TÁBOR INFÓ UPDATE! VÁLTOZÁS!

Fontos infó az indulással kapcsolatban, és egy rekordkísérlet, melyről mindenkinek hallania kell!

Hellász!

Még a rekordkísérlet előtt a változásról: a héten többször is beszéltem Verőcével, és annyit kértek a recepción, hogy ha lehet akkor 16 óráig érkezzünk meg a szállásra (természetesen arról szól a fáma, hogy elég nekem lemenni és átvenni a szállást), így én egy másfél órával korábbi vonattal fogok indulni, méghozzá 14:28-kor szintén a Nyugati pályaudvarról. Nem szerettük volna átszervezni mindenki életét, hiszen sokan gondoljuk úgy terveztétek, hogy a későbbi, 16:07-es vonattal jöttök, ahogy a kiírásban is szerepel. Így két indulási lehetőséget kínálunk fel nektek (kérünk minden jelentkezőt, hogy jelezzétek akár hozzászólásban, akár Facebookon vagy e-mailen, hogy velünk jöttök-e és ha igen melyik vonattal!):

14:28-as vonat: a csapat ezen fele hozzám csatlakozhat, közös találkozó 14:15-ig bezáróan a Nyugati pályaudvar főbejáratánál, ahol az érkező-induló vonatok vannak kiírva, JEGGYEL! Ne az utolsó pillanatban vásárold meg, mint ahogy én is szoktam.

16:07-es vonat: a csapat másik felét Zsolti és Edit fogja hozni, közös találkozó 15:45-kor szintén a Nyugati pályaudvar főbejáratánál, ahol az érkező-induló vonatok vannak kiírva, JEGGYEL!

Ismételten kérek mindenkit, hogy jelezzétek, hogyan jöttök!

R E K O R D K Í S É R L E T!

Zsoltival gondoltunk egy nagyot és az jutott eszünkbe, hogy ha már lent vagyunk Verőcén próbáljuk meg felállítani az „egyhuzamban legtöbbet el-HKK-zott idő” rekordját! A szabályok a következők: az első esti versenyünktől kezdődően két embernek folyamatosan HKK játékkal kell töltenie az idejét, természetesen lehet FFA, három egy ellen, páros vagy amit akartok, a lényeg, hogy két embernek legalább folyamatosan játszania kell (a játékot maximum öt percre lehet megszakítani óránként, melybe beleszámít az is amíg valaki átveszi helyetted a játékot). Nálam lesznek mindenféle régi stócok, de bíztatok mást is arra, hogy hozzatok paklit vagy olyan gyngy pakkokat amiből szívesen játszanátok (akinek módjában áll természetesen). Ha rajta vagytok akkor meghörrentjük! Mondjuk a gyönyörű az lesz, amikor 4-kor átadod épp az alvó Mofénak a játékot… 😀

Írjatok!

Dév bácsi

6 thoughts on “TÁBOR INFÓ UPDATE! VÁLTOZÁS!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.