Dév bácsi vlog#10

SSSSZIASZTOK EZ ITT A DÉVBÁCSI VLOG KÖVETKEZŐ ADÁSA4

A mai videóban bemutatom a játékban megjelent ultra ritka lapok közül azt az ötöt, ami valamiért belopta magát a szívembe. Top 5-re fel!

Ha tetszett a videó akkor likeold, oszd meg és iratkozz fel a csatornámra!

Dév bácsi

47 thoughts on “Dév bácsi vlog#10

 1. Nem, nem a legnagyobb kedvenc, de az az UR, amihez a legtöbb (főleg negatív) begyűjtött tapasztalat fűződik, számomra egyértelműen a Fókusz meglelése.

 2. A halandóság átlépése 🙂

  Magyaráznom sztem annyira nem kell, de nem szeretem a retró nyerést (őrposzotos) illetve rengeteg versenyélmény van vele pozitív értelemben 🙂

  Univ, Sötét mágia, Haller… köszönöm a játékot^^

 3. Számomra a legkedvesebb ultra a Fókusz meglelése. A mostani versenykörnyezetben esélye sincs verseny közelébe kerülni, de szerencsére lehetőségem volt vele játszani még 2003-ban. A pakli annyiból állt, hogy beletoltam minden olyan gyak-nemgyak lapot ami vp-t adott, lapot huzatott/keresett 3 régi Előnyös üzletet és kész a dekk. Beholder pároson próbáltuk ki cimborámmal. Hatalmas volt, mert kb. 4000 Ft volt a pakli pénzbeni értéke.

 4. Én személy szerint sokáig nagyon idegenkedtem az ultrák használatától, ma is csak nagyon korlátozottan gyűjtöm be őket, viszont ha választanom kellene, melyik a kedvenc UR-em akkor én ….:
  A Villámháborút választom:D
  Amikor elkezdtem a játékot, akkor manalefojtós járjas moával játszottam az első pár hónapban, majd egy hasonló drágítós Gólem deckkel és amikor ezt megkaptam ellenfélnek, fix loose.
  Ezért természetesen kezdőként utáltam is a lapot, viszont ez később átcsapott tiszteletbe, és habár most nem meta , szerintem még mindig iszonyat erős egy szabálylapról van szó 🙂

 5. Nem kedvelem az UR-eket, de nekem ez a top 5:

  1. Óriássárkány (egyrészt remek leszedés volt erdőbe, másrészt ha az kellett, akkor yolo és face)

  2. Kilenctagú maszkos banda (Wait and bleed)
  3. Erősödő kántálás (sose halunk meg)
  4. Ködóriás (remek rajz, fekete erdős win)
  5. Az idő megtorpanása (első nyert UR)

 6. Beszűkült látókör 🙂
  Szép emlékek fűznek az auto-blincshez, régen egyértelműen ez volt az egyik kedvenc lapom(a Nagyobb életszívás és a Szikráció mellett)

 7. Molluszk 4 prez 😀 A legtöbb sikert a vele megtámogatott legfőbb követős fatty rémálom hozta:D A megjelenését követő időszakról azért szerintem jobb, ha nem beszélünk… 😀

 8. 1. A Sokszínűség (azt mondják értem már el vele jó eredményeket, mások szerint én vagyok a királya 😀 )
  2. Univerzális megoldás (mert univerzális)
  3. A halandóság átlépése (csatlakozva Pistihez és Bagharhoz, csak a retró játékosok nyernek az őrposztból ):D
  4. A fókusz meglelése (régi nagy kedvenc)
  5. Angyalhercegnő (angyalhercegnő volt az első megnyert ultrám 2010-ben)

 9. Mardakor brothers. Azon kívül, hogy a gnóm az egyik kedvenc etnikumom a játékban, szerintem ilyennek kell lennie egy ultra ritkának. Nem egy csúcs szpojler, de a képességük valami iszonyat egyedi! 🙂

 10. Nagyon nehéz lenne kedvencet választani 🙂 Mardakor misztikus,mert azt nyertem először,Lich élete,mert talán ő az az UR,aki a legtöbb eredményt hozta nekem,Achát gólem,mert gusztustalan és mégis szeretjük,Nyerő stratégia,mert imádom az illusztrációját,Ezeréves drakón,mert mindenkinek jó lenne egy gyűjtibe,de olyan drága,hogy sosem veszi meg senki.

 11. 1. Egérút holtversenyben.
  2. Fairlight bölcsessége
  3. A fókusz meglelése
  4. Idősárkány
  5. Beholder mágus(új)

  A legnagyobb csalódás UR-ben: Ongóliant hadúr(új) Második körben sikerült lehozni kapott egy Eltörlést és repült a másik kézben levő is a semmibe.

