Dév bácsi vlog#11

A mai videóban: egy éves a Dév bácsi vlog, Ati challenge, HIGH ROLLER és talán lesz újra HKK mese, de ehhez ti is kelletek!

Amikről még szó volt:

Zsolt atya videoblogja:https://www.youtube.com/watch?v=AkPLsEuBdRo

Dalnok mese: https://hkkblog.wordpress.com/2014/04/04/egy-dalnok-elete/

Ha tetszett a videó akkor likeold, oszd meg és iratkozz fel a csatornámra!

22 thoughts on “Dév bácsi vlog#11

 1. Leírom a véleményem én is: én úgy látom, hogy évente MAX 1 ilyen plusz verseny beiktatható lenne, talán igény is lenne rá főleg az év második felében a NB lezajlása után, hiszen főleg az új kiegészítő megjelenése előtti hónapokban már nincs igazán motiváció. Ami a problémát okozhatja, hogy a kezdőbb játékosok nem igazán szeretnének majd részt venni egy ilyenen, hiszen valószínű egy ilyen nagy volumenű valamin a játék top játékosai lennének jelen (ezt talán ki lehetne küszöbölni mindenféle welcome-packokkal persze).

 2. Én úgy gondolom, hogy valószínűleg csak a budapesti profi játékosok gyűlnének össze, illetve 1-2 vidéki játékos max. Nem akarok számot mondani, mert valójában nem tudom, hogy ez mennyi embert jelent, de így meg lehet, hogy nem jönne össze olyan könnyen a megfelelő díjalap.
  Az a baj, hogy a vidéki játékosoknak van a 8-10k nevezési díj, ezután vagy itt kell aludniuk valahol, vagy naponta bejárni – ez csak akkor nem növeli a költséget, ha egy ismerősnél ott tudnak aludni. Ha minden nap fel kell jönniük Bp-re, akkor átlag 2k-val számolva egy útra, az napi 4k. Ha valahol nem ingyen tudnak megszállni, az is nyilván legalább ennyi.
  Nyilván van aki imádná az ilyen versenyt és bevállalná minden költségét és velejáróját.
  Én személy szerint nem indulnék el egy ilyen versenyen, mert nem érzem azt, hogy van esélyem megnyerni, így azt a 8-10kt inkább másra fordítanám.
  Mindemellett ott van az a probléma is, amiről másoktól is hallottam “panaszt”. Már egy szombati verseny is időrabló a játékosoknak és mindenki megpróbál beiktatni 1-1 versenyt a magán/családi élete mellé, hogy tudjon hódolni a hobbijának, de valójában egyre nehezebb fenntartani a szombati egész napos versenyeken a megfelelő létszámot.
  Sosem voltam még ott a nemzetin, de gondolom, hogy a bejutott játékosok legtöbbjének okoz némi fejfájást, hogy arra a három napra kivonja magát a “normál” életéből és csak erre koncentráljon.
  Mindezek mellett én azt gondolom, hogy max. 1 beleférhet az érintett rétegnek, hiszen egy különleges versenyről beszélünk, bár félek a létszám nem lenne feltétlenül magas.

 3. CSoki!

  High rollert én valszeg offolnám.

  Atesz Sari deckje iszonyat! 🙂

  Képregény hősnek első helyen nálam az enyészet porladó lovasa van!

  Pacsi

 4. -Vlog:Epic, hogy ideáig jutott a dolog.Egyértelműen látszik a fejlődés.Csak így tovább! ISZONYAT!!!
  -Ati challenge: Nagyon drukkolok, hogy Ati kijusson.Sztem esélye is van rá mert egyre jobban tolja és epic saját ötletei vannak.Sztem jó úton jár!

