Hkk szilveszter 2.0

Schwartzi újabb szilveszteri felhívása.

páliA legutóbbi cikkre elég pozitív reakciók érkeztek. Értem ez alatt, hogy sokan jelezték részvételi szándékukat, illetve több ember bánatosan megjegyezte, hogy ilyen-olyan okokból kifolyólag nem tud reszt venni. Mi lenne, ha egyéb óévzáró-újévnyitó rendezvényekhez hasonlóan előrehoznánk egy nappal, egészen pontosan 30.-ára? Nyilván ennek kevésbe lenne buli jellege, de szerintem ez egyáltalán nem baj, a kártyához azért kell egy kis komolyság és józanság is. Helyszín ügyileg volt egy felajánlás Nagy Archi részéről. Ez az újpesti helyszín, ahol anno már volt verseny szervezve. Akinek vannak a helyszínnel kapcsolatban élményei, az kérem, ossza meg. Tekintve, hogy előrébb csúszott egy nappal, így nem érzem szükségét, hogy éjszakába nyúlóan zsugázzunk, szóval hagyományos versenyidőben kezdhetnénk. Ugyanezen okokból kifolyólag nem vagyunk kötve éjjeli lokálhoz sem, vagyis ha Krisz benne van, akkor akár a Dungeonban is lehetnénk. A versenyre magára visszatérve: 2 Zarknod visszatér, 1 Mágusok alkonya draft ritkák nélkül (a ritkákat a csomag kibontásakor mindenki középre helyezi). A ritka lapok helyezési sorrendben csökkenően kerülnek kiválasztódásra. Egy ember egyszerre csak egy lapot választ. Ha mindenki együtt él a ritkák kiválasztásával, akkor viszonylag hamar, egy fél óra alatt lezavarható a díjosztás ezen része. A ritkákat kiteríthetjük a verseny alatt egy asztalra, hogy a szabadidőben legyen mód mustrálni őket. Illetve emellett szokásos díjazás is lenne. Sajnos eléggé el vagyok havazva, ezért keresek a magam helyére rutinos versenyszervezőt, de ha ilyen nem lesz, akkor is elintézem én, a verseny meg lesz tartva. A draft alapanyaga egy elég magas BDV-vel 3000 alatt kijön, emellé a nevezők száma per kettő csomagot, ha kiosztunk, akkor az már elég menő díjazás, és a nevezést is konszolidálhatjuk 3500 környékén. Remélem, minél többen leszünk, de szerintem egy 32 fős felsőkorlát szükséges a draftra. Ne habozzatok, ha érdekel titeket az event írjatok hozzászólást, vagy ha észrevételetek van azt is jelezzétek!

Schwartz József

12 thoughts on “Hkk szilveszter 2.0

  1. Bármilyen építő, illetve romboló kritikát várok, legközelebb már meghirdetődik a verseny, valahová, valahogy, majd elkezdődik az előnevezés. Ha szeretnétek, hogy jobban alkalmazkodjon az igényeitekhez, akkor kérlek szóljatok a témához.

  2. Teljesen korrekt kis kocsma Archi által javasolt. Én voltam ott annó az említett versenyen, 30.án ha marad esetleg szabim még lehet én is bevállalom,de még nem telesen vágom, hogy alakul az év végém.

  3. Ha szeretnétek, lehet a Dungeonben is a draft, úgyis pont 30-án leszek nyitva utoljára ebben az évben.

    Esetleg a verseny-részét is le tudom vezényelni,- valószínűleg már nem fognak tolongani a srácok így év vége előtt.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.