Akartátok, hát megkapjátok! #macska

Gigantikus HKK macska durrantás a hétvégi blogos versenyen!

Utoljára tavaly ősszel zúdítottuk rá a HKK népére mindenféle földi jóval megtömött HKK-macskáinkat. Mivel az már igencsak régen volt, plusz ti is rágtátok a fülünket miatta, ráadásul ez az idei első versenyünk: jobb alkalmat nem is találhatnánk! Úgy döntöttünk, ismét elhozzuk nektek a szokásos mennyiségű és minőségű random pakkokat! Az áron és a szabályokon nem változtattunk, vagyis egyszerre maximum 5 darab vásárolható majd a szokásos 1000/húzás áron. Figyeljétek a héten a HKK blog facebook oldalát, ugyanis a macskakészítés folyamatáról rakunk fel majd képeket, tehát lehet egy kicsit nézelődni, hogy mik is lesznek benne. És amire mindenki kíváncsi, hogy mennyi ultra lesz benne… nos nem kevesebb, mint negyven darabot rejtenek majd a pakkjaink!

Azon kívül, hogy rendkívül értékes macska-csomagokat gyártottunk nektek jó szokásunkhoz híven ismét készülünk bjagumirszámotokra főnyereménnyel, sőt mivel még csak most indult el álmosan 2016 ezért rögtön kétféle Jackpottal is kedveskedünk nektek! Az első Jackpotra mindenki jogosult, aki legalább 5 darab HKK-macskát vásárol nálunk, és hogy ne áruljunk zsákbamacskát rögtön el is áruljuk, hogy mi az egyes számú főnyeremény… bizony nem más, mint egy teljes playset, vagyis három darab a most januárban megjelenő új, atomtáp BDV lapból, B. Jagumirból! WAS?! De akkor mi lehet a második Jackpot? Ez viszont, hogy legyen némi meglepetés is csak a helyszínen fog kiderülni! Annyit elárulunk azért, hogy hasonló kaliberrel lövünk a kettes főnyereményre is, melyet akár 1 macska megvásárlásával is meg lehet nyerni, viszont a feltétele az, hogy az összes macsekot elvigyétek tőlünk. Azoknak, akik most egy kicsit megijedtek, hogy nem lesz kisorsolva eláruljuk, hogy eddig ezt a feltételt mindig tudtátok teljesíteni!

#helppls

Előző akciónk szerencsére elég sikeres volt, ugyanis mi is hozzájárultunk a Dungeon felújításához. Biztosan emlékeztek rá, hogy a nyár végi heves esőzéseket sajnos eléggé megsínylette a bolt, azóta az első rész már újra lett festve. Krisztiánt kérdeztük, hogy mi a következő lépés, és úgy vettem ki a szavaiból, hogy lassan szeretné lecserélni az asztalokat is majd. Így –ahogy a múltkor is– újra szeretnénk minden macska árából 100 forinttal hozzájárulni ahhoz, hogy a bolt visszanyerje egykori alakját.

Várunk mindenkit a hétvégi versenyünkön és sok szerencsét a macskákhoz!

Dév bácsi

6 thoughts on “Akartátok, hát megkapjátok! #macska

  1. Köszönöm szépen Nektek! 🙂

    Az asztalokra és a székekre nagyon ráférne már a csere, de talán még ennél is fontosabb lenne az, hogy a hátsó terem falai is megfelelő burkolatot kapjanak! (Olyan boltívesre gondolok, mint ami a bejárati folyosón van)

    Ezek a beruházások már sok százezer forintra tehetők, ezért minden segítség mellett is hosszú időbe telhet a megvalósulásuk. De ami késik, nem múlik! 🙂

  2. Enyhén offtopic: tudja valaki miért van fent Jagumir a lapkeresőben kétszer is (mint 4439es és 7541es lap)?

  3. a jackpotra nem is számítók, azt mindig a Máté húzza be! 😀 De örülök, hogy lesz zsákbamacsi 😀

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.