Verőce extra

…avagy újabb infómorzsák a februári táborról!

Még mielőtt belevágnék, hogy a versenyeink pontosan hogyan is fognak kinézni hadd mondjam el mint táborvezető, hogy iszonyatosan örülök annak, hogy ennyien, szám szerint 22-en jelentkeztetek a mai napig! Aki vacillálna, annak még egy hete van eldöntenie, hogy szeretne-e velünk tartani vagy csak versenyezni, ne feledjétek a jelentkezési határidő február 14!

És akkor az ígért pontosítások a versenyekkel kapcsolatban:

Péntek este:

Az első esti versenyünkről most lehull a lepel! De a lepel alatt sajnos egy másik lepel van, így az is lehull! Nos, nem mást fogunk játszani, mint egy Rhatt fénykora sealed APOKALIPSZIS MOST formátumot! Ez annyit jelent, hogy mindenki kibont egy kiegészítőt, a lapok átnézése nélkül áll neki játszani. A bíró random időpillanatokban STOP felkiáltására minden cselekvés abbamarad, majd végre kell hajtani mindenféle effektet pl. akinek a köre van minden lénye a gyűjtőbe kerül, létrejön egy Éjfatty sóhaj, cserélj kezet az ellenfeleddel stb.

(azt kérem, hogy aki nem velünk jön vonattal, vagy később érkezik, de szeretne részt venni a versenyen mindenképpen írjon nekem egy üzenetet, be tudjuk lőni a kezdés időpontját úgy, hogy mindenki tudjon játszani majd)

Szombat (draft):

Az első napi mókázás után most egy fokkal komolyabb versenyt tartunk, hiszen ez lesz a HKK blog hivatalos februári versenye, a szokásos díjazással, Zarknod visszatér kiegészítőkkel, ultraritkával valamint HSZ is jár majd természetesen. A formátum a formátumok királya, a legnagyobb prémiumság a világon, draft természetesen méghozzá három különböző kiegészítőből, Újjászületés – Tengermély – Elözönlés trióból. A lehetőségeink közül úgy gondoljuk ez hozza majd a legjobb metát, és bár kettesével bőven volt már draft, egy új kiegészítő bevonásával teljesen borul az eddigi játékkörnyezet.

Vasárnap (team sealed):

Ha valaki véletlenül túlélné az első két napot, akkor egy vidám team sealeden találhatja magát a többi túlélővel együtt. Ez adja talán a tábor igazi ízét, eddig két ilyen versenyt tartottunk és mindkettőnek nagyon jó hangulata volt. Maga a pakliépítés, mik lehetnek a lehetséges stratégiák, inkább több közepes erősségű paklit építsünk vagy legyen két erős, két gyenge (széttépjem-e az Áldozat a holnapértet az első fordulóban, mint Zsolt atya)? Érdemes észben tartani, hogy a csapatok összteljesítménye számít majd, tehát ennek megfelelően kell majd paklikat összerakni az egy órás felkészülési idő alatt 2 csomag Juniorból. Azért erre esett a választásunk, mert sok az összerakható koncepciók száma, illetve viszonylag kevés blank lesz majd ami nem kap helyet a paklikban.

Természetesen (ahogy korábban is írtam) részt lehet venni csak a versenyeinken is (ezt is kérjük február 14-ig jelezni, későbbi jelentkezést nem tudunk elfogadni), mindkét versenyünk nevezési díja 2-2000 ft, és 10 óra a kezdés (vagy amikor felkelünk).

További információk és jelentkezés: https://hkkblog.wordpress.com/v-hkk-tabor/

Srácok, én már nagyon várom!

Dév bácsi

8 thoughts on “Verőce extra

  1. Ott vagyunk már törpapa? Am belehetne vágni a 22 főt is csak a miheztartás végett. 😛

  2. Kisfec, Zsombi, MoFe, Hesz Gergő, Moldován Peti, Zsolti, Edit, Makó G,BigMek, Áki, Szabó Krisz, JuFe, Korányi G, Marcika, Bubu, Klujbi, Viktroll, Dancz Krisztián, Magó, Sziklai Krisz, Szati & Dév bácsi 🙂

  3. 1 kieg nem lesz kevés az apokalipszisre? 😀

    Egyébként jól hagzik, a nerfeket/tiltásokat azért időben mondjátok, mert sztem mind szombaton, mind vasárnap van, amin érdemes elgondolkodni.

  4. @Bubu, mivel a ritkák kvázi értéktelenek, ezért lesz majd deck-swap a meccsek közben pl, így változatosabb lesz. Többet most nem mondok 🙂 A nerfeket közösen szoktuk megtárgyalni, érdemes persze előre is gondolkozni rajta, várjuk az ötleteket!

  5. Dév:

    A Juniornál a “feltámadó” lapok azok, amikről szerintem érdemes lehet vitát nyitni. A draftnál a szokásos nerf nem ártana a Tulajdonságlopásra, a Homályúron lehet vitázni, esetleg a Dezabukondor, bár ha valaki egy kiegből megcsinálja az éjfatty vonalat, annak gratulálok 😀

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.