  -High roller kérdéskört annó én is feszegettem a kérdőívben bár ott nem 3 napos mókára volt kihegyezve. Sztem ez a 3 napos verseny +8K dolog félő túl sok szűrő, hogy megvalósuljon,de én megpróbálnám úgy intézni,hogy ott tudjak lenni,de első sorban pénz díjazás esetén látnám értelmét a dolognak.Kártyát valszeg ilyen áron nem szívesen “venne” senki sem főleg nem az új kieg megjelenése előtt.
  -Mese tekintetében pedig Achát gólemről szeretnék egyet látni főleg ha az lesz a vége mint a dalnokosnak 😀

 5. Ez a “háj rólör” ötlet alapvetően nem rossz. De… Szerintem a pesti profikon és egy-két vidékin kívül nem sokan szánnának erre 8-10ezer Ftot (plusz vidékieknél a járulékos költségek) és 2-3 napot a szabadidejükből. Annyi pénzből már lehet szépen bdv-n “vitézkedni”, és ez fix “nyeremény 🙂

  Én Triniganról és a 3as számmisztikáról néznék meg egy rövid sztorit 🙂

 6. Grat a vloghoz es hajra Ati challenge! 🙂

  A ‘kisnemzeti’ verseny szerintem mukodne, ha lenne profi ES amator kategoria is (talan a kezdon is el lehetne gondolkozni). A profi kategoriaban, ahogy Jufe irta penznyeremeny lenne, az amatorben pedig boosterek – ahogy a behos versenyeken is, csak nyilvan nagyobb volumenben. Igy szerintem batrabban neveznenek a kezdok, amatorok, hogy tuti hozzajuk hasonlo tudasu jatekosokkal fognak egyutt versenyezni. Ami a videki jatekosokat illeti, az utikoltseguk egy reszet levonhatnak a nevezesbol, vagy fix 1-2boostert kap a nevezese melle. Ha lenne ilyen High-roller megmerettetes en valszeg mennek (Kecskemet), de ha a videki jatekosoknak pluszban kedveskednenek egy ilyen gesztussal, akkor mar szinte tuti, hogy neveznek.

  Kepregenybol meg valami kikopott etnikumot neznek meg pl. sziranusz, troglodita, hatas, burastya 🙂

 7. A 5-10 k-s verseny ötlete szerintem nem életképes, nem ér meg egy próbát.

  – A nevezési díj magas, ezért leginkább a profik számára lehet vonzó.
  – A 3 nap sok, ennyi ideje kevés játékosnak van. (lásd: még a NB-ról is szoktak hiányozni)

  Ha már ilyen versenyen gondolkodunk, akkor szerintem 1 nap alatt le kell pörgetni! Nevezés 5.000, hagyományos formátum, top 8 rájátszás. Ennek lenne egy komolyabb látogatottsága.

 8. Ahogy többen is írták az időtényező a legnagyobb baj.

  Én se mennék ilyen versenyre, pusztán mert 3 napot nem akarok ezzel tölteni.

  Csúnya vagy sem tavaly a nagy bosszúság után, hogy megint első tartalék lettem a Nemzetin megkönnyebbülést éreztem, hogy ez az végre pihenhetek és a vasárnapom szabad.

  Kis reklámot csinálva magunknak: pont ebből az okból csináltuk meg anno az Excelsioros versenyeket, amelyeknek töretlen a népszerűsége.

 9. Dév ne legyél ennyire szégyellős! Nézz bele bátran a kamerába:D
  Egy ilyen verseny nem tűnik rossznak, de ez szerintem ez csak akkor lenne vonzó mindenki számára, ha pl az amatőrök között lenne külön díjazás is. Meg legalább 2 hónappal előre meg kéne hirdetni.

 10. Es ezzel a titkos favorittal mi lett? 🙂 (dalnok mese poszt)

  “jetysfaction szerint:
  április 13, 2014 – 19:23

  Lesz, már ki is szemeltem a következő áldozatot:)”

  Dalnok mese epic meg mindig!

 11. En is a Crull-fele verziot (amit juFe is fontolgatott korabban), az 5K nevezes, 1 napos ‘medium-roller’ -t probalnam meg eloszor a helyedben. Esetleg amator+profi kategoriaval, ugy talan tobben mennenek (nem ertem, miert odzkodnak ettol a nagyobb pesti versenyeken, nem egy nagy dolog megtartani, es lehet a profiknak penzdijat, az amatoroknek BDV-bol jovo pakli-dijat nyomatni). Nyilvan ‘fejnehez’ dijazassal, (ilyen elso 3 kap dijat pl.) hogy tenyleg komoly dijat lehessen adni az elejenek.