 12. Sziasztok.
  Az én kedvenceim:
  Alanor… Az elsö helyezésem köszönhetem neki.
  A másik a Végsö összecsapás… Még mindig van benne potenciál, és szerintem minden UR-nek ilyen kreatívnak kellene lennie.

 13. A hét törzs főnöke( meglehetősen érthető okokból) és a Moa zászlóshajó ( Az első nyert ultrám volt annó 2012-ben, egy szép februári napon, a régi jó Arochosommal 🙂 )

 14. Az én kedvencem a Beszűkült látókör, nagyon szerettem kirakni az autó bilincses időkben és iszonyatosan jó az illusztrációja is. Mai környezeten pedig a sokszín, mert egyszerűen imádok a paklival játszani, semmilen másik dekk nem annyira szórakoztató számomra.

 15. A fókusz meglelése.
  Beteg egy lap, első körben iszonyúan meg lehet pörögni vele. Kár hogy a mostani meta nem kedvez a jó öreg fókusznak. (Pl. BÖRTÖN, bilincs, mező stb.)

  Az italkeverést én is nagyon bírom, mert rendkívül sokszínű és érdekes, másrészt nekem az az első nyert ultrám.

 16. Sziasztok!
  Itt az én top 5-öm:
  1-Kozmikus kapcsolat:Ha nem fogják meg az ellenfelünknek meg vannak számlálva a körei a leszedhetetlensége miatt. Imádom!
  2-Villámháború: Egyik kedvenc lényes deckjeim mellé való szabálylap.(manó, szirén)
  3-Fókuszálás: Üres kéznél 3 mana 4 ÉP-ért hármat húzni jó biznisznek hangzik egy horda vagy direkt sebzője decknél.(manó, tűz)
  4-Mardakor misztikus: A szabálylapokon kívül más lap nem módosítja a szabályokat kivéve mardakorékat(a bölcs tesójához még nem volt szerencsém), akiket csak be kell pakolni a deckünkbe és máris átírtuk a szabályokat. Csak el ne felejtsük megmutatni a játék elején. 😀
  5-Fogyó idő: Első nyert UR és egyben a leghaszontalanabb is. 😛

 17. Talán a Haller, ami viszi a pálmát, annyira jó az a lap, hogy még a gyógyulás dekkbe is belefér. 😉

 18. Dg’mhaotrodon elnyelő, mert áramlásból kánterelni iszonyat, a legjobb persze az, amikor kézből kijátszva terrorizálunk vele, nincs is jobb mint megfogni az ellenefelünk lapját, eltakarítani az őrposztját és agyonverni, mindezt egy lappal.

 19. Mostanság a Kozmikus kapcsolat, de sok szép emlék fűz a Molluszkhoz, a Fókusz megleléséhez meg a Sokszínhez (ez főleg 2010 előttről) is.

 20. A garling kristályos-manakorongos paklit pörgettük egyszer egy beho pároson, ha jól emlékszem negyedikek lettünk vele, és ez volt az első komolyabb eredményem, úgyhogy annak ellenére, hogy sosem volt sajátom (az egész decket kölcsönbe kaptuk :D) a Mindentudó nekem is kedvenc 🙂

 21. Misztikus-ok. Mert rendkívül egyedi dolgot csinálnak. Nem szabálylapként szabályt módosítanak.

  A hét törzs főnöke meg azért a kedvencem, mert mikor megjelent elcseréltem egyet 10000 Ft-ra meg egy Achát gólemre. Kitörölhetetlen nyomot hagyott 🙂

 22. Én nem szeretem az ultrákat, mert sosem nyerek belőlük. 😦
  Amúgy meg Alakváltó ősköd, végtelen lehetőség, végtelen hoki!

 23. Gigantikus gyémántmancs, első UR amit nyertem és pár évvel? utána kijött hozzá a kombó is, amit próbálgattam is 😀

 24. Univerzális megoldás, Mardakor misztikus, erős lapok, mert olyat tudnak, amit amúgy semmi, de önmagukban nem nyernek. Szerintem ilyen az ideális UR.

  Üdv: Kyb

 25. Számomra a Sokszínűség, Univerzális megoldás, VH, Mardakor misztikus és végül a Különlegesség megcsúfolása a top 5.

 26. Sokszínűség.
  Hű a nevéhez,hihetetlenül sokszínű,rengeteg elágazással,remek játékélményt nyújt. Büszke lehet aki megalkotta!Én pedig azért mert sikerült beszerezni. 🙂

 27. @deni: a következő vlogban lesz kihirdetve, remélhetőleg egy-két héten belül felkerül a következő adás.

 28. Én is többet írhatnék. De a legkellemesebb emlékek vitán felül a Fókusz megleléséhez kötnek.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.