Felhívás – ____________ challenge

Ha érzel magadban elég erőt, jelentkezz!

Ha rendszeres olvasója vagy a blogunknak korábbi cikkekben olvashattál a Marcika challengeről, melynek keretében Balogh Marcival próbáltunk meg csodát tenni. Szinte abszolút nulla szintről a Nemzeti bajnokságot céloztuk meg magunknak, és a kezdeti nehézségek után úgy nézett ki, hogy mini-üstökösként sikerül keresztüllőni magunkat a kezdő ligán, viszont utána újabb és újabb nehézségekbe ütköztünk, így éppen csak lecsúsztunk a legjobb játékosok közé bejutásról.

goldfish jumping - improvement and career conceptAz új challengebe azért szeretnék belevágni, mert úgy látom, hogy nagyon sok tehetséges kezdő és amatőr játékos gyűri jelenleg a kezdő ligát (és néha a nagyobb versenyeket is) akik idővel ott lehetnek a legjobbak között a profi kategóriában, némi segítséggel talán sokkal gyorsabban is, mint csak önálló munkával és bőven van közöttük olyan akivel szívesen dolgoznék együtt. A Marcika challenegeből tanulva mindenképpen vannak a jelentkezésnek feltételei, és ha nem látom úgy, hogy a kezdeti lelkesedés megmarad akkor a közös munkának vége, elbúcsúzunk. Lássuk, hogy mi az amit elvárok a jelölttől:

 • kéthetente legalább egy versenyen való részvétel, de ez lehet kezdő liga is
 • hetente legalább 5 óra hkk-val töltött idő a versenyzésen kívül
 • legalább 5 verseny a hátad mögött van már
 • kezdő vagy amatőr játékos vagy

Szerintem nem teljesíthetetlenek a követelmények, az 5 versenyes feltétel pedig csak azért van, mert egy minimális tapasztalat azért elvárt a jelentkezőtől. Sokat segít persze az is, ha jól dolgozol együtt másokkal és nem vagy egy  bunkó paraszt, ez nagyban megkönnyíti majd a közös munkát. Amit az idődért és energiádért kínálok az nem más, mint az én időm és energiám, valamint:

 • minden verseny előtt közös metaelemzés
 • lapkészlet
 • a paklid átnézése és átalakítás ha szükség van rá
 • segítség a hkk minden területén, hogy ott legyél a legjobbak között

Ha úgy gondolod, hogy te vagy az én emberem, akkor keress meg egy üzenettel az egyed.da@gmail.com címen. Leveled mindenképpen tartalmazza az elmúlt 5 versenyed eredményét (vagy a verseny linkjét a hkk.hu oldalon) és azt is, hogy mik a terveid a hkk-val a következő egy évre. A jelentkezési határidő: november 11, szerda! Ha mindkét oldalról megfelelnek a feltételek és sikerül elindítani az együttműködést az új challengerrel a jövő hét végén már interjút is olvashattok itt a blogon. Jelentkezz most!

Dév bácsi

 

16 thoughts on “Felhívás – ____________ challenge

 1. Dév bácsi, én szívesen jelentkeznék, legendásan rossz játékos vagyok, gyakran járok versenyre, és biztos, hogy nincs huszonvalahány profipontom! 😀 Hajrá egyébként, remélem, hogy sikerül kiválasztani az ifjú padawant!

 2. Csóóóókolom!

  Lejtő Ádika vagyok számtalan versennyel a hátam mögött,de sajnos sosem sikerült még az a bizonyos nagy áttörés.Szeretném ha teccene nekem némi HKK energiát küldeni.

  Pusszancs:
  Ádsika

 3. Köszi srácok, hogy itt jelentkeztek, de légyszi olvassátok el pontosan, hogy mit kérek! Záporozzanak az e-mailek!

 4. Respect Dév, sokat ér(het) amit kínálsz, s cserébe alig kérsz valamit.

  Drukkolok, hogy sikeresebb legyen ez a kihívás az előzőnél! 🙂

 5. Ha holnap elmegyek a kezdő ligára, még úgy is csak 4 versenyem van, úgyhogy ez sajnos offos 😦

 6. @Crull: köszi!

  @Zhyrin: azért ha gondolod lődd el a jelentkezésed (+motiváció, mit vársz a játéktól, vagy miért kezdtél bele) hátha meg lehet oldani valamit.

  update: több, mint 10 ember jelentkezett eddig, nehéz lesz választani. Ha eddig haboztál küldd még ma a jelentkezésed!

 7. Valaki összetudná foglalni mi lett a “Marcika-challenge” vége? Megöl a kíváncsiság.

 8. Röviden: kevesebb energiát fektetett bele mint Dév, és a kvalifikációja pengeélen, de elúszott. Gondolom ezért vannak kritériumok a jövőbeli honorálttal kapcsolatban.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.