 12. VLOG iszonyat, toljad Dév ami a csövön kifér (hehehe) 😀
  Highroller: az 1 napos verziót én is életképesennbek látom
  Ati:nos utóbbi időben nem voltam annyira aktív de játszottam már ellne és jól tolja + Egyed-i deckekkekl tolja (höhö…olcsó poén) 😀 nem lesz ott gond szerintem 😀
  Peace out

 13. Szerintem ennek a High Roller dolognak úgy lenne értelme hogy csinálnátok egy BLOGos “tabellát” és mondjuk oda a top 3 vagy top 5 ingyen indulhatna, és ez mint a Blognak a nagy versenye kb mint a nemzeti úgy zajlana le, hasonló formattal, és ezt akár lehetne a pangósabb időszakra beiktatni mondjuk október közepe stb.

 14. High Roller is a darn good idea, I might even consider ensigning for the challenge.
  ATI: best video cards ever (well, video graphic adapter, but I don’t give a sh1t, CARD is the wor(l)d, Mum)!
  Next Gen. Hero: Doctor Zirri, renowned inventor of Elmecsapda gets assfucked with a Fenéklakó Crabber by a Fürge Manó and a Szirén Gésa. Parental supervision advised.

 15. Nem tudom másnak milyen a felvétel de én másfél perc után leállítottam a videót mert túl hangos volt benne a zene.Két perc szünet és folytattam a videót de kettő percnél már ütöttem volna annyira idegesített. Ha nem lettek volna hosszú hozzászólások hagyom a fenébe az egész felvételt. Sorry, Dév bársonyos hangja jobban érdekel. Ha zenét szeretnék azt teszek be amit akarok.

  3 Napos versenyre nem mennék el. Crull ötlete +1

 16. Én nem vagyok igazán otthon a nemzeti bajnokság körül, de ez a formátum elsőre igen neccesnek tűnik. (Ahogyan már mondták) A 3 nap tényleg sok, és a vidékiek közül nem jönnének sokan. És a nevezési díj… 8-10 k-t csak a legprofibbak fizetnének ki (sztem), mert nekik van meg a legnagyobb esélyük nyerni. De még ha kategóriákra szedjük is, amatőr játékos és amatőr játékos között is nagy a különbség és senki nem ad bele ennyit, ha tudja, hogy igen csekély az esélye nyerni.
  Szerintem vagy egynaposra kellene csinálni, vagy valamilyen kisebb, “profi liga” szintű versenysorozatot lehetne megpróbálni.

  Atinak én is nagyon szurkolok, csak így tovább! Ha így folytatjátok nincs messze a nemzeti.

  Én a hörrentő meséjét hallgatnám meg szívesen.

 17. Atinak én is nagyon drukkolok 🙂 Hajrá! A high rollert pedig Verőcén kell megtartani. Ott van 3 nap 🙂 jó ez hülyeség. De az ötlet nekem tetszik, ha van draft is.

 18. “az utolsó meccsen ez is elúszott” – HATALMAS! 😀
  A mese szólhatna Vidéki man kalandjairól… iszik, iszik, ráiszik! 😀

 19. Normál egynapos verseny max 5k nevezéssel szerintem évente 1-2 elférne. A többnapossal az a baj, hogy akinek pénze lenne rá annak ideje nem lesz.

 20. A verseny mehet én is probáltam már javasolni behón a drágább nevezést hogy ne ilyen hokin legyen a díjazás.A több naposat sztem felejtsétek el az nemfog működni.

 21. Én örülnék egy high roller versenynek. Nem tudom hogy miért mondják sokan, hogy csak a profik mennének el, szerintem a “profiság” és az anyagi helyzet nincsenek arányosságban, én például amatőr vagyok de ha jó előre be van jelentve egy olyan verseny amire biztos menni akarok akkor kisporolóm rá valahogy a pénzt. Még úgy is szívesen mennék hogy tudom hogy a profik rámnéznek és örülnek a freewin-nek. De ha lenne külön amatőr díjazás is, mondjuk arányosan a díjalappal akkor biztos hogy még több amatőr játékost is be tudna vonzani a dolog, de ez nem újdonság. 🙂

  Biztos vagyok benne hogy Ati kijut a nemzetire, csak idő kérdése, ja és a nekronsárkányos paklija nagyon beteg volt, gyorsan elrakott 😀

  Én torqaaaaaaaaan történetét látnám szívesen.

ÉN IS HOZZÁSZÓLOK!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.