Behörrenő HKK macska a blog áprilisi versenyén!

Ezt most nem hagyhatod ki!

Hellász mindenkinek!

Utoljára januárban tartottunk blogos versenyt (jó, jó volt azért egy iszonyat csapatverseny a HKK táborban is), sajnospatak márciusban időponthiány miatt elmaradt a látókör, de most igazán meghörren! Ráadásul már februárban, rögtön a januári versenyünk után megkaptuk, hogy miért nincs minden HKK Blogos versenyen zsákbamacska… azért azt mi sem bírjuk munícióval lássuk be, bármennyi kártya is terem a kertben. Most viszont (részben kis kárpótlásért, hogy nem tartottunk az előző hónapban versenyt) ISZONYAT megdurrantjuk! A feltételek és a tartalom a szokásos, a már megszokott igazán magas minőségű zsákbamacskákba most is nem kevesebb, mint 50 darab ultra ritka lapot rejtettünk nektek, olyan finomságokat is amiket máshol egyszerűen lehetetlen beszerezni (gondolok itt például A szabadság árára), de természetesen az elmúlt két év spoilerei (mondjuk Búvópatak vagy Italkeverés de bonthatsz akár Achát gólemet is) megtalálhatóak majd benne. Ráadásul megtömjük a kis cicákat (lol) mindenféle prémium kártyával, spoilerekkel, kódos és promós lapokkal, valamint újra lehet majd deckboxot és HKK-ra jó fóliát is bontani! Az áron és a szabályokon természetesen nem változtattunk most sem: maximum 5 darab macska vásárolható az első körben (későbbi körökben természetesen még lehet majd, ha marad) a már megszokott 1000 forintos darabáron. És hogyan tudjuk mindezt tetézni?

J A C K P O T   T I M E

molluszkAz előző macskák során megismert és megszeretett Jackpot rendszert továbbra is szeretnénk megvalósítani. Most is kétfajta főnyereménnyel kedveskedünk nektek, és nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, így mindkettőről lerántjuk a leplet! Az egyes főnyereményt azok között sorsoljuk ki, akik legalább 5 macskát vásároltak a nap folyamán, mindegy, hogy egyben vagy külön-külön. A nyeremény nem más, mint egy Molluszk, az ócskás, melynek piaci értéke nem kevesebb, mint 20.000 forint! Ráadásul iszonyatosan nehéz hozzájutni, alig lehet belőle találni, szóval ha hiányzik neked és szeretnéd megszerezni kis szerencsével akár a tied is lehet ez az igazán értékes követő! A második Jackpot egy ínyencség: az imént sikerült egyeztetni róla Makó Balázzsal, és sikerült lebeszélni azt, hogy… (a második Jackpot kiütésének feltétele az, hogy minden macskát elvigyetek tőlünk, minden kedves vásárlónk részt vesz a sorsoláson) … sajnos ezt mégsem árulom el nektek, csak a helyszínen!

D U N G E O N

Előző akciónk szerencsére elég sikeres volt, ugyanis mi is hozzájárultunk a Dungeon felújításához. Bízunk benne, hogy a mostani adag segítséggel már összegyűlt annyi pénz, hogy a felújítási munkák elkezdődjenek. Így –ahogy a múltkor is– újra szeretnénk minden macska árából 100 forinttal hozzájárulni ahhoz, hogy a bolt visszanyerje egykori alakját.

Találkozunk hát két hét múlva, és figyeljétek a HKK Blog Facebook oldalát, ugyanis megint rakunk majd fel képet az éppen készülő macskákról, hátha kiszúrtok egy-két érdekességet.

Dév bácsi

Reklámok

10 thoughts on “Behörrenő HKK macska a blog áprilisi versenyén!

 1. Csak macskákért be lehet ugrani?

  Pesten leszek a hétvégén, de egy tudományos konferencián, így sajnos a teljes versenyre nem tudok jönni.

 2. Bubu, természetesen igen!

  Gice, meg kell hörrenteni! Már a tárcámba is raktam egy hörrentőt, ha esetleg behörrenne!

 3. Előre is köszönöm szépen a felújítási támogatást!

  Nem titok, hogy a következő – igencsak nagy – “szépítő” fázis költsége sok százezer forintra tehető. (a hátsó helység teljes “szétbombázása”…)

  Sajnálatos módon, ehhez a munkához a szükséges pénzösszeg még nem áll rendelkezésemre, de nagyon szeretném mihamarabb megcsináltatni!

  Még egyszer, köszönöm a segítséget! 🙂

 4. @harigeri: természetesen! Ezt a többieknek is írom, ha valaki jelzi előre, hogy nem tud jönni akkor megbízottat is küldhet maga helyett (de írnia kell, hogy más veszi át helyette vagy itt, vagy fb-n valamelyikünknek). Illetve mivel tárgynyereményeink is vannak célszerű a helyszínen leellenőrizni, hogy sikerült-e olyat bontani, de ha nem szeretné ezt valaki akkor természetesen később is átveheti majd tőlünk.

  @crull: lassan, de biztosan, reméljük!

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.