Téli tábor hype!

NA MI A PÁLYA?!

…hallatszik az éjszakában egy halk üvöltés Erdős Viktor szájából, közben forog a legújabb Dév bácsi vlog valamint fogy a zöld manaital, és persze kicsi a rakás, nagyot kíván! A paprikás krumpli itt krumplis paprika, ki Virágot szereti az rossz ember nem lehet. Draft draft hátán, Csernusék állandóan levesznek mindenkit pókeren és legalább egy köbméter jégkása fogy el minden nyáron. Ez az igazi HKK táboros hangulat!

ho

Egy téli reggel a Csattogó-völgyben

Srácok, ahogy ígértem idén először megpróbálunk nektek összehozni egy téli HKK tábort a szokásos helyszínen, a verőcei Csattogó-völgyben! Arra mondjuk még nem jöttünk rá, hogy mi csattog, viszont biztos, hogy a jó öreg Morgó-patak hörren bele az éjszakába. Mivel eddig csak nyaranta voltunk lent azért néhány gondolatot engedjetek meg nekem még a programok, időpont és egyéb információk kihirdetése előtt. Bizonyára tudjátok és aki volt érezte is, hogy bizony nyáron a nappalok kőkemény melegek, az éjszakák pedig pokolian hidegek, mindenféle túlzást mellőzve. Akkor képzeljétek ezt az egészet el télen! Kétféle lehetőségünk van – ugyanis úgy gondolom, hogy a standard kisfaházban lakás nagyon nem pálya most – vagy a téliesített faházakba megyünk, vagy megkapjuk az általatok csak vadászházként ismert Szarvas-lakot. Én mindben aludtam már, a faház mellett szól, hogy nem vagyunk annyira egymás s*ggében, de egyelőre még egyezkedünk a táborral, hogy hol szálljunk meg. Mindkettőben fürdési lehetőség és wc természetesen van. Én pont egy évvel ezelőtt voltam lent két cimborámmal és az éjszaka úgy nézett ki, hogy vagy 10 fok volt a faházban, vagy 35, keményen tolta a kis radiátor. Az érzés persze megfizethetetlen! További apró kellemetlenség az, hogy a konyha – miután érthető módon nem igazán van forgalmuk télen, hiszen inkább kinti tevékenységet űzők érkeznek pihenni vagy „üveget akarattal betörni” – nem üzemel. Ez olyan szempontból nem probléma, hogy amúgy is szoktunk közösen vacsorát készíteni, így ezt kétszer tesszük meg illetve a reggelit is megoldjuk, mikrót és villanyrezsót, edényeket kapunk, készíthetünk ipari mennyiségű teát is szóval ez a két étkezés nem gond, egyedüli probléma az ebéd, hiszen kettétöri a programjainkat. Értem ez alatt, hogy aki az ebéddel foglalkozik, az értelemszerűen nem igazán tud részt venni a programokon, versenyeket. Erre a problémára jelenthet alternatívát, hogy az ebédről mindenkinek magáról kell gondoskodnia majd, amire több opció is van, Kismarosról vagy Verőcéről tudunk rendelni magunknak (pl. a Zöld disznó bisztróból iszonyat epic név) ebédet, illetve aki nem bírja a főztünket az vacsorát is, bár szerintem amiben a csapat lelke benne van az eddig nem lett rossz, sőt!

Időpont: február 26. (péntek) – február 28. (vasárnap), az utazás egyénileg megoldott de lehet csatlakozni hozzánk, mi a péntek délután 16:07-kor Nyugati pályaudvarról induló vonattal megyünk, érkezés vasárnap este (pontosabbat nem írok, hiszen a vasárnapi verseny végétől is függ, hogy mikor). Ha velünk jössz azt legkésőbb az indulás előtti napon jelezd felém valahogy!

A tábor részvételi díja: mivel máshol leszünk elszállásolva ez minimálisan drágább az előző budget-faháznál, így a tábor költsége az eredeti 14.000 helyett 15.000 forint (a közösségi ház használatáért és a szobák fűtéséért napidíjat számolnak fel, előbbi 5000 forint/nap, utóbbi 1200forint/nap) ami tartalmazza a második és harmadik napi reggelit és a második napi vacsorát, tehát az ebédeket egyénileg kell megoldani, illetve az első napi vacsorát is. Bocsi, hogy ilyen hokin jön ki, de egyszerűen talán ez a legjobb megoldás a konyha hiányára. Bográcsot, tányérokat, evőeszközöket természetesen kapunk majd! A részvételi díj tartalmazza az összes verseny nevezési díját. És, hogy mik lesznek ezek? Az első este egy meglepetés verseny lesz, erről semmit nem szeretnék mondani, csak ott a helyszínen, a jókedveteken kívül semmire sincs hozzá szükség (ahogy eddig sem, hiszen reméljük régi táborozók is jönnek majd velünk, akik már nem rendelkeznek gyűjteménnyel). A második napon egy draftot tartunk majd, a harmadik nap pedig szokás szerint a team sealed-é lesz. FIGYELEM! A második napi versenyünk február 27-én szombaton, a hivatalos HKK blog verseny, HSZ-el, ultrával, mindennel! A kiegészítők pontos listáját később hozzuk majd nyilvánosságra, hogy tudjon készülni mindenki, aki akar.

