzásnak mást akarunk, így az iskola tűnik a leglogikusabbnak.

 7. A könyvtár sajnos bezárt Balázs. Most egy kávézó elkülönített “termében” szoktunk lenni. Sajnos ez a legjobb és legkevésbé költséges opció. És a sulik azért “szükségesek”,mert egyszerre hirdetési és lebonyolítási lehetőség is egyben.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.