Összefogás Kecskemétért

Te is segíthetsz a kecskeméti HKK-s élet fellendítésében!

Néhány héttel ezelőtt nagy örömmel számoltunk be a versenynaptárba visszatérő kecskeméti HKK versenyekről, melyek remélhetőleg ezúttal hosszú távon is megragadnak majd a HKK-sok mindennapjaiban. Ennek kapcsán szeretném most nektek tolmácsolni a versenyszervezők üzenetét.

Mkép3int azt bizonyára sokan tudjátok, egy új – főleg vidéki – versenyhelyszín beindításához mindenképpen szükséges a más városokból érkezők támogatása is, hiszen a “helyi kemény mag” kialakulásához kell egy kezdeti aktivitás, amely beindítja a dolgokat. A novemberi kecskeméti versenyek még visszafogott létszám mellett zajlottak, ha azonban ezúttal összejönne a teljes díjazást biztosító 12 fő, úgy a város későbbi HKK-s “ellátottsága” – versenyek, bolt, klub, toborzás stb. – is elérhetővé válhatna.

Ezúton is kérünk tehát mindenkit, aki megteheti, hogy látogasson el a most vasárnap megrendezésre kerülő kecskeméti HKK versenyekre, és segítse a helyi közösség felemelkedését. Köszönjük a szervezők nevében is!

Csető Zsolt

9 thoughts on “Összefogás Kecskemétért

  1. Ha valakinek a fuvartol fugg, tudom ajanlani a Telekocsi szolgaltatast, kb. 2000 ft-bol megvan egy BP-kecso vagy Szeged-kecso odavissza ut.
    Ha valakinek nincs diak/26 ev alatti kedvezmenye a busz 3400 ft odavissza, ami viszonylag olcsobb mint a teljesaru vonat retur, es helyileg ugyan ott van a vasut es volan allomas 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.