Egy kis kedvcsináló az egyik tavalyi táborunkból:

Jelentkezés: kérek mindenkit, hogy legkésőbb február 14-ig jelentkezzetek a 20/326-2558-as telefonszámon, e-mailben az egyed.da@gmail.com címen vagy Facebookon, névvel és telefonszámmal, illetve, ha van külön kérésetek pl. szeretnétek Bartival egy szobában lakni azt is megírhatjátok. De tényleg, úgy tudom, hogy háromágyas szobák vannak, tehát ha bármilyen az elhelyezéssel kapcsolatos kérdésetek/kérésetek van azt is írjátok meg.

Nem maradt más hátra, hogy kimondjam: A VISSZASZÁMLÁLÁS ELKEZDŐDÖTT! Vár titeket újra a Legendák völgye!

Ne habozz, jelentkezz te is!

Dév bácsi

ps: most beszéltem Márkkal, intézi!

 

24 thoughts on “Téli tábor hype!

 1. Amit lefelejtettem, ha valaki csak játszani szeretne jönni természetesen lehet csatlakozni csak a verseny erejéig is: mindkét versenyünk nevezési díja 2000 forint. Kérlek, ha csak a versenyre szeretnél jönni azt is jelezd nekem a határidőig valamilyen formában. A draft és a team sealed pontos kihirdetése legkésőbb péntekre várható!

 2. Téli veretőce challenge:
  1. fürödj meg a hóban (rendesen tusfürdővel) 10 pont
  2. pisild a hóba a neved (minden betű 1 pont)
  3. Ice-Ice baby koktél (0,5dl verőcei kóla, 1 dl bolti kóla, teli pohár kerti havon) 1 pont koktélonként (faq után nem jár pont)
  4. első faqzó 10 pont, minden további faq 1 pont
  Aki elér legalább 10 pontot, az kap egy egyedi nyakba akasztható pálinkás fémbögrét. (Limitált széria, csak az első 6-nak jár.)
  😀
  #nokappa

 3. Hogyhogy nem lehet tudni, mitől csattog ez a völgy? 😛 Csak annyit mondok: Kiverőce. Mennék, és Bartival szeretnék egy szobában aludni, mert akkor pont kellően MELEG lesz a hőmérséklet. 😉

 4. Nekem a vasárnap ütközik egy programommal, de van annyira király a tábor, hogy lemondjam!! 🙂

 5. Srácok nagyon királyak vagytok! Annyit kérek, hogy akinek fix, hogy jön az vagy e-mailt, vagy egy telefont vagy fb-n egy üzit dobjon! Annyit elárulok, hogy már 10-en vagyunk!

 6. na ez jól hangzik. egy nagy büdös problémám van, hogy a 21. hétvégét mondtad előzetesen így ennek függvényében irattam ki az egri versenyt 28-ra.

  Na mind1 valamit megpróbálok intézkedni, mert nagyon szeretnék elmenni.

  Amúgy meg egy hatalmas mennyiségű pörkölt, vagy gulyás szerintem teljesen jó lenne, mert az folyamatosan tudnánk utánmelegíteni is. Természetesen ha megyek, vállalom a séf feladatát és a főzés összehangolását.

 7. Srácok, egy apró kellemetlenség akadt, most beszéltem Verőcével és kiderült, hogy a közösségi ház fűtéséért és a szobák fűtéséért is extra költséget számolnak fel (előbbi 5000/nap, utóbbi 1200/nap), így a tábor egy ezressel többe kerül, vagyis 15.000 lesz a végösszeg. Ezt a cikkben javítottam, elnézést mindenkitől a kellemetlenségért!

 8. @Pit, igen, tudom, viszont nem gondoltunk rá, hogy ütközik a beholderes versennyel, ezért került át erre a hétvégére. Bízunk benne, hogy tudsz jönni Séf bácsi!

 9. ISZONYATTT!!!!!!!!!!
  Gyerekek rettegjetek mert nagyon úgy néz ki, hogy én is újra becsapódom a Verőcei éjszakába :). A programokat el sem olvastam,de az kit érdekel? 😀

 10. ez így nekem kevésbé jó, mint ha hó közben lenne, de valószínűleg megoldom – biztos megerősítés később várható, febr elején (csak nem telnek be a helyek…)

 11. “A második napon egy draftot tartunk majd, a harmadik nap pedig szokás szerint a team sealed-é lesz.”

 12. Eddigi jelentkezők:

  Derék Zsombor, Gergely Ferenc, Molnár Ferenc, Hesz Gergő, Moldován Péter, Csető Zsolt, Schmidt Edit, Makó Gergely, Smáler Viktor, Krahling Ákos, Szabó Krisztián, Juhász Ferenc, Korányi Gergő, Balog Márton, Szabó András Bubu, Klujber Balázs, Erdős Viktor, Dancz Krisztián, Egyed Dávid (19)

  Van még hely, ha eddig nem jelentkeztél hátha megjön a kedved a csapat láttán 🙂

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.